بدون نظر
۱۹ بهمن, ۱۳۹۶

ویزای قزاقستان

سفر کردن به کشورهایی که در قسمت شمال شرقی ایران قرار دارند بسیار لذت بخش و هیجان‌انگیز است مثل قزاقزستان، ازبکستان، تاجیکستان یا ترکمنستان. دلیل اصلی آن نیز به نزدیکی آداب و رسوم و فرهنگ به ایران است. قزاقستان نیز از این قائده مستثنی نمی‌باشد و سفر کردن به آن می‌تواند بسیار خاطره‌انگیز باشد. اما این را در نظر داشته باشید که شهروندان ایرانی پیش از عظیمت نیازمند ویزای قزاقستان هستند.

ویزای قزاقستان

قزاقستان کشوری است که از نظر وسعت بسیار بزرگ است اما به هیچ راه آب بین‌المللی راه ندارد. این کشور از شمال تا صحراهای ازبکستان و ترکمنستان و از دریای مازنداران تا چین وسعت دارد. ۵ نوع اقلیم آب و هوایی و ۲ منطقه زمانی در این کشور وجود دارد و این امکان را به گردشگران می‌دهد که در طول سفر از دریاچه‌های واقع در دل کوه، رودخانه‌های زیبا، یخچال‌های طبیعی، جنگل و.. دیدن کنند.

ویزای قزاقستان

شهروندان ایرانی برای ورود به قزاقستان نیازمند ویزای این کشور هستند که می‌توانند با مراجعه به سفارت این کشور در تهران آن را تهیه کنند. توجه داشته باشید که ویزای قزاقستان در مقصد صادر نخواهد شد و ملزم به اخذ آن قبل از سفر هستید. ضمنا توجه داشته باشید که شخص مسافر، وکیل یا نماینده آژانس مسافرتی می‌تواند با در دست داشتن مدارکی که در پایین به آن‌ها پرداخته شده، ویزای قزاقستان را اخذ کند.

انواع ویزای قزاقستان

  • ویزای تجاری
  • ویزای توریستی
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای تحصیلی

سفارت قزاقستان در تهران

آدرس: تهران- خیابان دروس- خیابان هدایت- پلاک ۴

تلفن: ۲۲۵۶۵۳۷۱-۰۲۱ / ۲۲۵۶۵۹۳۳-۰۲۱

فکس: ۲۲۵۴۶۴۰۰-۰۲۱

ایمیل: iran@mfa.kztehran20022002@mail.ru

روز و ساعت کاری سفارت قزاقستان در تهران:

  • یکشنبه ساعت ۱۴ الی ۱۶ (دریافت ویزا) ساعت ۱۶ تا ۱۸ (دریافت مدارک)
  • سه‌شنبه ساعت ۱۰ تا ۱۲ (دریافت ویزا) ساعت ۱۴ الی ۱۶ (دریافت مدارک)
  • چهارشنبه ساعت ۱۴ الی ۱۶ (دریافت ویزا) ساعت ۱۶ الی ۱۸ (دریافت مدارک)

مدارک موردنیاز برای ویزای قزاقستان

  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • ۲ قطعه عکس ۴×۶ با زمینه سفید و رنگی که با چهره فعلی متقاضی تطابق داشته باشد
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • اصل و کپی کارت ملی
  • رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما

نکات مربوط به ویزای قزاقستان

  • چنانچه قصد اقامت بیش از ۱۰ روز در قزاقستان را دارید باید گواهی مبتلا نبودن به بیماری ایدز ارائه دهید.
  • زمان صدور روادید، ساعت دریافت و تحویل مدارک توسط بخش کنسولگری در محل تعیین خواهد شد.

مدت زمان و هزینه صدور ویزای قزاقستان

  • ویزای توریستی ۱ ماهه معمولا ۱۵ روز کاری زمان نیاز خواهد داشت و با این نوع ویزا اجازه یکبار ورود و آن هم به مدت حداکثر ۱۰ روز را خواهید داشت.
  • ویزای توریستی فوری معمولا ۷ روز کاری زمان خواهد برد که اجازه یکبار ورود به قزاقستان را خواهید داشت و می‌توانید ۱۰ روز اقامت را تجربه کنید.
  • صدور ویزای تجاری ۱ ماهه قزاقستان معمولا ۱۵ روز کاری زمان نیاز خواهد داشت که با آن می‌توانید یکبار ورود و حداکثر ۱۰ روز اقامت داشته باشید.
  • ویزای تجاری فوری قزاقستان ۷ روزکاری برای صدور زمان می‌برد که حق یکبار ورود و حداکثر ۱۰ روز اقامت دارید.
  • ویزای تجاری ۲ ماهه ۲ بار ورود نیز ۱۵ روز زمان برای صدور زمان نیاز خواهد داشت که اجازه ۲ بار ورود به این کشور را به شما خواهد داد.
  • صدو ویزای تجاری ۳ ماهه ۳ بار ورود معمولا ۱۵ روز کاری زمان خواهد برد که اجازه ۳ بار ورود به این کشور را به شما می‌دهد.

هزینه ویزای توریستی قزاقستان

ویزای توریستی یکبار تردد ۳۰ روزه ۴۰ دلار
ویزای توریستی دوبار تردد ۶۰ روزه ۶۰ دلار

هزینه ویزای تجاری قزاقستان

ویزای ورودی به مدت ۳ ماه ۳۰ دلار
ویزای یک بار تردد به مدت ۳ ماه ۶۰ دلار
ویزای دوبار تردد به مدت ۳ ماه ۹۰ دلار
ویزای سه بار تردد به مدت ۳ ماه ۱۰۰ دلار
ویزای کثیرالورود تا یک سال ۲۰۰ دلار
ویزای کثیرالورود تا دو سال ۴۰۰ دلار

هزینه ویزای ترانزیت قزاقستان

ویزای ترانزیت قزاقستان ۵ روزه ۱۵ دلار
برای تایید هر مدرک ۵۰ دلار
دیدگاه خود پیرامون این مطلب بیان کنید!
پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را بخوانید