ویزای اوکراین

اگر اهل گردشگری و سفر کردن هستید، اوکراین همان کشوری است که نباید آن را از قلم بیاندازید. کشوری در اروپای شرقی با سواحل گرم تابستانی که دیدن آن تجربه بسیار خوبی برای شما به یادگار خواهد گذاشت. اما چطور باید ویزای اکراین را گرفت؟ آیا ویزای اوکراین نیازمند اخذ ویزای شینگن است؟ با آسان بگرد همراه باشید تا به راهنمای اخذ ویزای اوکراین بپردازیم.

ویزای اوکراین

شاید تصور کنید که اخذ ویزای اوکراین همانند شینگن سخت است اما در واقع اگر مدارکتان کامل باشد به نظر نمیرسد که با مشکلی مواجه شوید. سخت‌گیری‌ها برای شینگن نیز سخت نیست، برای اثبات این موضوع پیشنهاد می‌کنم که مقاله ” راهنمای اخذ ویزای هلند ” را بخوانید.

ویزای اوکراین

انواع ویزا اوکراین

  • ویزای ترانزیتی (اجازه اقامت حداکثر ۵ روز)
  • ویزای کوتاه مدت (اجازه اقامت حداکر ۹۰ روز)
  • ویزای بلند مدت (بیش از ۹۰ روز)

سفارت اوکراین در ایران

آدرس: تهران- خیابان شهید باهنر- کوچه شهید قادری- پلاک ۱۰

تلفن: ۲۲۳۹۷۱۹۵-۰۲۱

فکس: ۲۲۳۹۷۲۹۲-۰۲۱

ایمیل: emb_ir@mfa.gov.ua

سایت: iran.mfa.gov.ua

ساعت و روز کاری: یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه از ساعت ۹ الی ۱۳ و ۱۴ الی ۱۸

پنجشنبه‌ها از ساعت ۹ الی ۱۳

سفارت اوکراین

وقت سفارت اوکراین

برای اخذ وقت فوری ویزای اوکراین می‌توانید از سایت خود سفارت اوکراین در تهران به نشانی visa.mfa.gov.ua اقدام نمایید و وقت را به صورت اینترنتی رزرو کنید. آسان بگرد توصیه می‌کند که حتما در زمان مناسب نسبت به اخذ وقت سفارت اوکراین اقدام کنید تا به دنبال ویزای تضمینی اوکراین نباشید.

مدارک لازم برای ویزای اوکراین

اشخاص باید شخصا یا از طریق وکیل قانونی خود امورد مربوط به ویزا را پیگیری نمایند. به همین ترتیب ارائه مدارک زیر فارق از نوع ویزا برای تمامی افراد لازم است.

  1. تکمیل فرم درخواست ویزای اوکراین به همراه امضا (دانلود نمونه فرم درخواست روادید اوکراین)
  2. ارائه گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
  3. ۲ قطعه عکس ۴.۵×۳.۵
  4. پرداخت هزینه‌های کنسولی
  5. بیمه مسافرتی معتبر
  6. مشخص شدن هدف متقاضی از سفر به بوکراین

ویزای ترانزیت اوکراین

ارائه بلیط یا رزرو هتل در کشور ثالث

مدارکی که ماهیت ترانزیتی حمل و نقل کالا یا جابجایی مسافران را از طریق زمینی مشخص کند.

ارائه مجوز حمل و نقل از کشور محل اقامت

ویزای توریستی اوکراین

داشتن دعوتنامه رسمی

گردش یک ماهه آخر حساب به زبان انگلیسی که بر روی سربرگ بانک مهر چاپ و به امضا رسیده شده باشد.

گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب

ویزای بلند مدت اوکراین

  • اولین مورد داشتن کپی برابر اصل اجازه کار شخص فاقد تابعیت از سوی دولت اوکراین است. این اجازه از سوی اداره کار استان‌ها یا شهرهای کی‌یف و سواسوتوپول صادر می‌شود.
  • کپی مدرک رای صادر شده در راستای اجازه مهاجرت به اوکراین از سوی نهاد این کشور است.
  • دعوت‌‌نامه دینی – مذهبی برای اقامت بلند مدت با هدف اجرا و انجام مناسک دینی و شرعی.
  • دعوت‌نامه از سوی نمایندگی و یا تشکیلات سازمانی که در اوکراین ثبت قانونی شده‌اند.
  • دعوت‌نامه از سوی موسسات اقتصادی که در اوکراین ثبت قانونی شده‌اند و تاییدیه وزارت توسعه اقتصاد اوکراین را دارند.
  • دعوت‌نامه از شعبه‌ها و نمایندگی‌های بانک‌های خارجی ثبت شده در اوکراین.
  • تقاضانامه از خبرگزاری‌ها و موسسات اطلاع رسانی جمعی با هماهنگی با کمیته دولتی رادیو و تلویزیون اوکراین.
  • تقاضانامه نهادهای دولتی یا سازمان‌های بین‌المللی برای صدور ویزا. این تقاضانامه برای کامندان و دیپلمات‌هایی است که برای انجام وظایف اداری سازمانی (گاهی همراه خانواده) به اوکراین سفر می‌کنند.
  • تقاضانامه نهادهای دولتی در رابطه با اجرای برنامه‌های فرهنگی، آموزشی، علمی و یا داوطلبانه که فرد برای شرکت در آن باید به اوکراین سفر کند.
  • داشتن مدرک درخصوص ازدواج فرد با یک شهروند اوکراینی (اگر این ازدواج خارج از مرزهای اوکراین صورت گرفته باشد، بر اساس قانون اساسی اوکراین باید صحت آن بررسی شود).
  • داشتن مدرک دال بر اینکه این فرد با فردی که خود گواهی تابعیت اقامت دائم یا موقت اوکراین را دارد، نسبت خانوادگی دارد. این فرد باید گواهی داشتن استطاعت مالی در رابطه با نگهداری از آن‌ها را در اوکراین همراه خود داشته باشد.

در صورت داشتن هر کدام از این مدارک، متصدی نمایندگی یا دایره کنسولی می‌تواند این فرد را برای انجام مصاحبه بیشتر فرا بخواند و یا تقاضای مدرک دیگری داشته باشد.

اعتبار ویزای اوکراین

نوع ویزاتاریخ اعتبار
ترانزیتبستگی به مدت زمان تعیین شده دارد اما معمولا ۱ سال
ویزای توریستی (کوتاه مدت)۴۵ روز
ویزای بلند مدتشش ماه و حداکثر ۵ سال

ویزای مولتیپل بیش از یک سال برای کسانی صادر می‌شود که اولا قبلا ویزای چندبار ورود یکساله را داشتند، دوما قوانین اوکراین را نقض نکرده‌اند و سوما دلیلی برای صدور این نوع ویزا وجود داشته باشند.

هزینه و مدت زمان صدور ویزای اوکراین

معمولا مدت زمان بررسی و صدور ویزای اوکراین ۱۵ روز کاری زمان نیاز دارد اما این زمان ممکن است برای بررسی بیشتر مدارک تا ۳۰ روز نیز به طول بیانجامد.

نوع ویزاهزینه (دلار آمریکا)
یکبار ورود۸۵
دوبار ورود۱۳۰
چندبار ورود۲۰۰

در صورتی که تمایل به اخذ ویزای فوری اوکراین در خارج از ساعات اداری هستید هزینه‌های مذکور ۲ برابر خواهد شد.

چه کسانی از پرداخت هزینه معاف هستند؟

  • کودکان تا ۶ سال
  • برای اوکراینی‌های خارجی و خانواده آن‌ها
  • برای افرادی که گذرنامه دیپلماتیک دارند و برای انجام امور سازمانی اداری خود به اوکراین سفر می‌کنند.
  • برای سفیران و کارمندان کنسولگری‌های دایر در اوکراین
  • برای کارکنان نهادهای بین‌المللی و نمایندگانشان در اوکراین به همراه خانواده
  • برای کارکنان نمایندگی های کشورها در نهادهای بین المللی که در اوکراین دفاتر نمایندگی دارند و مطابق اسناد مربوطه این نهاد ها و موافقت نامه‌های مربوطه بین‌المللی از گذرنامه دیپلماتیک یا سازمانی استفاده می‌نمایند به همراه اعضای خانواده
  • برای سران و اعضای هیات‌های رسمی و همراهانشان که به دعوت رئیس جمهور، پارلمان، کابینه وزرا و یا وزارت امور خارجه اوکراین قصد سفر دارند.
  • برای اشخاصی که وظایف کنسول افتخاری اوکراین را انجام می‌دهند.
  • برای کسانی که با هدف انجام فعالیت‌های بشر دوستانه یا امور خیریه به اوکراین سفر می‌کنند.
  • برای افرادی که به منظور شرکت در اجرای طرح‌های مساعدت فنی بین‌المللی ثبت شده به صورت رسمی و قانونی، بنا به دعوت نهادهای دولتی، شرکت‌ها یا سازمان‌هایی که دریافت کننده چنین طرح‌هایی هستند به اوکراین سفر می‌نمایند.
  • کارکنان سازمان‌های امدادرسانی که با هدف امحاء اثرات حوادث غیر مترقبه بنا به دعوت وزارت حوادث غیر مترقبه اوکراین به این کشور سفر می‌نمایند.
  • برای اعضای خانواده کسانی که از عنوان پناهندگی در اوکراین استفاده می‌کنند.
  • برای نمایندگان نظامی که به دعوت وزارت مربوطه اوکراین قصد سفر دارند.

ویزای اکراین فوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

❤️ منتظر خبرهای خوب باشید