اخذ ویزای مقدونیه چقدر برای این ایرانیان امکانپذیر است؟

مقدونیه کشوری است در حوزه بالکان که با کشورهایی چون صربستان، آلبانی، کوزوو، بلغارستان و یونان همسایه است. پیش از هرچیز باید بدانید که مقدونیه عضو اتحادیه شینگن نیست، این را از آن جهت تذکر دادم که بسیاری تصور می‌کنند که برای سفر به مقدونیه حتما نیاز به ویزای شینگن خواهند داشت در صورتی که داشتن ویزای مقدونیه کفایت می‌کند.

ویزای مقدونیه

البته شرایطی وجود دارد که این امکان را به دارندگان ویزای شینگن می‌دهد تا بدون نیاز به اخذ ویزای مقدونیه به این کشور سفری داشته باشند. اگر ویزای مالتی‌پل حداقل یک ساله شینگن دارید و حداقل یکبار از آن استفاده کرده‌اید می‌توانید حداکثر به مدت ۱۵ روز در این کشور اقامت داشته باشید.

حتما بخوانید:  ویزای کانادا؛ تجربه اخذ ویزای توریستی کانادا
حتما بخوانید:  ویزای کانادا؛ تجربه اخذ ویزای توریستی کانادا

خیلی خیلی به این نکته توجه داشته باشید که تنها افراد دارای ویزای مولتی شینگن از داشتن ویزای مقدونیه معاف هستند و این مورد برای ویزای سینگل به هیچ عنوان صدق نمی‌کند.

ویزای مقدونیه

سفارت مقدونیه

این کشور که در سال ۱۹۹۱ از یوگوسلاوی سابق جدا شد سفارت‌خانه‌ای در تهران ندارد و متقاضیان ویزا به ناچار باید خود را به آنکارا برسانند. مشخصات سفارت مقدونیه در آنکار به شرح زیر است:

آدرس: Kazım Özalp Mahallesi, Karaca Sk. No:24 D:5-6, 06700 Çankaya/Ankara, Turkey

تلفن: +۹۰۳۱۲۴۳۹۹۲۰۴

سفارت مقدونیه

مدارک لازم برای ویزای مقدونیه

متاسفانه تفاوت چندانی برای مدارک ویزای شینگن و مقدونیه برای ایرانیان وجود ندارد. این سختگیری‌ها شاید در زمانی که لغو ویزا میان ایرانیان و صرب‌ها اتفاق افتاده بود تا حدودی کمتر شده بود اما حالا که این قانون از سوی صربستان لغو شده، مجددا این سختگیری‌ها اعمال می‌شود حتی شاید بیشتر از یک ویزای شینگن!

  • ارائه و تکمیل فرم درخواست ویزا (دانلود کنید).
  • دعوتنامه در صورت وجود (دعوتنامه باید در یکی از دفاتر اسناد رسمی مقدونیه مورد تایید واقع شود تا اعتبار داشته باشد).
  • رزرو هتل
  • رزرو بلیط رفت و برگشت هوایی
  • اصل گذرنامه با اعتبار حداقل ۳ ماه از تاریخ ویزای درخواستی
  • کارت ملی و شناسنامه
  • ۲ قطعه عکس رنگی ۴×۶ با پس زمینه سفید و بدون روتوش که با عکس درج شده روی گذرنامه‌تان یکی نباشد.
  • کپی از ویزاهای قبلی و تمامی مهرهای ورود و خروج به خصوص اگر شینگن باشد.
  • نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماهه آخر حساب بانکی که بر روی سربرگ بانک چاپ شده و به مهر و تایید امور بین‌الملل بانک رسیده باشد.
  • گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام، سمت، میزان حقوق و مرخصی به دقت درج شده باشد+فیش حقوقی (برای مشاغل اداری)
  • برای صاحبان مشاغل باید پروانه کسب، ثبت شرکت یا کارت بازرگانی را ارائه دهند.
  • بازنشستگان نیز موظف به ارائه گواهی مربوطه هستند.
  • یا برای دانشجویان گواهی اشتغال به تحصیل نیاز است.
  • داشتن سند مالکیت اجبار نیست اما می‌تواند در روند صدور ویزای شما تاثیر مثبتی داشته باشد.
  • بیمه مسافرتی

هزینه و مدت زمان صدور ویزا

آنطور که سفارت مقدونیه اعلام کرده هزینه ویزا برای هر متقاضی برابر با ۶۰ یورو می‌باشد که باید نقدا در محل سفارت پرداخت گردد. مدت زمان صدور ویزای مقدونیه نیز بعید است بیش از ۱۴ روز کاری زمان ببرد.

دسته‌بندی‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *