ویزای ایسلند؛ سرزمین یخ و آتش

شاید زمانی که نام ایسلند به گوشمان می‌خورد ناخودآگاه یاد بازی‌های فوق‌العاده این تیم در یورو ۲۰۱۶ می‌افتیم. جایی که این تیم تمام معاملات را به هم زد و شگفتی آن جام شد، با آن تشویق معروف ایسلندی! اما سفر به این کشور چه شرایطی برای ما ایرانیان دارد؟ صدور ویزای ایسلند برای ایرانیان شامل چه مراحلی است؟

ویزای ایسلند

این کشور به عنوان شمالی‌ترین کشور اروپا شناخته می‌شود که تنها ۳۲۰ هزار نفر جمعیت دارد و حدود ۷ درصد از آن‌ها مهاجر هستند. اقتصاد این کشور بر پایه ماهیگیری، صنایع شیلات، کشاورزی و گردشگری استوار است. جالب است بدانید همین کشور کوچک رتبه اول را در زمینه تولید برق دارد که آن را از منابع انرژی تجدیدپذیر بدست می‌آورد.

ویزای ایسلند

کشور ایسلند از سال ۲۰۰۱ وارد معاهده شینگن شد و از آن پس دارندگان ویزای شینگن می‌توانند بدون محدودیت وارد این کشور شوند. پس با این تفاسیر تفاوتی ندارد که ویزای شینگن را از کدام کشور گرفته باشید.

انواع ویزای ایسلند

از آنجایی که ویزای ایسلند همان شینگن است پس تفاوتی در میان انواع ویزا با سایر کشورهای شینگن ندارد و به شرح زیر می‌باشد.

  • ویزای ترانزیت
  • ویزای اقامت کوتاه مدت (گردشگری)
  • ویزای اقامت بلند مدت (تحصیلی، کاری و…)

سفارت ایسلند در تهران

سفارت ایسلند در تهران

لازم است بدانید که سفارت ایسلند در تهران راه‌اندازی نشده است اما برای انجام امور ویزا باید به سفارت نروژ در تهران به آدر زیر مراجعه نمایید.

آدرس: تهران، فرمانیه، خیابان دیباجی شمالی، خیابان یاسمن، پلاک ۷۲

تلفن: ۲۲۲۹۱۳۳۳-۰۲۱

فکس: ۲۲۲۹۲۷۷۶-۰۲۱

کدپستی: ۱۹۵۳۶۸۳۵۱۳

روز و ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸ الی ۱۵:۳۰

حتما بخوانید:  ویزای فنلاند
حتما بخوانید:  ویزای فنلاند

مدارک لازم برای ویزای ایسلند

برای اخذ ویزای شینگن ایسلند باید مدارک زیر را به سفارت ارائه دهید. لازم بذکر است که مدارک تعیین شده قطعی نیستند و می‌تواند با توجه به شرایط هر فرد تغییر کند.

  • اصل پاسپورت با حداقل ۳ ماه اعتبار پس از تاریخ پایان سفر
  • کپی از تمامی مهرهای ورود و خروج و ویزاهایی که در گذشته دریافت کرده‌اید.
  • تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزای شینگن ایسلند
  • کارت ملی و شناسنامه به همراه ترجمه رسمی و تاییدیه دادگستری
  • دو قطعه عکس ۴×۶ رنگی با پس زمینه سفید
  • مدارک تمکن مالی
  • مدارک شغلی (گواهی اشتغال، ثبت شرکت و…)
  • رزرو هتل برای طول مدت اقامت (در صورت داشتن دعوتنامه نیاز نمی‌باشد)
  • دعوتنامه (در صورت وجود)
  • بلیط رفت و برگشت هوایی
  • بیمه مسافرتی با پوشش حداقلی ۳۰ هزار یورو

اینجا تنها اشاره‌ای به مدارک خواسته شده کردیم و بهتر است برای اطلاع از جزئیات و شرایط مدارک مقاله راهنمای اخذ ویزای شینگن را مطالعه فرمایید.

هزینه و مدت زمان صدور ویزای ایسلند

هزینه‌ای که باید برای صدور ویزای توریستی ایسلند بپردازید مطابق با تعرفه شینگن و به شرح زیر می‌باشد.

  • بزرگسالان: ۶۰ یورو
  • کودکان ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو
  • کودکان زیر ۶ سال: رایگان

ویزای تضمینی ایسلند

نکات ویزای ایسلند

  • چیزی به نام ویزای تضمینی ایسلند وجود ندارد و اگر مدارکتان کامل و بدون نقص باشد، خودتان می‌توانید برای اخذ ویزا اقدام کنید.
  • برای اخذ وقت سفارت ایسلند در تهران باید با سفارت نروژ تماس بگیرید.
  • ویزای کار ایسلند در صورتی صادر می‌گردد که یک کارفرمای ایسلندی به شما پیشنهاد کار داده باشد.
  • حداکثر مدت زمان ویزای توریستی ایسلند ۹۰ روزه می‌باشد اما بعید است که چنین زمانی برای شینگن اولی‌ها در نظر گرفته شود.
  • بهتر است تا از ۲ ماه قبل از برنامه سفرتان، درخواست خود را ارائه دهید تا ویزا در زمان مناسب به دستتان برسد.

دسته‌بندی‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *