ویزای نروژ

نروژ یکی از کشورهای حوزه اسکاندیناوی است که اگر قبلا به آن سفر کرده باشید چیزی جز آرامش، امنیت و زیبایی را در آن ندیده‌اید. این کشور وایکینگ‌ها جاذبه‌های گردشگری بسیار زیبایی مانند سواحل، کلیساها، جنگل‌ها و مسیرهای پیاده‌روی دارد. اما جطور میتوان ویزای نروژ گرفت تا به این کشور سفر کرد؟

این کشور علاوه بر طبیعت چشم‌نوازی که دارد، شهرهای بجا مانده از دوران قرون وسطی نیز سالانه گردشگران بسیاری به خود جذب می‌کند. هتل‌ها و امکانات رفاهی بسیار عالی باعث شده تا هی گردشگری پس از بازدید از این کشور زیبا ناراضی به خانه خود برنگردد.

راستی اگر قصد اخذ ویزای شینگن را دارید پیشنهاد میکنم که مقالات ” اخذ ویزای هلند برای ایرانیان “، ” ویزای فنلاند ” و ” راهنمای ویزای سوئد ” را بخوانید، شاید ترجیح دهید ویزا را از سفارت کشوری دیگری دریافت کنید.

ویزای نروژ

راهنمای ویزای نروژ برای ایرانیان

ویزای نروژ در واقع شینگن است که می‌توانید آن را از سفارت نروژ در تهران دریافت کنید. معمولا دریافت ویزای شینگن برای ایرانیان با چالش‌هایی همراه است که اگر بتوانید مدارک خواسته شده را تمام و کمال به سفارت ارائه نمایید، احتمال دریافت ویزای نروژ بسیار بالا خواهد بود. شما با توجه به نوع ویزای درخواستی خود می‌توانید تقاضای آن را به سفارت این کشور ارسال نمایید.

انواع ویزای شینگن نروژ

  • ویزای توریستی (۹۰ روزه)
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای ازدواج
  • ویزای تجاری

سفارت نروژ در تهران

آدرس: تهران، دیباجی شمالی، خیابان یاسمن، پلاک ۷۲

کدپستی: ۱۹۵۳۶۸۳۵۱۳

تلفن: ۲۲۲۹۱۳۳۳-۰۲۱

فکس: ۲۲۲۹۲۷۷۶-۰۲۱

ایمیل سفارت نروژ

سایت سفارت نروژ

ساعت و روزکاری: شنبه، دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه از ساعت ۸:۰۰ الی ۱۵:۳۰

وقت سفارت نروژ

وقت سفارت نروژ

توجه داشته باشید که مدتی است که برای اخذ وقت سفارت نروژ و ویزا از نوع توریستی کوتاه مدت نیازی به مراجعه سفارت ندارید و مراحل را باید از طریق شرکت VFS Global مستقر در مرکز خرید پالادیوم انجام دهید. به این ترتیب باید برای درخواست وقت مشخصات خودتان را ایمیل این شرکت ارسال کنید تا در جوابیه آن وقت سفارت برای شما ارسال شود.

VFS Global در پالادیوم

آدرس: تهران، خیابان مقدس اردبیلی، مرکز خرید پالادیوم، طبقه ۱۱

تلفن راهنما: ۲۷۶۷۴۰۰۰-۰۲۱

ایمیل VFS Global برای روادید نروژ

مدارک لازم برای ویزای نروژ

  • گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • پرینت فرم درخواست ویزای شینگن نروژ
  • یک قطعه عکس ۴×۶ جدید با پس زمینه سفید
  • رزرو بلیط رفت و برگشت
  • رزرو هتل یا دعوتنامه
  • پرینت بانکی ۳ ماه گذشته
  • کامل بودن مدارک کاری و اثبات تمکن مالی
  • شواهد مبنی بر قصد سفر
  • برنامه سفر
  • بیمه مسافرتی

نکات صدور ویزای نروژ

  • تمامی مدارک ارائه شده باید ترجمه رسمی زبان انگلیسی و یا نروژی داشته باشند.
  • تمامی مدارک باید در صفحه A4 باشند و به یکدیگر نیز سنجاق نشده باشند.
  • متقاضیان باید در زمان مناسب یعنی ۳ ماه پیش از برنامه سفر درخواست ویزای خود را ارسال کنند.
  • سفارت نروژ به شما توصیه می‌کند که تا قبل از صدور قطعی ویزا، بلیط هواپیما رزرو نکنید.

هزینه و مدت زمان صدور ویزا

معمولا صدور بررسی و صدور ویزای نروژ برای ایرانیان حدود ۲ هفته کاری زمان نیاز دارد که این زمان ممکن است در برخی شرایط تا ۳۰ روز نیز افزایش پیدا کند.

هزینه آن نیز برای کودکان تا ۶ سال رایگان، ۶ تا ۱۱ سال ۳۵ یورو و برای افراد بالای ۱۲ سال ۶۰ یورو می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

❤️ منتظر خبرهای خوب باشید