اخذ ویزای ایتالیا از باغ سفارت ایتالیا

کشور چکمه که در جنوب اروپا قرار گرفته علاوه بر پیشینه تاریخی، جاذبه‌های گردشگری منحصربفردی را دل دل خود جای داده است. ایرانیان برای دریافت ویزای ایتالیا باید پیش از هرکاری از طریق سایت سفارت، وقت سفارت ایتالیا را دریافت کنند و در زمان تعیین شده مدارک خواسته شده را به سفارت ایتالیا ارائه دهند.

ویزای ایتالیا

سفارت ایتالیا

پیش از آنکه وارد موضوع اخذ ویزای ایتالیا شویم باید بدانید که سفارت ایتالیا در کجا واقع شده است.

آدرس سفارت ایتالیا: تهران، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک ۷۹/۶۸

تلفن: ۶۶۷۲۶۹۵۵-۰۲۱

فکس: ۶۶۷۲۶۹۶۱

کدپستی: ۷۸۶۳-۱۱۳۶۵

سایت سفارت ایتالیا: ambteheran.esteri.it

ایمیل بخش امور کنسولی سفارت

ساعت جواب ویزای ایتالیا و تحویل مدارک: روزهای دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۳ الی ۱۴ و یکشنبه از ساعت ۱۲ الی ۱۳

ویزای ایتالیا

اخذ ویزای توریستی ایتالیا برای ایرانیان در صورت کامل بودن مدارک چندان کار سختی نخواهد بود. در واقع این امکان وجود دارد که ویزای توریستی ایتالیا بدون دعوتنامه نیز اخذ کنید. سفارت ایتالیا تنها زمانی ویزای شینگن صادر می‌کند که تنها مقصد یا مقصد اصلی شما ایتالیا باشد و بر همین اساس سایر کشورهای عضو پیمان شینگن مختارند که در مرز از ورودی شما جلوگیری به عمل بیآورند.

حتما بخوانید:  راهنمای ویزای هلند با تجربیات مسافران
حتما بخوانید:  راهنمای ویزای هلند با تجربیات مسافران

توجه داشته باشید که هیچ تضمینی از سمت سفارت ایتالیا برای صدور ویزا حتی در صورت تکمیل بودن مدارک وجود ندارد پس به آگهی‌های ویزای ایتالیا تضمینی توجهی نکنید و خودتان برای اخذ آن اقدام کنید.

انواع ویزای ایتالیا

باید بدانید که با توجه به عضویت ایتالیا در معاهده شینگن، ویزای صادره شینگن بوده و با آن می‌توانید به سایر کشورهای عضو این معاهده نیز سفر داشته باشید. گرچه این امکان وجود دارد که کشوری در مبادی ورودی به صورت کاملا قانونی از ورود شما جلوگیری به عمل بیآورد که این اتفاق بسیار نادر است.

ویزای شینگن ایتالیا

  • ویزای توریستی ایتالیا کوتاه مدت که حداکثر ۹۰ روز در یک بازه زمانی ۱۸۰ روزه صادر می‌گردد.
  • ویزای تجاری
  • ویزای پزشکی
  • ویزای فرهنگی، ورزشی
  • ویزای سیاسی
  • ویزای تحصیلی، تحقیقاتی
  • ویزای ازدواج
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای کودکان زیر سن قانونی

مراحل دریافت ویزای ایتالیا

در ادامه قصد داریم تا به بررسی مراحلی بپردازیم که شما برای دریافت ویزای ایتالیا باید پشت سر بگذارید. در اولین مرحله نیاز به وقت سفارت ایتالیا خواهید داشت که در زیر به چگونگی دریافت آن پرداخته‌ایم.

وقت سفارت ایتالیا

توصیه که آسان بگرد به شما می‌کند این است که برنامه سفر خود را به‌گونه‌ای بچینید که به دنبال خرید وقت سفارت ایتالیا یا ویزای فوری ایتالیا نباشد که در این حالت باید مبالغ گرافی را به آژانس‌های مسافرتی پرداخت کنید.

چگونه وقت سفارت ایتالیا بگیریم؟ پیش از هرکاری برای رزرو وقت آنلاین سفارت ایتالیا باید به آدرس prenotaonline.esteri.it مراجعه کنید. پس از بازکردن این صفحه در بالا سمت راست یکی از دو گزینه New user registration یا Login for registered user را انتخاب کنید. در صورتی که تابحال وقت سفارت دریافت نکرده‌اید باید گزینه New user registration را برگزینید.

وقت سفارت ایتالیا

پس از آنکه وارد صفحه ثبت نام کاربر شدید باید فیلدهای خواسته شده را به دقت و کامل پر کنید تا بتوانید وارد مرحله بعدی یعنی تعیین وقت شوید.

وقت فوری سفارت ایتالیا

در مرحله بعدی باید یک روز و ساعت خالی از جدول نمایش داده شده انتخاب کنید و آن را رزرو کنید. باز هم توصیه می‌کنیم که برنامه سفر مشخصی داشته باشید و در زمان مناسب نسبت به اخذ وقت سفارت ایتالیا اقدام نمایید تا به دنبال خرید آن از آژانس‌های مسافرتی نباشید.

مدارک لازم برای سفارت ایتالیا

تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزای شینگن ایتالیا (دانلود کنید)

دانلود نمونه فرم تکمیل شده ویزای ایتالیا

شناسنامه

برنامه سفر به ایتالیا

رزرو هتل (در صورت نداشتن دعوتنامه)

ارائه گذرنامه‌های قبلی (در صورت وجود)

بلیط رفت و برگشت

آخرین مدرک تحصیلی

گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ درخواست ویزای ایتالیا به همراه یک نسخه کپی از صفحات ۱ تا ۵ و صفحاتی که در آن‌ها مهر خورده است.

۳ قطعه عکس رنگی در سایز ۴×۶ با پس زمینه سفید که با عکس پاسپورت یکی نباشد و به تازگی گرفته شده باشد.

دعوتنامه (چنانچه شخص دعوت کننده شهروند ایتالیایی یا خارجی مقیم ایتالیاست باید دعوتنامه را پر کرده و یکی از مدارک زیر را ارائه دهد):

  • شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر
  • شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یک ماه از تاریخ خاتمه ویزای درخواستی

سفارت ایتالیا

اصل مدارک شغلی

مدیران و اعضای هیات مدیره شرکت‌ها: آخرین روزنامه رسمی که از تاریخ آن سه سال نگذشته باشد که در آن باید اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی درج شده باشد. اگر روزنامه رسمی بیش از ۳ سال باشد باید یک روزنامه رسمی جدید با درج تغییرات احتمالی ارائه دهید.

حتما بخوانید:  چگونه ویزای شینگن فرانسه بگیریم؟
حتما بخوانید:  چگونه ویزای شینگن فرانسه بگیریم؟

مشاغل آزاد: چنانچه شغل آزاد دارید باید پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازرگانی به سفارت ایتالیا ارائه دهید.

مشاغل دولتی: لیست پرداختی بیمه شش ماه اخیر یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان یا معرفی نامه‌ای از شرکت مربوطه که رابطه کاری شما را با شرکت مربوطه تایید کند.

مدارک تمکن مالی

پرینت گردش سه ماهه آخر حساب بانکی با مهر و امضای بانک که بر روی سربرگ بانک چاپ شده باشد.

چنانچه دعوتنامه دارید باید ضمانت بانکی تحت عنوان Fideiussione bancaria نزد یکی از بانک‌ها یا شرکت‌های بیمه‌ای ایتالیایی ارائه دهید. حداقل این مبلغ نیز از طرف سفارت ایتالیا تعیین می‌گردد.

چنانچه دارای سند ملکی هستید آن را ارائه دهید.

اصل بیمه مسافرتی که مسافر را حداقل ۳۰.۰۰۰ یورو تحت پوشش قرار دهد و دفتری در ایتالیا نیز داشته باشد.

توجه داشته باشید که از تمامی مدارک خواسته شده باید یک نسخه کپی به همراه ترجمه رسمی در اختیار سفارت ایتالیا قرار دهید.

در نهایت باید بدانید که سفارت ایتالیا این حق را برای خود قائل است که از شما مدارک بیشتری درخواست نماید.

مدارک لازم برای سفارت ایتالیا

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی ایتالیا

متقاضیانی که تمایل به ادامه تحصیل در ایتالیا را دارند جهت تشکیل پرونده باید شخصا به سفارت ایتالیا مراجعه کنند. لازم بذکر است که سفارت به هیچ عنوان افراد واسطه یا وکالت به افراد دیگر را در زمینه ویزای دانشجویی ایتالیا نمی‌پذیرد.

اصل تاییدیه تحصیلی دیپلم و پیش‌دانشگاهی

دیپلم به همراه ریز نمرات ۴ ساله

برای متقاضیان مقطع کارشناسی ارشد ارائه مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات کامل

اطلاعات و مدارک فردی

نسخه پذیرش از دانشگاه

شرح کامل هریک از امتحاناتی که دانشجو در مقطعه لیسانس گذرانده (فقط برای دوره‌های فوق‌لیسانس)

ارائه مدرک زبان ایتالیایی

تمامی مدارک باید به زبان ایتالیایی ترجمه رسمی شوند و یک کپی از آن‌ها گرفته شود.

وقت سفارت ایتالیا

هزینه و مدت زمان صدور ویزای ایتالیا

از آنجایی که ایتالیا عضو پیمان شینگن می‌باشد به طبع هزینه و روند صدور ویزا نیز مانند سایر کشورهای این قاره و به شرح زیر می‌باشد.

افراد بزرگسال: ۶۰ یورو

ویزای دانشجویی: ۵۰ یورو

کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو

کودکان زیر ۶ سال: رایگان

گفتنی است که همسر، فرزندان، مادر، مادربزرگ، پدر و پدربزرگ نیز از پرداخت هزینه ویزای ایتالیا معاف هستند.

همانطور که پیشتر ذکر شد برای ارائه درخواست ویزای ایتالیا نیازمند اخذ وقت سفارت ایتالی هستید که به صورت آنلاین قتبل دریافت خواهد بود. پس از ارائه درخواست معمولا ۳ تا ۵ هفته طول می‌کشد تا نتیجه درخواست شما اعلام شود. البته ممکن است این زمان با توجه به تعداد درخواست‌ها در برخی مقاطع بیشتر هم شود.

نکات صدور ویزای ایتالیا

مدارک و ثبت درخواست ویزا برای متقاضیان زیر ۱۲ سال باید توسط والدین یا قیم قانونی آن‌ها انجام شود.

ورود تلفن همراه، لپ تاپ و تبلت به داخل سفارت ایتالیا ممنوع می‌باشد.

وقت سفارت ایتالیا به صورت رایگان صادر می‌گردد و هیچ آژانس مسافرتی یا واسطه‌ای حق ارائه چنین خدماتی را ندارد.

دسته‌بندی‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *