ویزای آفریقای جنوبی

شاید کمتر کسی به فکر سفر به کشورهای آفریقایی باشد اما پوشش گیاهی و جانوری بسیار خاص این قاره مطمئنا می‌تواند سفر خاطره‌انگیزی را برایتان رقم بزند. از این رو بسیاری به دنبال دریافت ویزای آفریقای جنوبی هستند تا به این کشور سیاه‌پوست‌نشین سفری داشته باشند. اما آیا صدور ویزای آفریقای جنوبی برای ایرانیان ساده است یا دشواری‌های خاص خودش را دارد؟

ویزای آفریقای جنوبی

اگر نیم‌نگاهی به مدارک خواسته شده برای اخذ ویزای آفریقای جنوبی بیاندازید، متوجه می‌شوید که این ویزا برای ایرانیان چندان آسان صادر نمی‌شود مگر آنکه تمامی مدارک را به صورت کامل به سفارت این کشور در تهران ارائه دهید. برای کسانی که قصد تفریح و گردش در این کشور دارند باید ویزای توریستی آفریقای جنوبی را دریافت کنند که به دو صورت عادی و فوری صادر می‌گردد.

اگر انتظار دارید که ویزای آفریقای جنوبی نیز مانند ویزای کنیا آسان صادر شود، سخت در اشتباه هستید، چراکه در ادامه متوجه مدارک درخواستی سفارت خواهید شد.

ویزای آفریقای جنوبی برای ایرانیان

انواع ویزای آفریقای جنوبی

  • ویزای توریستی (فوری – عادی)
  • ویزای دیدار با خویشاوند
  • ویزای تجاری
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کار

سفارت آفریقای جنوبی در تهران

آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، مقابل پمپ بنزین باغ فردوس، خیبان یکتا، پلاک ۵

تلفن: ۲۲۷۰۲۸۶۶-۰۲۱

روز و ساعت کاری بخش صدور روادید: روزهای یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه از ساعت ۹ الی ۱۲

روز و ساعت کاری بخش استرداد گذرنامه و ودیعه: پنج‌شنبه از ساعت ۹ الی ۱۲

سایت سفارت آفریقای جنوبی

مدارک لازم برای ویزای آفریقای جنوبی

مدارک خواسته شده ویزای آفریقای جنوبی برای ایرانیان دست کمی از صدور ویزای شینگن ندارد و علاوه بر مدارک بسیار خواسته شده، شما باید در مصاحبه شرکت کنید و انگشت‌نگاری انجام دهید. مدارکی که در ادامه اعلام شده را باید در روز مصاحبه همراه خود داشته باشید.

  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (اگر ندارید، مقاله راهنمای اخذ پاسپورت را بخوانید)
  • دو قطعه عکس ۴×۳ با پس زمینه سفید در سایز عکس پاسپورتی (پشت‌نویسی کامل لاتین مورد نیاز است)
  • تمکن مالی حداقلی ۱۰ میلیون تومان
  • پرینت گردش حساب بانکی ۳ ماهه (حداکثر ۳ روز قبل از مصاحبه دریافت گردد)
  • گواهی اشتغال به کار
  • رزرو هتل برای تمام مدت سفر
  • رزرو بلیط رفت و برگشت هوایی

ویزای آفریقای جنوبی vfs

هزینه و مدت زمان صدور ویزا

هزینه صدور ویزای توریستی (۱۴ روزه یا یک ماهه) برابر با ۶۰ یورو می‌باشد که باید در روز مصاحبه نقدا پرداخت شود.

نکات صدور ویزای آفریقای جنوبی

  • ویزای توریستی آفریقای جنوبی برای ایرانیان به صورت ۱۴ روزه و یک ماهه صادر می‌کند.
  • حداقل مدت زمان اعتبار ویزای توریستی ۲ ماه می‌باشد.
  • امکان تمدید ویزای توریستی آفریقای جنوبی در خاک این کشور وجود ندارد.
  • حضور شخص متقاضی در سفارت و انجام مصاحبه و انگشت‌نگاری الزامی است.
  • ترجمه شناسنامه برای افراد کمتر از ۱۸ سال الزامی می‌باشد.

بهتر است که تاریخ سفرتان را طوری تنظیم کنید که از یک ماه قبل‌تر به سفارت آفریقای جنوبی مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

❤️ منتظر خبرهای خوب باشید