سایت باچرخ

ویزای نیوزلند

|

شاید نیوزلند را بتوان به عنوان یکی از دورافتاده‌ترین و آرامش‌بخش‌ترین کشورهای دنیا دانست. این جزیره که در فاصله ۲۰۰۰ کیلومتری از جنوب استرالیا قرار گرفته است مکانی بسیار زیبا و آرام درمیان سایر کشورها محسوب می‌شود. فارق از جاذبه‌های زیبا و مدرنی که در آکلند پایتخت این کشور وجود دارد نباید از طبیعت بکر آن نیز غافل شد. اما اخذ ویزای نیوزلند برای ایرانیان چه مراحلی دارد؟

حتما بخوانید:  راهنمای درخواست ویزای آنلاین استرالیا
حتما بخوانید:  راهنمای درخواست ویزای آنلاین استرالیا

ویزای نیوزلند

شرایط اخذ ویزای نیوزلند برای ایرانیان دست کمی از ویزای شینگن ندارد و انتظار نداشته باشید که چون این کشور در اروپا قرار ندارد پس روند صدور ویزا نیز آسان باشد. متاسفانه برای اخذ این ویزا باید مدارک زیادی را به سفارت نیوزلند ارائه دهید تا شانس دریافت ویزا را داشته باشید.

ویزای نیوزلند

سفارت نیوزلند

آدرس: تهران، اقدسیه، خیابان سوسن، کوچه ۳۴، پلاک ۱

تلفن: ۲۶۱۲۲۱۷۵-۰۲۱

سایت سفارت نیوزلند

ساعت و روزکاری: یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۰:۰۰ الی ۱۲:۳۰

انواع ویزای نیوزلند

  • ویزای توریستی
  • ویزای خانوادگی
  • ویزای کاری
  • ویزای پزشکی

ویزای توریستی

این ویزا برای کسانی صادر می‌شوند که قصد بازدید از نیوزلند را به قصد گردشگری و تفریح دارند و با این ویزا به هیچ عنوان اجازه کار نخواهند داشت.

ویزای بازدید از خانواده

این ویزا برای کسانی صادر می‌شود که خویشاوندی در این کشور دارند و برای بودن در کنار آن‌ها قصد سفر به نیوزلند را دارند. شخص متقاضی برای دریافت این ویزا باید دعوتنامه ارائه دهد. با این ویزا می‌توانید حداکثر به مدت ۳ ماه در این کشور اقامت داشته باشید و امکان تمدید آن در نیوزلند وجود نخواهد داشت.

ویزای کاری

ویزای کاری یا تجاری برای کسانی صادر می‌شود که برای امور تجاری با شرکت‌ها یا استخدام در کاری به این کشور سفر می‌کنند. در صورتی که کارفرمای نیوزلندی پیدا کرده‌اید و قصد دارید در این کشور مشغول بکار شوید باید دعوتنامه دریافتی از کارفرما را به سفارت نیوزلند ارائه دهید.

ویزای پزشکی

چنانچه قصد دارید تا ادامه مراحل درمان را در این کشور دنبال کنید باید دعوتنامه از مرکز پزشکی که در خاک نیوزلند قرار گرفته است را ارائه دهید. ضمنا نظر کارشناسی پزشک معالج کشور مبدا که نظر قطعی خود را داده باشد مورد نیاز می‌باشد. اعتبار اولیه این ویزا ۳ ماه است و فرد می‌تواند آن را در خاک نیوزلند تا ۹ ماه دیگر نیز تمدید کند.

ویزای تحصیلی نیوزلند

مدارک لازم برای اخذ ویزای نیوزلند

  • تکمیل و ارائه فرم IMZ1017
  • تکمیل فرم ضمانت مالی IMZ1025
  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار به همراه کپی از صفحات اول و دوم و وصفحاتی که مهر خورده‌اند
  • ترجمه رسمی شناسنامه
  • دو قطعه عکس ۴×۶ با پس زمینه سفید
  • در صورتی که دوست یا خویشاوندی در نیوزلند دارید باید مشخصات آن‌ها را اعلام کنید
  • دعوتنامه به همراه کپی برگه تابعیت (درصورت وجود)
  • بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • رزرو هتل (اگر دعوتنامه ندارید)
  • مدارکی که توانایی مالی شما را در طول سفر اثبات کند. مانند پرینت ۳ یا ۶ ماهه حساب بانکی و داشتن ۴۰۰ دلار نیوزلند برای هرماه
  • ترجمه سند ازدواج در صورت متاهل بودن
  • گواهی اشتغال به تحصیل (اگر دانشجو هستید)
  • گواهی شغلی با ذکر سمت و میزان حقوق دریافتی به همراه تاییدیه کارفرما
  • بیمه مسافرتی

مدت زمان ویزای نیوزلند

مدت زمان توریستی نیوزلند به صورت پیش فرض ۳ ماه می‌باشد اما اگر شهروند انگلستان باشید به احتمال زیاد مدت آن ۶ ماه خواهد بود. چنانچه قصد دارید تا ویزای نیوزلند خود را تمدید کنید باید دولت این کشور را متقاعد کنید که برای انجام کارهای ناتمام خود نیاز به زمان بیشتری دارید و همچنین هزینه کافی برای اقامت بیشتر در حساب شما موجود باشد.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *