آیا کویت برای ایرانیان ویزا صادر می‌کند؟

سال‌هایی نه چندان دور روابط بسیار خوب و حسنه‌ای میان ایران و کویت برقرار بود و تجار زیادی از هر دو کشور مراوده کلان اقتصادی بایکدیگر داشتند، اما حالا خبری از آن روابط خوب نیست. به طوریکه حتی اگر با نیت گردشگری هم قصد سفر داشته باشید، بعید است بتوانید در اخذ ویزای کویت موفق شوید.

روابط میان این دو کشور از روز استقلال کویت تاکنون فراز و نشیب‌های فراوانی را به همراه داشته است. در روزهایی که روابط بسیار حسنه بود ایرانیان بسیاری مهاجرت به کویت را برای ادامه زندگی انتخاب کردند و هم اکنون شمار بسیاری از ایرانیان در کویت کار می‌کنند.

سرنوشت ویزای کویت برای ایرانیان

هیچ‌کس از فردای خود خبر ندارد و شاید سفارت کویت در تهران از فردا مجددا صدور ویزا را برای اتباع ایرانی از سر بگیرد اما آن چیزی که حالا با آن روبرو هستیم صدور بسیار سخت و یا تقریبا غیرممکن ویزای کویت است.

ناامدیتان نمی‌کنم چون اگر برای ورود به کویت مسر هستید هنوز راهی برای اینکار وجود دارد. چنانچه دعوتنامه‌ای از یکی از خویشاوندان خود داشته باشید شانس این را خواهید دریافت ویزایتان بسیار زیاد خواهد بود.

البته این دعوتنامه به سفرهای توریستی محدود نمی‌شود، بلکه برای مروادات تجاری خود نیز می‌توانید از شریک تجاری‌تان درخواست دعوتنامه کنید. در نظر داشته باشید که دعوتنامه باید رسمی باشد.

ویزای کویت

نکته‌ای که بسیار باید توجه داشت ویزای کاری کویت است. در حال حاضر هیچگونه ویزا تحت عنوان کاری برای ایرانیان صادر نمی‌گردد حتی با داشتن دعوتنامه معتبر! حتی کسانی که در گذشته موفق به دریافت آن شده‌اند بعضا در تمدید آن با مشکل مواجه شده‌اند.

ویزای کویت برای افغانها

در حال حاضر اتباع افغانستان نیز همانند ایران اجازه ورود به کویت را نخواهند داشت مگر با دعوتنامه معتبر و مدارک مستند که نشان دهنده هدف شما از سفر باشد.

سفارت کویت در تهران

در حال حاضر هیچگونه ویزایی برای اتباع ایرانی از سوی سفارت کویت صادر نمی‌شود. حتی آن معدود ویزاهایی که با داشتن دعوتنامه صادر می‌شود از خاک کویت برای سفارت در تهران فرستاده می‌شود.

برای اطلاع از آخرین اخبار ویزای کویت می‌توانید شخصا با سفارت این کشور تماس حاصل فرمایید.

آدرس: تهران، خیابان دستگردی (ظفر)، بین آفریقا و ولیعصر، پلاک ۳۰۵

تلفن: ۸۸۷۸۵۹۹۷-۰۲۱

فکس: ۸۸۷۸۸۲۵۷-۰۲۱

روز و ساعت کاری: شنبه الی چهارشنبه از ساعت ۹ الی ۱۲:۳۰

مدارک ویزای کویت

هیچگونه مدارک مشخصی که لازمه دریافت ویزای کویت (با داشتن دعوتنامه) باشد از سوی سفارت این کشور اعلام نشده و ممکن است مدارک خواسته شده هر متقاضی با دیگری متفاوت باشد.

حتما بخوانید:  اقامت کویت را از طریق ازدواج بدست آورید!
حتما بخوانید:  اقامت کویت را از طریق ازدواج بدست آورید!

این درخواست مدارک با توجه به نوع دعوتنامه شما تعیین خواهد شد و اینکه آیا شخص دعوت کننده شما هزینه‌های اقامتی‌تان را در این کشور به عهده خواهد گرفت با خیر.

دسته‌بندی‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

103 دیدگاه ثبت شده

    1. سلام. متاسفانه کویت شرایط بسیار سختی برای صدور ویزای کاری به ایرانیان دارد و شانس چندانی نخواهید داشت. اما برای ویزای کاری قطر احتمال آنکه موفق به دریافت ویزای کار شوید، به مراتب بیشتر از کویت است. پیشنهاد می‌کنم با در میان گذاشتن شرایط خود با یک مشاوره متخصص، مسیر درست را بپیمایید.

  • باسلام شوهرم مقیم کویت هست و ۴ سال ازدواج کردم میتونم ویزا کویت بگیرم اگر امکانش هست لطفا راهنماییم می‌کنید. باسپاس

  • سلام. ممنون از سایت خوبتون. پدر من ۲۵ سال هست که کویت کار میکنه میخواسم ببینم که امکانش هس من هم ویزا کار بگیرم؟ پدرم میتونه برا من دعوت نامه بفرسته؟ اصلا راهی هست که من ویزا بگیرم؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.

    1. همانطور که به وضوح در پاراگراف اول نوشته شده است، در حال حاضر هیچ نوع ویزایی برای ایرانیان صادر نمی‌شود مگر از نوع توریستی آن‌هم با داشتن دعوتنامه معتبر از بستگان درجه یک، با این تفاسیر فعلا راهی برای مهاجرت ایرانیان به کویت وجود ندارد.

    2. سلام. اگر ویزای کار بهت بدن اونم اگه یه کویتی عرب کفیلت بشه درحال حاظر چیزی نزدیک ۲۰۰ الی ۲۵۰ میلیون تومن میخواد دیگه خود دانی بعدشم کویت بخوای بری یا اینکه کارت جور شده باشه یا پرستار یا دکتر باشی و گرنه زیاد کار نداره مگر بری میدون کارگری.

      1. سلام من ازدواج کردم اخیرا و همسرم مقیم کشور کویت می باشد. شنیدم من نمیتونم ویزاى دیپند بگیرم ایا این صحت دارد؟؟