ویزای پرتغال

VFS Global به عنوان ارائه دهنده خدمات برای درخواست ویزای پرتغال در ایران در سایت خود اعلام کرده است: طبق آخرین اخبار دریافتی از سوی سفارت پرتغال در تهران، درخواست ویزا فعلا متوقف شده است. فعلا دلیل اتخاذ چنین تصمیمی از سوی هیچ‌یک از مسئولان سفارت پرتغال در تهران اعلام نشده است.

پرتغال که به عنوان غربی‌ترین کشور اروپا در کنار سواحل اطلس شناخته می‌شود سالانه گردشگران زیادی را در غالب بخش‌های مختلف به خود جذب می‌کند. برای سفر به این کشور نیازمند دریافت ویزای پرتغال هستید که همان ویزای شینگن است که باید آن از سفارت پرتغال دریافت نمایید.

ویزای پرتغال

ویزای پرتغال

پرتغال یکی از ۲۸ کشوری است که عضو پیمان شینگن است و برای ورود به این کشور نیازمند ویزای شینگن هستید که دریافت آن از طریق سفارت این کشور امکانپذیر می‌باشد. هزینه صدور ویزای پرتغال بر اساس معاهده شینگن بوده و برای بزرگسالان ۶۰ یورو، کودتان ۶ تا ۱۲ سال ۳۵ یورو و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان می‌باشد.

سفارت پرتغال

آدرس: تهران، دروس، خیابان هدایت، کوچه روزبه، پلاک ۱۶

تلفن: ۲۲۵۸۲۷۶۰-۰۲۱

فکس: ۲۲۵۵۲۶۶۸-۰۲۱

ایمیل سفارت پرتغال

سایت سفارت پرتغال

روز و ساعت کاری: یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه از ساعت ۹ الی ۱۶

ساعت دریافت و تحویل مدارک: پنج‌شنبه از ساعت ۱۲:۰۰ الی ۱۲:۳۰

وقت سفارت پرتغال

متقاضی ویزا باید پیش از مراجعه به سفارت، وقت دریافت کند که اینکار از طریق سامانه secomunidades به صورت آنلاین امکان‌پذیر خواهد بود. توجه داشته باشید که برنامه سفر خود را به‌گونه‌ای بچینید که در اینترنت به دنبال خرید وقت فوری سفارت پرتغال نباشید.

حتما بخوانید:  10 جزیره زیبای تایلند
حتما بخوانید:  10 جزیره زیبای تایلند

وقت فوری سفارت پرتغال

مدارک لازم برای ویزای توریستی پرتغال

  • تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزای پرتغال
  • گذرنامه معتبر با حواقل ۶ ماه اعتبار که امضاء شده باشد.
  • تمامی روادیدهای صادر شده قبلی و مهرهای موجود در پاسپورت‌های قدیم و جدید
  • همراه داشتن پاسپورت‌های جدید و قدیم
  • مدارک شغلی
  • نامه بانکی با اظهار مانده موجودی به همراه ریز صورت حساب بانکی سه ماهه اخیر
  • دعوتنامه (در صورت وجود)
  • بیمه مسافرتی که مسافر را حداقل ۳۵ هزار دلار تحت پوشش قرار می‌دهد.
  • رزرو هتل و تاییدیه آن (اگر دعوتنامه دارید باید مکانی که شخص دعوت کننده برای شما در نظر گرفته است را ارائه دهید)
  • رزرو بلیط هوایی رفت و برگشت

شزایط ویزا پرتغال

مدارک شغلی مورد نیاز

  • اصل کپی از روزنامه رسمی با درج آگهی ثبت
  • ارائه کپی از هر نوع تغییرات صورت گرفته در شرکت
  • ارائه اصل کارت بازرگانی
  • ارائه نامه‌ای جهت پرداخت هزینه‌های سفر توسط شرکت
  • مدارکی دال بر فعالیت شرکت
  • ارائه لیست بیمه توسط شرکت که به تایید سازمان تایید اجتماعی رسیده باشد.
  • تاییدیه برگ رسمی حقوق دریافتی (اولین و آخرین)
  • ارائه ریز صورتحساب به همراه تمکن مالی (لیست سه ماهه)

لغو ویزای پرتغال

چندی پیش خبری منتشر شد که ایرانیان دارنده پاسپورت خدمت یا سیاسی می‌توانند سفر بدون ویزا به پرتغال را تجربه کنند. برخی‌ها تصور می‌کنند که ویزای پرتغال برداشته شده و می‌توانند بدون ویزا به اروپا سفر کنند اما این خبر “ویزای پرتغال برداشته شد” تنها برای دارندگان گذرنامه‌های سیاسی و خدمت صحیح است.

مدارک لازم برای ویزای توریستی پرتغال

شرایط و نکات صدور ویزای پرتغال

  • متقاضیان ویزای پرتغال باید هرکدام بصورت مستقل برای تکمیل فرم مربوطه را کامل کنند.
  • از تمامی مدارک باید یم نسخه کپی تهیه شود که نیاز به ترجمه رسمی دارند؛ منظور از ترجمه رسمی این است که مدارک باید به تایید یک مترجم رسمی برسد و کلیه مدارک باید مهمور به مهر وزارت خارجه و دادگستری باشند.
  • توجه داشته باشید که هیچ‌یک از مدارک را نباید منگنه یا پانچ کنید.
  • سفارت پرتغال حق دارد که از شما مدارک بیشتری علاوه بر مدارک گفته شده را دریافت کند.
  • پس از گذشت ۱۵ روز متقاضیان ویزای پرتغال می‌توانند برای دریافت نتیجه به سایت secomunidades.pt مراجعه و با نام کاربری و رمز عبوری که هنگام دریافت وقت سفارت به آن‌ها داده شده وارد سیستم شوند.
  • چنانچه نتیجه طی ۱۵ روز اعلام نشد باید از طریق ایمیل sconsular.teerao@mne.pt درخواست دهید.
  • تمامی افراد متقاضی ویزای پرتغال نیاز به انجام انگشت‌نگاری دارند غیر از کودکان زیر ۱۲ سال و مقام‌های دولتی، رسمی و اعضای هئیت تجاری.
حتما بخوانید:  ثبت شرکت در قطر؛ شروع تجارت جهانی
حتما بخوانید:  ثبت شرکت در قطر؛ شروع تجارت جهانی

دسته‌بندی‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *