ویزای چین

|

کشور پهناور چین در قسمت شرقی قاره آسیا قرار گرفته است و پس از روسیه دومین کشور بزرگ از منظر وسعت محسوب میشود. این وسعت بسیار زیاد به طبع جاذبه‌های فراوانی را در دل خود جای داده که هرکسی را ترغیب به اخذ ویزای چین کرده تا از آن دیدن کنند. این کشور دارای مرزهای زمینی با کشورهایی همچون روسیه، مغولستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، افغانستان، پاکستان، هندوستان، نپال، بوتان، برمه، ویتنام و کره شمالی میباشد.

گفتنی است که دریاهای چین شرقی، خلیج کره، دریای زرد و آب‌های آزاد در قسمت جنوب و شرق این کشور قرار گرفته‌اند. این بزرگی وسعت باعث شده که آب و هوایی بسیار متنوع و به نوعی چهارفصل را داشته باشد. از مناطق گرمسیر و بارانی در جنوب گرفته تا هوای سردسیر شمال و جالب‌تر از همه بیایان سرد گبی که رنگ باران و برف را به ندرت به خود می‌بیند.

ویزای چین

ویزای توریستی چین به افرادی تعلق خواهد گرفت که قصد گردش و یا دیدار با اعضای خانواده خود را در جمهوری خلق چین داشته باشند. این نوع ویزا از نوع L بوده و حداقل دوهفته تا شش ماه اعتبار خواهد داشت و اجازه اقامت یا کار را بیش از این مدت به متقاضیان نمیدهد. برای اخذ روادید چین نیازی به حضور فیزیکی متقاضی در سفارتخانه نبوده و هیچ مصاحبه‌ای انجام نخواهد شد اما اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل شما باشد. توجه کنید که ویزای تجاری چین متفاوت بوده و حضور شخص در سفارتخانه چین الزامی میباشد.

آدرس سفارت چین در تهران

آدرس: تهران-خیابان پاسداران-چهارراه فرمانیه- خیابان نارنجستان هفتم-پلاک ۱۵

حتما بخوانید:  نمک زار ناترون، نگین آفریقا
حتما بخوانید:  نمک زار ناترون، نگین آفریقا

تلفن: ۲۲۸۱۶۶۰۰-۰۲۱

توجه داشته باشید که سفارتخانه چین در ایران در روزهای یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه و پنج‌شنبه فعالیت دارد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای چین

برای ارسال درخواست ویزای چین در ابتدا باید فرم مربوطه را تکمیل نمایید سپس فرم تقاضای روادید چین را به همراه مدارک مربوطه تحویل سفارتخانه در تهران دهید. لازم بذکر است که اگر قصد دارید خانوادگی سفر کنید لازم است هریک از اعضای خانواده جداگانه فرم پر کنند.

زمان و هزینه صدور ویزای چین

در شرایط فعلی سفارت چین برای ایرانیان دو نوع ویزای عادی و نیمه فوری صادر میکند. مدت زمان لازم برای صدور روادید چین حدود ۱۰ روز بوده و ویزای نیمه فوری ۴ تا ۵ روز زمان احتیاج خواهد بود.

هزینه روادید چین

هزینه صدور روادید جمهوری خلق چین برای گردشگری گروهی عادی ۹۵ دلار، یک ماه انفرادی ۱۵۰ دلار، گردشگری گروهی فوری ۱۶۰ دلار، ویزای تحصیلی ۱۰۰۰ دلار و یک ساله مولتی ۱۳۰۰ دلار میباشد.

راهنمای تکمیل فرم روادید چین

اطلاعات شخصی

۱-۱ نام: مطابق با پاسپورت

حتما بخوانید:  راهنمای اخذ ویزای سنگاپور برای ایرانیان
حتما بخوانید:  راهنمای اخذ ویزای سنگاپور برای ایرانیان

۱-۱ فامیل: مطابق با پاسپورت

۱-۱ نام مستعار: مطابق با پاسپورت

۱-۴ جنسیت: مرد M، زن F

۱-۵ تاریخ تولد: مطابق با پاسپورت

۱-۶ ملیت: مطابق با پاسپورت

۱-۸ محل تولد: شهر، استان و کشور

۱-۹ کد ملی ایرانی

۱-۱۰ نوع پاسپورت را باید Ordinary انتخاب کنید.

۱-۱۱ شماره پاسپورت: (با ذکر حروف انگلیسی کنار آن)

۱-۱۲ تاریخ صدور گذرنامه مطابق با پاسپورت

۱-۱۳ محل صدور گذرنامه: شهر، استان و کشور

۱-۱۴ تاریخ انقضا گذرنامه باید دقیق وارد شود

۱-۱۵ شغل کنونی شما که باید گزینه Businessman را انتخاب کنید.

۱-۲۲ وضعیت تاهل که باید یکی از گزینه‌های مقابل انتخاب شود: متاهل (Married) – مجرد (Never married) – مطلقه (Divorced) – بیوه (Widowed) – غیره(Other)

توجه داشته باشید چنانچه گزینه متاهل را علامت بزنید باید در بند ۲۳-۱ اطلاعات همسر و فرزندان خود را یادداشت نمایید و چنانچه مجرد هستید لازم است تا اطلاعات پدر، مادر، خواهر و برادر خود را بنویسید.

انتخاب نوع ویزا

ویزا عادی ۴ روز کاری

ویزای فوری ۲-۳ روز کاری

اطلاعات سفر

۲-۱ هدف از سفر که باید گزینه Business Trip را انتخاب کنید.

۲-۲ تعداد دفعات ورود به چین

سه ماهه ۱ بار ورود

سه ماهه ۲ بار ورود

شش ماهه چند بار ورود

یک ساله چند بار ورود

۳-۲ در صورت درخواست ویزای فوری علامت زده شود.

۴-۲ تاریخ احتمالی اولین ورود به چین

۵-۲ مدت اقامت در چین معادل ۳۰ روز ۳۰ Days

۶-۲ اطلاعات برنامه اقامت در چین: تاریخ و آدرس

۷-۲ هزینه سفر را چه کسی خواهد پرداخت؟

۸-۲ اسم، آدرس و شماره تلفن دعوت کننده یا اطلاعات طرف چینی شما

حتما بخوانید:  پارک لورو
حتما بخوانید:  پارک لورو

توجه داشته باشید اطلاعات طرف چینی با دعوت کننده از شما میبایست لزوما با نامه دعوت مطابقت داشته باشد.

۹-۲ آیا تا به حال به چین سفر کرده اید؟ اگر سفر داشته اید تاریخ، محل، و هدف از سفر را بنویسید(پر کردن این بخش ضروری است).

۱۰-۲ آیا در ۱۲ ماه گذشته به کشورهای دیگری هم سفر داشته‌اید. تاریخ سفر و نام کشور و هدف از سفر را بنویسید.

سایر اطلاعات

۱-۳ آیا تا به حال بیشتر از حد اجازه اقامت در چین مانده‌اید؟

۲-۳ آیا تا به حال ویزای شما رد شده است؟ یا اجازه ورود داده نشده باشد؟

۳-۳ آیا سابقه کیفری در چین یا دیگر کشورها داشته‌اید؟

۴-۳ آیا هیچ یک از بیماری‌های زیر را داشته‌اید؟

  • بیماری روحی جدی
  • بیماری سل
  • دیگر بیماریهای واگیردار که سلامت عمومی را به خطر بیندازد.

۵-۳ آیا طی ۳۰ روز گذشته به کشورهایی که بیماری واگیرداری در آن شایع شده باشد سفر کرده‌اید؟

۶-۳ اگر پاسختان به سوالهای ۴-۳ و ۴-۷۷ مثبت است توضیح دهید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *