بدون نظر
۱۷ بهمن, ۱۳۹۶

ویزای پاناما

شاید قبلا اسم پاناما را به واسطه کانال مشهورش شنیده باشید. آبراه بین‌المللی که دو اقیانوس آرام و اطلس را به یکدیگر متصل می‌کند و به عنوان عظیم‌ترین پروژه ساخت بشر شناخته می‌شود و در طی ساخت آن ۲۷۵۰۰ کارگر جان خود را از دست دادند. به هر حال این کشور در سال‌های اخیر گردشگران زیادی را به خود جذب کرده است. ایرانیان نیز در طی سال‌های اخیر تمایل بیشتری برای سفر به کشورهای آمریکای لاتین پیدا کرده‌اند. با آسان بگرد همراه باشید تا به راهنمای اخذ ویزای پاناما بپردازیم.

ویزای پاناما

ویزای پاناما

شهروندان ایرانی برای سفر به این کشور نیازمند دریافت ویزا هستند و با توجه به روابط نزدیک میان پاناما و آمریکا، این کشور قوانینی سختی برای اعطای ویزا به ایرانیان دارند. با این تفاسیر در صورت دارا بودن ویزای بلند مدت استرالیا، انگلستان، آمریکا یا کانادا به شرط اینکه یکبار از آن استفاده کرده باشید می‌توانید بدون ویزای پاناما به این کشور سفر داشته باشید.

در نظر داشته باشید که سفارت پاناما در تهران وجود ندارد و به دنبال ادرس سفارت پاناما در تهران نباشید. متقاضیان باید به سفارت کشورهای همسایه مانند ترکیه (آنکارا) یا قطر (دوحه) مراجعه نمایند.

انواع ویزای پاناما

  • ویزای توریستی پاناما
  • ویزای ترانزیت پاناما
  • ویزای تجاری پاناما

سفارت پاناما در ترکیه

آدرس: Portakal Çiçegi Residence Aziziye – Mah. Pak. Sok. No.1/23 – 06540 Çankaya – Ankara – Turkey

تلفن: ۳۱۲۴۳۶۰۲۲۰-۰۹۰

فکس: ۳۱۲۴۳۶۰۲۲۱-۰۹۰

ایمیل: embpanamaturquia@mire.gob.pa / embassy@panama.org.tr

سفارت پاناما در قطر

آدرس: West Bay, Al Dafna # 26 – P.O. Box 17427 – Doha – Qatar

تلفن: ۴۴۸۳۷۷۴۰-۰۹۷۴

فکس: ۴۴۸۳۷۴۷۷-۰۹۷۴

ایمیل: embpanamaqatar@mire.gob.pa

لیست کشورهایی که پاناما در آن سفارت دارد:

  • آرژانتین
  • اتریش
  • بلژیک
  • بلیز
  • بولیوی
  • برزیل
  • کانادا
  • شیلی
  • کلمبیا
  • کاستاریکا
  • کوبا
  • جمهوری دومینیکن
  • اکوادور
  • مصر
  • السالوادور
  • فرانسه
  • آلمان
  • یونان
  • گواتمالا
  • هائیتی
  • واتیکان
  • هندوراس
  • هند
  • اندونزی
  • ایتالیا
  • جامائیکا
  • ژاپن
  • کره جنوبی
  • مکزیک
  • مراکش
  • هلند
  • نیکاراگوئه
  • پاراگوئه
  • پرو
  • فیلیپین
  • لهستان
  • پرتغال
  • روسیه
  • سنگاپور
  • آفریقای جنوبی
  • اسپانیا
  • سوئد
  • تایوان
  • تایلند
  • ترینیداد و توباگو
  • بریتانیا
  • آمریکا
  • اوروگوئه
  • ونزوئلا
  • ویتنام

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای پاناما

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزای پاناما به همراه امضا (برای همسر و فرزندان باید فرم جداگانه تهیه شود)
  • شناسنامه و کارت ملی (به همراه ترجمه رسمی)
  • گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب اتحادیه یا اشتغال به تحصیل و فیش حقوق ۳ ماه اخیر (به همراه ترجمه رسمی)
  • اشتغال به تحصیل
  • حکم بازنشستگی برای بازنشستگان (به همراه ترجمه رسمی)
  • تکمیل مشخصات کامل فردی
  • ۶ قطعه عکس رنگی ۴×۶ با پس زمینه سفید
  • گذرنامه امضا شده با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت
  • اصل گذرنامه‌های قبلی (در صورت وجود)
  • کپی از صفحه اول گذرنامه به همراه تمامی صفحاتی که در آن‌ها مهر خورده است (حتی گذرنامه‌های قبلی)
  • برگه اشتغال به کار با ذکر تاریخ شروع به کار، سمت و میزان درآمد (به همراه ترجمه رسمی)
  • پرینت ۶ ماهه حساب بانکی بر روی سربرگ بانک با مهر و امضا به زبان انگلیسی
  • کپی از کارت‌های اعتباری
  • تاریخ افتتاح حساب به همراه میزان موجودی و گردش حساب
  • ارائه اسناد ملکی به نام مسافر با مهر و تائید وزارت امور خارجه
  • ضمنا در نظر داشته باشید که سفارت پاناما این حق را برای خود قائل است که مدارک بیشتری از شما درخواست کند.
دیدگاه خود پیرامون این مطلب بیان کنید!

برچسب‌ها:
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید