ویزای سوئیس؛ بهشت اروپا

همانطور که می‌دانید اخذ ویزای شینگن سختی‌های خاص خودش را دارد، حالا فرقی ندارد که آن را از سفارت فرانسه دریافت کنید با سوئیس! به هرحال باید مدارک خواسته شده را یک به یک به سفارت تحویل دهید تا شانس دریافت ویزای سوئیس را داشته باشید.

سوئیس را می‌توان به نوعی بهشت اروپا دانست که از شمال با آلمان، از شرق با اتریش و لیختن‌اشتاین، از جنوب با ایتالیا و از غرب با فرانسه همسایه است. بیش از ۷ میلیون نفر در این کشور زندگی می‌کنند که شاید بتوان آن‌ها را خوشبخت‌ترین انسان‌ها دانست. این کشور طبیعت بسیار بکر و سرسبزی دارد که دلیل آن قرارگیری در دامنه کوه آلپ می‌باشد.

ویزای سوئیس

سفارت سوئیس

ایرانیان برای سفر به سوئیس نیاز به اخذ ویزای شینگن هستند که می‌توانید آن را از سفارت سوئیس دریافت کنید.

آدرس: تهران، الهیه، خیابان شریفی منش، کوچه یاسمن، پلاک ۲

تلفن: ۲۲۰۰۸۳۳۳-۰۲۱

فکس: ۲۲۰۰۶۰۰۲-۰۲۱

کدپستی: ۱۹۶۴۹۶۳۷۵۱

ایمیل سفارت سوئیس

سایت سفارت سوئیس

روز و ساعت کاری: شنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۵:۳۰

انواع ویزای سوئیس

  • ویزای ترانزیت هوایی
  • ویزای ترانزیت زمینی
  • ویزای کوتاه مدت (توریستی)
  • ویزای بلند مدت

ویزای توریستی سوئیس

اما در این مقاله قصد داریم تا درباره اخذ ویزای توریستی سوئیس برای ایرانیان صحبت کنیم. ویزای توریستی شینگن یا به نوع C به ویزایی گفته می‌شود که حداکثر ۹۰ روز به کسی که قصد سیاحت در کشورهای حوزه شینگن را دارد اعطا می‌گردد. گرچه حداکثر مدت زمان این ویزا ۹۰ روزه است اما معمولا کسانی که برای بار اول قصد اخذ ویزای توریستی شینگن را دارند، مدت اعتبار آن ۱۵ روزه می‌باشد.

ویزای توریستی شینگن برای کسانی صادر می‌گردد که برای اهداف توریستی یا گردشگری، تجارت یا کسب و کار، شرکت در مسابقات ورزشی یا فرهنگی، کنفرانس‌ها یا برنامه‌های آموزشی به کشورهای حوزه شینگن سفر می‌کنند.

ویزای سوئیس تضمینی

مدارک لازم برای ویزای سوئیس

مدارکی که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت مطلق نبوده و ممکن است در برخی موارد سفارت مدارک بیشتری را از شما طلب کند. جالب است بدانید که گاها دیده شده که افرادی توانسته‌اند با حداقل مدارک نیز به راحتی ویزای سوئیس دریافت کنند که این موضوع بسیار به آفیسر مربوط می‌شود.

تکمیل فرم درخواست ویزای شینگن سوئیس (دانلود کنید)

اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول و صفحاتی که در آن‌ها مهر ورود و خروج خورده است + گذرنامه‌های قدیمی (درصورت وجود)

۲ قطعه عکس ۴×۳

یک سری کپی از تمامی صفحات شناسنامه

رزرو هتل

رزرو بلیط رفت و برگشت هوایی

کپی از اسناد مالکیت (ملک، مغازه، مطب و…)

کپی قراردادهای سپرده‌های کوتاه یا بلندمدت

بهتر است حداقل موجودی حسابتان ۵۰ میلیون تومان باشد.

مدارک شغلی

دانشجویان و اعضای هیات علمی: کارت بین‌المللی دانشجویی و برای اعضای هیات علمی کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی

صاحبان شرکت‌های خصوصی: کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شغلی

کارمندان دولت: کپی از حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی

کارمندان شرکت‌های خصوصی: گواهی اشتغال به کار به همراه گواهی ۱ سال سابقه بیمه تامین اجتماعی

کسبه: جواز کسب/کارت بازگانی

دعوتنامه

چنانچه شخص متقاضی ویزای سوئیس دعوتنامه داشته باشد از شانس بیشتری برای اخذ ویزا برخوردار خواهد بود. برای ارسال دعوتنامه حتما باید موارد زیر در آن رعایت شده باشد:

شخصی که اقدام به ارسال دعوتنامه می‌کند باید ثابت کند که با فرد متقاضی ویزای سوئیس در ارتباط بوده است.

جزئیات کامل مشخصات ارسال کننده دعوتنامه از جمله نام و نام خانوادگی، آدرس، تاریخ تولد و… باید مشخص شده باشد.

تاریخ تنظیم دعوتنامه

امضای دعوت‌کننده؛ در صورتی که دعوتنامه از سوی شرکتی ارسال می‌شود باید مدیر آن دعوتنامه را امضا کند.

دعوتنامه باید مستقیما از سوئیس به سفارت سوئیس در تهران ارسال گردد.

مراحل اخذ ویزای سوئیس

در وهله اول شما نیاز به وقت سفارت سوئیس خواهید داشت که می‌توان آن را از طریق تماس با سفارت دریافت کنید. پس از اخذ وقت سفارت سوئیس باید شخصا در سفارت حاضر شوید و مصاحبه انجام دهید.

پس از تکمیل فرم درخواست ویزای سوئیس و مدارک خواسته شده، باید آن‌ها را به صورت مرتب به کانتر تحویل دهید.

پس از نیاز به مصاحبه و انگشت‌نگاری است که باید حضورا در محل سفارت انجام گیرد.

در آخر نیز باید منتظر باشید تا جواب ویزای شما از سوی سفارت اعلام گردد.

دعوتنامه سوئیس

ویزای سوئیس تضمینی

چیزی به اسم ویزای تضمینی سوئیس وجود ندارد و اگر مدارکتان کامل است خودتان می‌توانید ویزای سوئیس را دریافت کنید. اگر هم مدارکتان کامل نیست بهتر است که اصلا به دنبال چنین آگهی‌هایی باشید.

هزینه صدور ویزای سوئیس

تمامی هزینه‌های ذکر شده فارق از نتیجه ویزا به هیچ عنوان مستردد نمی‌گردد.

  • فرد بالای ۱۲ سال ۶۰ یورو
  • کودک بین ۶ تا ۱۲ سال ۳۵ یورو
  • کودکان زیر ۶ سال رایگان

نکات لازم

تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی یا آلمانی ترجمه رسمی شوند.

بررسی و صدور ویزای شینگن سوئیس حداقل به ۱۰ روز کاری زمان نیاز دارد.

از آنجایی که تعداد درخواست ویزای شینگن سوئیس از سوی ایرانیان زیاد است، توصیه می‌شود که ۷۰ روز پیش از سفر برای دریافت وقت سفارت اقدام کنید.

تمامی افراد بالای ۱۲ سال برای اخذ ویزای توریستی شینگن از سال ۲۰۱۲ نیاز به انجام انگشت‌نگاری دارند.

حداقل مدت زمان لازم برای دریافت وقت سفارت سوئیس حدودا ۵۰ روز است که این زمان با توجه به ترافیک درخواست‌ها ممکن است کم یا زیاد شود. اما اگر واقعا نیاز دارید که سریعا به سوئیس سفر کنید می‌توانید در اینترنت به دنبال آگهی‌های فروش وقت سفارت سوئیس بگردید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دسته بندی ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *