راهنمای اخذ ویزای کرواسی

تابحال فکر سفر به کشورهای حوزه بالکان یا مثل کرواسی افتاده‌اید؟ به نظر شما اخذ ویزای کرواسی برای ایرانیان چقدر زمان‌بر و آسان است؟ در این مطلب قصد داریم تا با جزییات به بررسی ویزای کرواسی بپردازیم. واقعا دریافت ویزای کرواسی برای ایرانیان چقدر آسان است؟

کرواسی از تاریخچه غنی برخوردار است و به همین دلیل بناهای قدیمی بسیاری می‌توانید در این کشور ببینید. از کنار بناهای تاریخی که بگذریم، جاذبه‌های طبیعی و بکر عضو جدانشدنی از زیبایی‌های این کشور است که این زیبایی‌ها در فصل تابستان دوچندان نیز می‌شود. تلاقی سواحل با جنگل‌های انبوه منظره‌ای بسیار چشم‌نواز را ایجاد کرده است که تا نبینید آن را درک نخواهید کرد.

ویزای کرواسی

ویزای کرواسی

با توجه به اینکه کرواسی در پیمان شینگن عضو نیست پس ویزای شینگن کرواسی هم وجود ندارد. شما برای ورود به این کشور ۲ راه پیش روی خود دارید. یا از سفارت کرواسی در تهران درخواست ویزا را اعلام کنید و یا اگر ویزای چندبار ورود یا دوبار ورود شینگن را در اختیار دارید می‌توانید بدون داشتن ویزای کرواسی وارد این کشور شوید.

راستی یک پیشنهاد نیز برای شما داریم. از آنجایی که چند کشور حوزه بالکان قوانین سرسختی را برای صدور ویزا ندارند، حتما مقالات ” لغو ویزای صربستان ” و ” راهنمای اخذ ویزای رومانی ” و ” چگونه ویزای مونته نگرو ” را بخوانید تا پس از سفر به کرواسی به این کشورهای نیز سر بزنید.

انواع ویزای کرواسی

  • ویزای ترانزیت
  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای کاری
  • ویزای تحصیلی

ویزای کرواسی براساس نوع درخواست و مدت زمانی که فصد دارید در این کشور بمانید می‌تواند یکبار ورود، دوبار ورود یا چندبار ورود صادر شود.

سفارت کرواسی در ایران

آدرس: تهران- خیابان پاسداران- بهستان اول- پلاک ۱۹

تلفن: ۲۲۵۸۹۹۲۳-۰۲۱

فکس: ۲۲۵۸۹۹۲۳-۰۲۱

ایمیل سفارت کرواسی

فعلا سایت سفار کرواسی در تهران راه‌اندازی نشده است.

سفارت کرواسی

مدارک لازم برای ویزای کرواسی

  • تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزای کرواسی
  • ارائه گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • ۲ قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید
  • بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • واچر هتل
  • بیمه نامه پزشکی و مسافرتی
  • پرینت گردش ۶ ماه گذشته برای اثبات تمکن مالی
  • ارائه مدارک شغلی مانند گواهی اشتغال، جواز کسب، ثبت شرکت، گواهی بازنشستگی یا نامه اشتغال به تحصیل

مدت زمان اعتبار ویزا

بستگی به نوع ویزای شما دارد، اما در نوع توریستی یکبار ورود شما می‌توانید پس از اولین ورود تا ۶ ماه در این کشور اقامت داشته باشید.

نکات اخذ ویزای کرواسی

در صورتی که قبلا ویزای شینگن را دریافت کرده باشید، احتمال اخذ ویزای کرواسی برای شما بسیار زیاد خواهد بود.

اتباع کشورهای افغانستان و پاکستان نیز باید برای امور ویزا به سفارت کرواسی در تهران مراجعه نمایند.

هزینه و مدت زمان صدور ویزای کرواسی

بررسی مدارک و صدور ویزا برای ایرانیان معمولا ۲ هفته کاری زمان خواهد برد اما ممکن است در برخی شرایط و برای بررسی بیشتر مدارک، این زمان بیشتر هم شود. ضمنا قیمت ویزای کرواسی با توجه به نوع آن متفاوت خواهد بود.

نوع ویزاهزینه (دلار آمریکا)
ویزای فرودگاهی۴۷
ویزای ترانزیت۴۷
ویزای توریستی۴۷

افرادی که از پرداخت هزینه معاف هستند

  • کودکان زیر ۶ سال
  • همسر و فرزندان شخصی که تابعیت کروات دارد.
  • دارندگان پاسپورت دیپلماتیک که به صورت رسمی سفر می‌کنند.
  • حتما برای سفر خود برنامه داشته باشید تا به دنبال اخذ ویزای فوری کرواسی نباشید.
  • برای دریافت وقت سفارت کرواسی باید به ایمیل سفارت به آدرس vrhteh@mvpei.hr پیام ارسال کنید.
  • به شایعات توجه نکنید، لغو ویزای کرواسی با ایران صحت ندارد.

مدارک لازم برای ویزای کرواسی

  1. با سلام
    اگر کسی در کشور صربستان باشد و دراین کشور در سازمان ملل متحد ثبت نام کرده باشد و در کمپ های کشور صربستان باشد میتواند برای گرفتن ویزای کاری کشور کرواسی از صربستان اقدام بکند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

❤️ منتظر خبرهای خوب باشید