بدون نظر
۲۴ شهریور, ۱۳۹۶

ویزای اتریش

اتریش کشوری زیبا و دارای طبیعتی جذاب و بکر است اما در عین حال دارای زندگی شهری و مدرن نیز می‌باشد. اتباع ایرانی در سفر به این کشور باید ویزای اتریش را که همان ویزای شینگن محسوب میشود را اخذ نمایند. با هر سلیقه‌ای که به این کشور سفر کنید، بدون شک از جاذبه‌های این شهر و سفر خود لذت خواهید برد. یکی از دیدنی‌های اتریش بناها و کلیساهای تاریخی متعدد این کشور است که به سبک گوتیک و باروک ساخته شده‌اند و جزو آثار تاریخی برتر اروپا نیز به حساب میآیند.

وجود کاخ‌ها و قلعه‌ها با معماری زیبا در کنار بناهای مدرن و لوکس زیبایی خیره کننده‌ای به این کشور داده است. میتوان گفت که سبک معماری اتریش ترکیبی از سبک‌های معماری قدیمی و سبک معماری مدرن است. فرهنگ و هنر در کنار معماری یکی از علایق گردشگران اتریش است. از دیگر جذابیت‌های این کشور میتوان به تالارهای برگزاری کنسرت و اپرا و همچنین فستیوال‌های موسیقی اشاره کرد. در سفر به اتریش غذاهای این کشور را از دست ندهید (ویژه شکم دوستان). شیرینی‌های مختلف، کیک‌های سنتی و دسرهای فوق العاده را حتما در این سفر تجربه کنید.

بخش دیگری از جاذبه‌های اتریش به طبیعت این کشور برمی‌گردد، کوه هایی که از دل زمین جوانه زده‌، یخچال‌های طبیعی، مراتع با شکوه و سرسبز در کنار دره‌های عمیق و وسیع، چشم ‌اندازهای حیرت ‌انگیزی را به وجود آورده است. در اتریش در تمام فصول سرگرمی مناسب با آن فصل را خواهید داشت، میتوانید در کوهستان‌ها دوچرخه سواری کرده و در طبیعت پیاده روی کنید و در زمستان نیز در دامنه کوه‌ها اسکی را تجربه کنید. در طبیعت اتریش تفریحات زیادی از جمله قایق سواری، دره نوردی و رودگردی را نیز میتوان تجربه کرد.

شاید کشور اتریش بر روی نقشه کوچک به نظر بیاید اما دارای جاذبه‌های گردشگری فراوانی است. صومعه‌ها و کلیساهای قدیمی و زیبا، دهکده‌هایی که قدمتشان به قرون وسطا میرسد، طبیعت و مناظر زیبا و همچنین غذاها و کیک‌های لذیذ در اتریش گردشگران را مجذوب خود کرده است. سالانه گردشگران بسیاری از تمامی نقاط دنیا به اتریش سفر می‌کنند که ایرانیان نیز یکی از این‌هاست و این کشور را به یکی از پرطرفدارترین مقصدهای گردشگری در اروپا تبدیل کرده است.

حتی در فصل زمستان با وجود سرمای زیاد تعداد زیادی از گردشگران در مناطق کوهستانی این کشور دیده می‌شوند که در میان برف‌ها کمپ زده‌اند. دلیل انتخاب این کشور توسط گردشگران شوق دیدن چشم اندازهای زیبای کوهستان آلپ، مناطق تاریخی و جاذبه‌های بینظیر دیگر می‌باشد. رود دانوب که جذابیت زیادی برای گردشگران دارد ۳۵۰ کیلومتر از غرب تا شرق در بخش‌های شمالی اتریش در جریان است و باعث شده طبیعت این کشور زیبایی دو چندان پیدا کند. با آسان بگرد همراه باشید تا به راهنمای اخذ ویزای شینگن برای ایرانیان بپردازیم.

ویزای اتریش

ویزای اتریش

کشور اتریش یکی از کشورهایی است که عضو اتحادیه اروپا و معاهده شینگن می‌باشد. مقامات کنترل مرزی این کشور در هنگام ورود به اتریش شرایط عزیمت را کنترل می‌کنند. اتباع ایرانی که قصد دارند به اتریش سفر کنند اخذ روادید برای آنها الزامی بوده و در هر شش ماه سال مدت این روادید نباید از ۹۰ روز بیشتر شود. گفتنی است که مسئولیت صدور روادیدهای شنگن برای سفر به جمهوری اسلوونی و جمهوری مالت نیز به عهده سفارت اتریش در تهران می‌باشد. برای درخواست اقامت و یا ویزا حتما باید وقت قبلی داشته باشید در غیر اینصورت امکان پذیر نیست.

انواع ویزای اتریش

ویزای نوع A: به ویزای گفته میشود که مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارند و تنها میتواند در یکی از فرودگاه‌های محدوده شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از این محدوده شود.

ویزای نوع B: این ویزا برای کسانی صادر خواهد شد که قصد دارند از فرودگاه خارج و از طریق مرز زمینی خود را به کشوری در خارج از این محدوده برسانند و حق توقف بلند مدت در مسیر را ندارند.

ویزای نوع C: این ویزا همان است که اکثر ایرانیان به عنوان گردشگر میتوانند وارد محدوده شنگن شوند.

ویزای نوع D: این ویزا چندبار ورود است و به تجار و بازرگانان تعلق میگیرد و با آن قادرند که در طول سال بارها وارد محدوده شنگن شده و از آن خارج شوند.

این مساله را در نظر داشته باشید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شینگن بمانید باید درخواست اقامت دهید که از طریق سفارت نیز باید پیگیر مراحل کاری خود باشید. این نکته را فراموش نکنید که چنانچه از ۹۰ روز اقامت خود در این محدوده استفاده نمایید باید ۳ ماه خارج از آن سر کنید تا بتوانید مجدد درخواست ویزا دهید. گرچه در شرایط ویژه‌ای امکان صدور ویزای شینگن یکساله نیز وجود دارد.

توجه داشته باشید که تضمینی برای ورود به اتریش حتی در صورت دارا بودن ویزای شینگن نیز وجود ندارد. یعنی اگر شما ویزای آلمان داشته باشید و از مرز بخواهید وارد اتریش شوید ممکن است مقامات مرزی به صورت کاملا قانونی از ورود شما به این کشور جلوگیری به عمل بیآورند و شما را به کشور دیگری در خارج از این محدوده اخراج کنند. پس توجه داشته باشید که اگر مسافر شینگن هستید و ویزای اتریش را اخذ کرده‌اید باید خود را برای سوالات احتمالی مانند هدف از سفر، آدرس دقیق محل اقامت و مدارک تمکن مالی آماده کنید.

آدرس سفارت اتریش در تهران

آدرس: تهران- نیاوران- خیابان باهنر- خیابان مقدسی- خیابان محمود احمدی زمانی- کوچه میرولی- پلاک ۶-۸

کدپستی: ۱۹۷۹۶۳۳۷۵۵

جهت تماس با بخش کنسولی سفارت اتریش میتوانید در روزهای یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه از ساعت ۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰ و ۱۳:۳۰ تا ۱۵:۰۰ به وقت تهران با شماره تلفن‌های زیر تماس حاصل فرمایید:

تلفن بخش کنسولی: ۲۲۷۵۰۰۴۶-۰۲۱

تلفن سایر امور: ۲۲۷۵۰۰۴۶-۰۲۱

فکس: ۲۲۷۰۵۲۶۲-۰۲۱

پست الکترونیک: teheran-ob@bmeia.gv.at

سایت سفارت: bmeia.gv.at

وقت سفارت اتریش

کسانی که درخواست اقامت دارند و یا متقاضیانی که تعهد نامه الکترونیکی (EVE) را دارند، فقط به صورت آنلاین و با مراجعه به وب سایت Terminreservierung ÖB Teheran میتوانند برای ارئه درخواست خود از قبل وقت رزرو کنند. سایر متقاضیان نیز میتوانند از ساعت ۰۹:۰۰ تا ۱۲:۰۰ به وقت ایران در روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه تنها از طریق تماس تلفنی با شماره ۲۲۷۵۰۰۴۶-۰۲۱ و یا ارسال ایمیل به نشانی teheran-ob@bmeia.gv.at از قبل برای مصاحبه خود وقت رزرو کنند.

همچنین هر هفته از روز یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۰۰ به وقت ایران همکاران بخش کنسولی سفارت از طریق شماره تماس ۲۲۷۵۰۰۴۶-۰۲۱ به هر گونه سوالی پیرامون اخذ ویزای اتریش به شما پاسخ خواهند داد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای اتریش برای گردشگران

  • فرم درخواست، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.
  • حضور شخص متقاضی برای انجام انگشت نگاری بیومتریک ویزا الزامی است.
  • ۲ قطعه عکس رنگی (که قدیمی‌تر از ۶ ماه نباشد به ابعاد ۳.۵ در ۴.۵ سانتی متر).
  • گذرنامه معتبر (گذرنامه میبایست حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای ۲ صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از ۱۰ سال نگذشته باشد (با توجه به اعتبار ۵ ساله پاسپورت‌های ایرانی چنین اتفاقی نخواهد افتاد).
  • کپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شینگن گذشته (در صورت وجود).
  • مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد (در صورت موجود بودن) + اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی.
  • رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفرهای ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تایید شده باشد ( تاییدیه آنلاین هتل قابل قبول نمی‌باشد).
  • بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز) اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی‌باشد.
  • مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی (برای مثال صورت وضعیت حساب‌های بانکی، تاییدیه بانکی و غیره) + ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد.
  • مسافرانی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند باید ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی ارائه دهند.
  • بیمه مسافرتی

متقضیان ویزای اتریش باید بیمه مسافرتی فردی یا جمعی به همراه داشته باشند. نوع بیمه‌ای که هستید باید هزینه‌های احتمالی مانند بازگشت به ایران تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی مربوط به درمان یا بیمارستانی را پوشش دهند و تا پایان اقامت در محدوده شینگن اعتبار داشته باشد. حداقل پوشش بیمه‌ای برای هر شخص باید ۳۰ هزار یورو باشد. شرکتی که از آن بیمه را تهیه کرده‌اید باید نماینده معتبری در اتریش داشته باشد. همچنین شخص دعوت کننده در اتریش میتواند بیمه مسافرتی را با یک شرکت بیمه در آلمان انجام دهد.

خصوصیات عکس برای ویزای اتریش

  • در ۶ ماه اخیر گرفته شده باشند.
  • سایز عکس باید ۴۵×۳۵ میلی‌متر باشد.
  • تصویری نزدیک از سر و بخش‌های بالایی شانه‌ها به گونه‌ای که صورت بین ۷۰ تا ۸۰ درصد از فضای عکس را به خود اختصاص دهد.
  • شفاف و واضح بوده و تار نباشند.
  • باکیفیت بوده و هیچ گونه رد جوهر یا تا خوردگی روی آن‌ها نباشد.
  • نگاه‌تان مستقیم به دوربین باشد.
  • رنگ پوست طبیعی نشان دهد.
  • درجه روشنی و تضاد آن مناسب باشد.
  • روی کاغذ باکیفیتی پرینت شده و وضوح آن بالا باشد. عکس‌هایی که با دوربین‌های دیجیتال گرفته میشوند باید دارای کیفیت رنگ بالا بوده و روی کاغذ باکیفیت پرینت گرفته شود.
  • از نظر رنگی خنثی باشد.
  • چشمان‌تان را باز و کاملا واضح نشان دهد. هیچ مویی روی چشمان و صورت شما را نگرفته باشد.
  • در تصویر جهت گیری صورت شما باید کاملا رو به دوربین بوده و نباید به سمت شانه خود (سبک پرتره) نگاه کرده یا کج شده باشید. کناره‌های صورت شما باید به وضوح مشخص باشد.
  • زمینه تصویر باید سفید باشد.
  • با لباس‌های روشن گرفته شده و هیچگونه سایه یا بازتاب فلشی را روی چهره شما نشان ندهد، قرمزی چشم‌ها در عکس نیز پذیرفته نیست.

عینک طبی در عکس

  • شیشه عینک شما با رنگ خنثی باشد.
  • عکس باید چشم‌های شما را بدون هیچگونه بازتاب فلش از روی شیشه‌ها و بدون لنز رنگی، کاملا واضح نشان دهد (در صورت امکان از قاب‌های بزرگ و سنگین استفاده نکرده و عینک‌هایی با قاب سبک تر انتخاب کنید).

پوشش سر و مو

  • تنها به دلایل مذهبی مجاز است، اما در صورت داشتن حجاب نیز دقت کنید که ویژگی‌های صورت شما از زیر چانه تا بالای پیشانی و کناره‌های صورت باید کاملا مشخص باشد.
  • در تصویر باید تنها باشید (بدون صندلی در پس زمینه، اسباب بازی یا افراد دیگر)، تصویر باید شما را در حالتی خنثی با دهان بسته نشان دهد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای اتریش تجار

  • فرم درخواست، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.
  • حضور شخص متقاضی برای انجام انگشت نگاری بیومتریک ویزا الزامی است.
  • ۲ قطعه عکس رنگی (که قدیمی‌تر از ۶ ماه نباشد به ابعاد ۳.۵ در ۴.۵ سانتی متر).
  • گذرنامه معتبر (گذرنامه میبایست حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای ۲ صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از ۱۰ سال نگذشته باشد (با توجه به اعتبار ۵ ساله پاسپورت‌های ایرانی چنین اتفاقی نخواهد افتاد).
  • کپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شینگن گذشته (در صورت وجود).
  • اصل مدارک کاری و شغلی به همراه ترجمه آن‌ها به زبان آلمانی.
  • اصل نامه شرکت و یا کارفرمای ایرانی در خصوص سمت، مدت زمان رابطه کاری و همچنین ذکر هدف از سفر به اتریش به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی.
  • مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد (در صورت موجود بودن) + اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی.
  • دعوتنامه از شرکتی که مقر آن در اتریش بوده و متقاضی در چارچوب سفر تجاری خود قصد بازدید از آن را دارد. در دعوتنامه ارسالی میبایست مدت زمان سفر، مشخصا هدف از سفر و همچنین نشانی محل اقامت (در صورتی که به گونه‌ای دیگر مشخص نشده باشد ) قید گردد.
  • بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز) اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمیباشد.
  • مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی (برای مثال: صورت وضعیت حساب‌های بانکی، تاییدیه بانکی و…) ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد.
  • در صورتی که متقاضی در خصوص مورد ۱۱ مدارک کافی ارائه ننماید: دعوتنامه الکترونیکی تجاری (EVE یا GVE) شرکت دعوت کننده میتواند این دعوتنامه را نزد پلیس منطقه‌ای که مقر شرکت در اتریش در آن میباشد، تنظیم نماید. این دعوتنامه اصولا به صورت اتوماتیک ظرف مدت ۴۸ ساعت به سفارت ارسال میشود.
  • بیمه مسافرتی

متقضیان ویزای اتریش باید بیمه مسافرتی فردی یا جمعی به همراه داشته باشند. نوع بیمه‌ای که هستید باید هزینه‌های احتمالی مانند بازگشت به ایران تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی مربوط به درمان یا بیمارستانی را پوشش دهند و تا پایان اقامت در محدوده شینگن اعتبار داشته باشد. حداقل پوشش بیمه‌ای برای هر شخص باید ۳۰ هزار یورو باشد. شرکتی که از آن بیمه را تهیه کرده‌اید باید نماینده معتبری در اتریش داشته باشد. همچنین شخص دعوت کننده در اتریش میتواند بیمه مسافرتی را با یک شرکت بیمه در آلمان انجام دهد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای اتریش برای دیدار با بستگان

  • فرم درخواست، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.
  • حضور شخص متقاضی برای انجام انگشت نگاری بیومتریک ویزا الزامی است.
  • ۲ قطعه عکس رنگی (که قدیمی‌تر از ۶ ماه نباشد به ابعاد ۳.۵ در ۴.۵ سانتی متر).
  • گذرنامه معتبر (گذرنامه میبایست حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای ۲ صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از ۱۰ سال نگذشته باشد (با توجه به اعتبار ۵ ساله پاسپورت‌های ایرانی چنین اتفاقی نخواهد افتاد).
  • کپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شینگن گذشته (در صورت وجود).
  • اصل مدارک کاری و شغلی به همراه ترجمه آن‌ها به زبان آلمانی.
  • دعوتنامه الکترونیکی تجاری (EVE) شرکت دعوت کننده میتواند این دعوتنامه را نزد پلیس منطقه ای که مقر شرکت در اتریش در آن میباشد، تنظیم نماید . این دعوتنامه اصولا به صورت اتوماتیک ظرف مدت ۴۸ ساعت به سفارت ارسال میشود.
  • مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی (برای مثال: صورت وضعیت حساب‌های بانکی، تاییدیه بانکی و…) ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد.
  • مسافرانی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند باید ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی ارائه دهند.
  • بیمه مسافرتی

متقضیان ویزای اتریش باید بیمه مسافرتی فردی یا جمعی به همراه داشته باشند. نوع بیمه‌ای که هستید باید هزینه‌های احتمالی مانند بازگشت به ایران تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی مربوط به درمان یا بیمارستانی را پوشش دهند و تا پایان اقامت در محدوده شینگن اعتبار داشته باشد. حداقل پوشش بیمه‌ای برای هر شخص باید ۳۰ هزار یورو باشد. شرکتی که از آن بیمه را تهیه کرده‌اید باید نماینده معتبری در اتریش داشته باشد. همچنین شخص دعوت کننده در اتریش میتواند بیمه مسافرتی را با یک شرکت بیمه در آلمان انجام دهد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای اتریش برای سفرهای رسمی

  • فرم درخواست، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.
  • حضور شخص متقاضی برای انجام انگشت نگاری بیومتریک ویزا الزامی است.
  • ۲ قطعه عکس رنگی (که قدیمی‌تر از ۶ ماه نباشد به ابعاد ۳.۵ در ۴.۵ سانتی متر).
  • گذرنامه معتبر (گذرنامه میبایست حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای ۲ صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از ۱۰ سال نگذشته باشد (با توجه به اعتبار ۵ ساله پاسپورت‌های ایرانی چنین اتفاقی نخواهد افتاد).
  • کپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شینگن گذشته (در صورت وجود).
  • اصل مدارک کاری و شغلی به همراه ترجمه آن‌ها به زبان آلمانی.
  • کپی دعوتنامه رسمی
  • بیمه مسافرتی

متقضیان ویزای اتریش باید بیمه مسافرتی فردی یا جمعی به همراه داشته باشند. نوع بیمه‌ای که هستید باید هزینه‌های احتمالی مانند بازگشت به ایران تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی مربوط به درمان یا بیمارستانی را پوشش دهند و تا پایان اقامت در محدوده شینگن اعتبار داشته باشد. حداقل پوشش بیمه‌ای برای هر شخص باید ۳۰ هزار یورو باشد. شرکتی که از آن بیمه را تهیه کرده‌اید باید نماینده معتبری در اتریش داشته باشد. همچنین شخص دعوت کننده در اتریش میتواند بیمه مسافرتی را با یک شرکت بیمه در آلمان انجام دهد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای اتریش برای سفرهای ترانزیتی

  • فرم درخواست، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.
  • ۲ قطعه عکس رنگی (که قدیمی‌تر از ۶ ماه نباشد به ابعاد ۳.۵ در ۴.۵ سانتی متر).
  • گذرنامه معتبر (گذرنامه میبایست حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای ۲ صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از ۱۰ سال نگذشته باشد (با توجه به اعتبار ۵ ساله پاسپورت‌های ایرانی چنین اتفاقی نخواهد افتاد).
  • کپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شینگن گذشته (در صورت وجود).
  • اصل مدارک کاری و شغلی به همراه ترجمه آن‌ها به زبان آلمانی.
  • بلیط سفر (مانند بلیط رفت و برگشت هواپیما).
  • کپی از ویزای کشوری که مقصد نهایی شما می‌باشد.

هزینه صدور روادید اتریش

  • سفارت اتریش در تهران تمامی هزینه‌های مربوط به درخواست ویزا را تنها به صورت نقدی و به صورت یورو دریافت میکند.
  • لازم است بدانید که کنسولگری اتریش به طور محدود اسکناس خرد در اختیار دارد پس پیشنهاد میشود در زمان مراجعه حتما مبلغ ذکر شده را در اختیار داشته باشید.
  • ضمنا تنها اسکناس‌های پنج، ده، بیست، پنجاه و صد یورویی مورد قبول است و از سفارت از پذیرش سکه معذور امتناع میکند.
نوع ویزا پایین‌تر از ۶ سال بین ۶ الی ۱۲ سال بالاتر از ۱۲ سال
ترانزیت نوع A رایگان ۳۵ یورو ۶۰ یورو
ترانزیت نوع C رایگان ۳۵ یورو ۶۰ یورو

شانس دریافت ویزای اتریش

لازم به ذکر است افرادی که به تنهایی برای اخذ ویزای گردشگری کشور اتریش اقدام میکنند شانس خیلی بیشتری از افرادی است که همراه با خانواده خود برای دریافت ویزای اتریش اقدام میکنند دارند. به عنوان مثال در صورتی که شرایط ذکر شده مانند اسناد ملکی، نامه حساب بانکی و دیگر مدارکی که مورد نیاز هستند را تهیه کردید، اگر در یک خانواده چهار نفره همه اعضای خانواده برای دریافت ویزای اتریش اقدام نمایند شانس کمتری برای دریافت ویزای توریستی این کشور خواهند داشت ولی اگر در این خانواده تنها پدر و مادر برای دریافت ویزای اقدام نمایند از شانس بالاتری برخوردار خواهند بود.

گزینه دیگری که برای اخذ ویزای اتریش شانس افراد را افزایش میدهد حضور یکی از اقوام درجه یک مانند پدر، مادر، خواهر، برادر و… در این کشور است. به اینصورت که اگر برای فرد متقاضی توسط یکی از اقوام درجه یک آن فرد دعوت نامه‌ای جهت دیدار یکدیگر ارسال شود شانس دریافت ویزای توریستی برای فرد متقاضی را بالا میبرد.

لازم به ذکر است در کشور اتریش همانند سایر کشورهای حوزه شینگن، افرادی که میتوانند ویزای توریستی این کشور را دریافت کنند مجوز ورود و خروج به تمامی کشورهای حوزه این پیمان را دریافت خواهند کرد. یعنی فردی که ویزای توریستی کشور اتریش را دریافت کرده است بدون هیچ محدودیتی میتواند به سایر کشورهای اروپا نیز سفر کند و حتی زمانی که از ویزای توریستی وی باقی مانده را نیز میتواند در کشورهای دیگر سپری کند.

در تمامی نقاط دنیا به افراد متقاضی، ویزاهای توریستی بصورت ویزاهای تک وروده (Single entry) و یا ویزاهای چند وروده (Multiple) داده میشود. کشور اتریش در چند سال اخیر ویزاهای توریستی خود را مانند سایر کشورهای حوزه شینگن بصورت ویزاهای چند وروده به متقاضیان ارائه می‌کند.

نکات مربوط به صدور روادید اتریش

سفارت به شما هشدار میدهد که فریب کاسبان و اشخاصی که در برابر سفارت شما را خطاب قرار میدهند با سفارت هیچگونه ارتباطی ندارند.

گول برخی از آژانس‌های مسافرتی که برای دریافت پول به شما وعده‌هایی میدهند را نخورید.

حتی برخی از آنان به شما پیشنهاد میدهند که مدارک جعلی ارائه دهید اما باید بدانید که یکی از پیامدهای سنگین ارائه مدارک جعلی محرومیت از صدور ویزا خواهد بود.

توجه داشته باشید که تخصیص وقت مصاحبه برای ارائه درخواست به دلیل اینکه تعداد متقاضیان روادید بسیار بالا است، حدودا ۳ الی ۴ ماه به طول میانجامد. از این رو خواهشمند است برای اینکه بتوانید سفری خوب و برنامه‌ریزی شده داشته باشید برای صدور ویزا زمان کافی را در نظر بگیرید. به همین دلیل لطفا به نکات زیر توجه داشته باشید:

  1. متقاضیان روادید میتوانند حداکثر ۳ ماه قبل از سفر برنامه‌ریزی شده درخواست خود را ارئه دهند. سفارت پیشنهاد میکند که متقاضیان چهار هفته قبل از سفر روادید خود را ارائه کنند.
  2. اگر در سفر خود کودک به همراه دارید باید برای آن هم وقت به صورت جداگانه بگیرید.
  3. باید برای درخواست ویزا نوع C و یا ویزا نوع D هنگامی که تماس میگیرید تقاضا درخواست وقت مصاحبه برای درخواست “ویزا” کنید. اما اگر قصد دارید تحصیلات دانشگاهی خود را در کشور اتریش ادامه دهید و یا خواستار اقامتی هستید که بیشتر از ۶ ماه می‌باشد، باید برای ارائه درخواست “اقامت” وقت مصاحبه بگیرید. این دو نوع وقت مصاحبه با یکدیگر متفاوت هستند و تعویض وقت آنها با یکدیگر امکان پذیر نیست.
  4. اگر مدارک ارئه شده توسط شخص فاقد شرایط ذکر شده و یا ناقص باشد به درخواست او رسیدگی نمی‌شود و باید برای ارائه درخواست وقت مصاحبه جدیدی را تعیین کنید.
  5. سفارت به راحتی و با وجود دستگاه های فنی مدارک جعلی را تشخیص میدهد. سفارت اتریش در این رابطه تجربه بسیاری دارد و تقریبا تمامی مواردی که مدارک جعلی ارائه داده‌اند را کشف کرده است. پس از تشخیص جعلی بودن مدارک هیچگونه اعتراضی پذیرفته نخواهد شد.
  6. سفارت میتواند علاوه بر مدارک مورد نیاز، در برخی موارد خاص مدارک بیشتری را از متقاضی دریافت کند و یا از متقاضی دعوت کند تا برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت بیاید.
  7. لطفا هیچگونه دعوتنامه اصل، فکس، اسناد و یا مدارک دیگر را به غیر از مدارکی که از شما خواسته شده است به سفارت ارسال نکنید. متقاضی باید تمامی مدارک مورد نیاز را شخصا هنگام درخواست ویزا اتریش ارائه نماید.

سفارت اتریش در تهران

راهنمای صدور روادید اتریش

دیدگاه خود پیرامون این مطلب بیان کنید!
پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را بخوانید