ویزای دانمارک

اصولا گرفتن ویزای شینگن همیشه سختی‌های خودش را دارد و نباید انتظار داشته باشید که با حداقل مدارک بتوانید آن را دریافت کنید. ویزای دانمارک نیز از این قائده مستثنی نیست و باید راه طول و درازی را برای دریافت این ویزا طی کنید. امروز قصد داریم تا راهنمای اخذ ویزای دانمارک را مورد بررسی قرار دهیم، پس با آسان بگرد همراه باشید.

اگر قصد اخذ ویزای دانمارک را داشته باشید نیازمند انگشت‌نگاری و ارائه مدارک نسبتا زیاد هستید. در ضمن شما برای شروع کار نیاز به اخذ وقت سفارت دانمارک دارید تا بتوانید مدارک را ارائه و مصاحبه را انجام دهید.

ویزای دانمارک

ویزای دانمارک

این امکان وجود دارد که ویزای دانمارک را از دو طریق سفارت دانمارک در تهران و یا کارگزاری رسمی این شرکت در تهران انجام دهید. شرکت کارگزاری انجام امور ویزای دانمارک (IVS Global) مسئول انجام بررسی مدارک و انگشت‌نگاری در تهران است.

وقت سفارت دانمارک

قبل از انجام هرکاری نیاز به وقت سفارت دانمارک خواهید داشت که باید آن را از طریق کارگزاری شرکت دانمارک و به آدرس iran.um.dk دریافت کنید.

انواع ویزای شینگن دانمارک

ویزای دانمارک از شینگن تبعیت می‌کند و به طبع انواع این نوع ویزا مطابق با ویزای سایر کشورهای حوزه شینگن می‌باشد.

  • ویزای ترانزیت
  • ویزای کوتاه مدت
  • ویزای بلند مدت

سفارت دانمارک

آدرس: تهران- خیابان دکتر شریعتی- بالاتر از پل صدر- کوچه هدایت- کوچه دشتی- شماره ۱۰

تلفن: ۲۸۱۵۵۰۰۰-۰۲۱

فکس: ۲۲۶۴۰۰۰۷-۰۲۱

سایت سفارت دانمارک در تهران

ساعت و روزکاری سفارت دانمارک

  • مراجعه به سفارت در روزهای دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲
  • پاسخگوی تلفنی در روزهای یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه از ساعت ۹ الی ۱۲

شرکت کارگزاری سفارت دانمارک

همانطور که در بالا نیز به آن اشاره کردیم، مسئولیت بررسی مدارک متقاضیان درخواست ویزای دانمارک و وقت سفارت دانمارک بر عهده شرکت کارگزاری سفارت دانمارک است که مشخصات این شرکت را بررسی می‌کنیم.

تلفن: ۸۸۱۷۸۸۲۹-۰۲۱

فکس: ۸۸۷۵۰۷۴۵-۰۲۱

ایمیل شرکت کارگزاری سفارت دانمارک

سایت رسمی شرکت کارگزاری سفارت دانمارک در تهران

گرفتن وقت سفارت دانمارک نیز به عهده همین شرکت است که برای اینکار می‌توانید به آدرس iran.um.dk مراجعه کنید.

شرکت کارگزاری سفارت دانمارک

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن دانمارک

  • تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزا (دانلود نمونه فرم)
  • دعوتنامه (اگر به دیدار دوست یا خویشاوند میروید)
  • گذرنامه با حداقل یک سال اعتبار به همراه کپی از صفحه اول و صفحاتی که مهر خورده‌اند)
  • اصل سند ازدواج یا طلاق به همراه کپی رنگی سند دیدار همسر در دانمارک
  • اصل مدارک اثبات نسبت خویشاوندی
  • ۱ قطعه عکس رنگی جدید ۴.۵×۳.۵ با پس زمینه سفید
  • کپی واضح از کارت اقامت دانمارکی (در صورت وجود)
  • گواهی تمکن مالی
  • گواهی کسب و کار
  • گردش سه ماه آخر حساب
  • بیمه مسافرتی با پوشش حداقلی ۳۰ هزار یورو

هزینه ویزای دانمارک

کودکان زیر ۶ سالرایگان
کودکان ۶ تا ۱۱ سال۳۵ یورو
بزرگسالان۶۰ یورو
VFS Global۲۸ یورو
برچسب‌ها
راهنمای ویزا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

❤️ منتظر خبرهای خوب باشید