ویزای استونی؛ شینگنی ناآشنا برای ایرانیان

استونی کشوری در شمال اروپاست که برای گردشگران بسیار مقرون بصرفه می‌باشد. شهرهای باستانی و سواحل چشم‌نواز دریای بالتیک می‌تواند اقامت خوشی را برایتان رقم بزند. اما اخذ ویزای استونی برای ایرانیان چه مراحلی را شامل می‌شود؟

ویزای بلاروس

ویزای استونی

استونی از سال ۲۰۰۷ عضو اتحادیه اروپا و معاهده شینگن شد و از آن سال کسانی که دارنده ویزای شینگن باشند می‌توانند وارد کشور استونی شوند. اما نوع دیگری از ویزا به نام ویزای ملی استونی وجود دارد که با آن تنها می‌توانید به کشور استونی سفر کنید و حق سفر به سایر کشورهای عضو شینگن را نخواهید داشت.

سفارت استونی در تهران

نکته قابل توجه برای متقضیان ویزای استونی این است که سفارت استونی در تهران راه‌اندازی نشده است و متقضیان باید برای اخذ ویزای استونی به سفارت فنلاند مراجعه نمایند.

آدرس: تهران، خیابان شریعتی، خیابان میرزاپور، کوچه حدادیان، پلاک ۲

تلفن: ۲۳۵۱۲۲۵۰-۰۲۱

فکس: ۲۲۲۳۶۲۳۰-۰۲۱

کدپستی: ۱۷۳۳-۱۹۳۹۵

ایمیل سفارت فنلاند

سایت سفارت فنلاند در تهران

روز و ساعت کاری سفارت

جهت انجام امور مربوط به ویزای استونی می‌توانید از روز یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ الی ۱۲ به سفارت فنلاند مراجعه کنید.

سفارت استونی در تهران

انواع ویزای استونی

با توجه به اینکه ویزای استونی از نوع شینگن می‌باشد، بنابراین انواع ویزای استونی مانند شینگن می‌باشد. البته یک استثنا برای استونی وجود دارد و آن هم ویزای ملی استونی است که دارندگان این ویزا تنها می‌توانند در استونی اقامت داشته باشند و حق ورود به سایر کشورهای عضو شینگن را ندارند.

مدارک لازم برای ویزای استونی

اگر متقاضی اخذ ویزای شینگن استونی هستید، مدارک لازم همان مواردی است که برای صفحه ویزای شینگن نوشته شده است. یکبار به بررسی کلی مدارک خواسته شده می‌پردازیم.

  • پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار و دو صفحه خالی + کپی از صفحه اول و صفحات مهر خورده
  • بلیط رفت و برگشت هوایی
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی با ترجمه رسمی با مهر دادگستری
  • دو قطعه عکس ۴×۶ رنگی با پس زمینه سفید
  • مدارک شغلی
  • تمکن مالی
  • رزرو هتل
  • سند ملکی (در صورت وجود)
  • دعوتنامه (درصورت وجود)
حتما بخوانید:  سیرتاپیاز دعوتنامه انگلیس
حتما بخوانید:  سیرتاپیاز دعوتنامه انگلیس

هزینه ویزای استونی

هزینه‌ها از معاهده شینگن تبعیت می‌کند و با سایر کشورهای دیگر اروپایی شینگن تفاوتی ندارد.

  • بزرگسالان ۶۰ یورو
  • کودکان ۶ الی ۱۲ سال ۳۵ یورو
  • کودکان زیر ۶ سال رایگان

نکات دریافت ویزای استونی

  • با توجه به مدت زمان صدور ویزای استونی بهتر است تا درخواست خود را حدود ۲ ماه پیش از تاریخ سفر ارائه دهید.
  • الزامی است که افراد بالای ۱۲ سال برای برای اخذ ویزا در سفارت حضور داشته باشند.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اشتراک‌گذاری

دسته‌بندی‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *