ویزای کنیا

کنیا جایی است که عاشقان سفر و گردشگری دوست دارند تا برای یک بار هم که شده این کشور زیبا و حیات وحش بی‌نظیرش را از نزدیک ببینند به همین دلیل در این مقاله به راهنمای کامل اخذ ویزای کنیا پرداخته‌ایم. تا به حال فیلم‌های حیات وحش را تماشا کرده‌اید؟ آیا میدانستید که بیشتر آن‌ها در جمهوری کنیا ضبط شده است؟ مطمئن باشید که مروارید آفریقا آنقدر زیبایی دارد که شما را شیفته خود کند.

کنیا شگفت انگیز از آب و هوایی معتدل برخوردار است که در مناطق ساحلی آن هوا بیشتر گرم و مرطوب و در مناطق شمال و شمال شرقی بسیار خشک و گرم می‌باشد. میتوان گفت در چهار فصل سال آب و هوای کنیا تقریبا یکسان است و مردم همواره لباس‌های تابستانی بر تن دارند. البته در برخی شب‌ها و صبح زود هوا کمی خنک‌تر میشود اما در حدی نیست که نیاز به پوشیدن لباس‌های بسیار گرم باشد. مهاجرت میلیونی حیوانات در ماه‌های تیر تا شهریور اتفاق میافتد که در این زمان مستندسازان بسیاری از اقسا نقاط دنیا به این سرزمین سفر می‌کنند تا از مناظر خیره کنند فیلمبرداری نمایند.

ویزای کنیا

خوشبختانه روابط حسنه‌ای میان دو کشور ایران و کنیا وجود دارد که به همین دلیل شرایط صدور ویزای برای شهروندان ایرانی بسیار آسان بوده و مسافران می‌توانند ویزای کنیا را از فرودگاه مقصد، سفارت کنیا در تهران یا به صورت ویزای الکترونیکی کنیا دریافت نمایند که در ادامه به راهنمای اخذ ویزای الکترونیکی خواهیم پرداخت.

سفارت کنیا در تهران

آدرس: تهران- بلوار آفریقا- خیابان گلستان- بلوار گیتی- شماره ۱۰

حتما بخوانید:  تغییر چهره زمین در نیوزلند بر اثر زلزله
حتما بخوانید:  تغییر چهره زمین در نیوزلند بر اثر زلزله

تلفن: ۲۲۰۲۳۲۳۴-۰۲۱

سایت: tehran.mfa.go.ke

انواع ویزای کنیا

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری

مدارک لازم برای اخذ ویزای کنیا

  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار که باید داخل آن توسط دارنده پاسپورت امضا شده باشد.
  • ۲ قطعه عکس ۴×۶ رنگی با زمینه سفید که با عکس گذرنامه یکی نباشد و به تازگی گرفته شده باشد.
  • کپی از صفحات ۱ تا ۹ پاسپورت به همراه صفحاتی که در آن‌ها مهر خورده است.

راهنمای اخذ ویزای الکترونیکی کنیا

همانطور که گفته شد با توجه به روابط حسنه میان ایران و کنیا، این کشور شرایطی را فراهم کرده تا ایرانیان بتوانند ویزای این کشور را به صورت اینترنتی نیز دریافت نمایند. در ادامه قصد داریم تا قدم به قدم اخذ ویزای الکترونیکی کنیا را مورد بررسی قرار دهیم.

مراجعه به سایت ویزای کنیا

در اولین قدم نیاز دارید تا به سایت ویزای الکترونیکی کنیا به آدرس evisa.go.ke مراجعه نمایید و مراحل ثبت نام در سایت را با توجه به تصاویر زیر دنبال نمایید.

ویزای کنیا

در این مرحله می‌بایست گزینه ثبت نام ویزای کنیا به عنوان شهروند خارجی را انتخاب نمایید.

ویزای الکترونیکی کنیا

سپس اطلاعات فردی خواسته شده را به دقت کامل نمایید و بر روی گزینه “Continue” کلیک کنید.

راهنمای اخذ ویزای کنیا

پس از آنکه حساب کاربری شما در سامانه اخذ ویزای اینترنتی کنیا ساخته شده، در داشبورد شخصی گزینه “Get service Now!” را جهت ویزای توریستی انتخاب نمایید.

سفارت کنیا در تهران

اخذ ویزای کنیا

سپس به مرحله‌ای خواهید رسید که می‌بایست از میان ویزای‌های موجود، یکی را برحسب نیاز خود انتخاب نمایید. توجه کنید که باید بر روی گزینه + کلیک کنید تا انواع ویزا به شما نمایش داده شود (این منو در حالت پیش فرض بسته است).

حتما بخوانید:  کار در اکوادور
حتما بخوانید:  کار در اکوادور

فرم ویزای کنیا

  • Apply for a Single Entry Visa: ویزای یکبار ورود کنیا که برای گردشگران توصیه میشود (این گزینه را انتخاب کنید).
  • Apply for a Transit Visa: ویزای ترانزیت مناسب کسانی است که قصد سفر به کشور دیگری را دارند و در کنیا تنها پروازشان را تعویض خواهند کرد.
  • Apply for a Courtesy/Diplomatic Visa: ویزای دیپلمات که بعید میدانم با این مورد کاری داشته باشید.

در مرحله بعدی با صفحه‌ای مانند زیر روبرو خواهید شد که توضیحات و لینک‌های مربوطه که باید قبل از شروع فرآیند اخذ ویزای کنیا آن‌ها را مطالعه نمایید که به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت.

ادرس سفارت کنیا

مدارک خواسته شده برای صدور ویزای کنیا

  • گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • تکمیل فرم درخواست روادید کنیا
  • گذرنامه شما باید حداقل یک صفحه خالی داشته باشد.
  • بلیط برگشت هواپیما

قیمت ویزای کنیا

قیمت ویزای یک بار ورود کنیا ۵۱ دلار است.

نکاتی که باید قبل از اخذ روادید کنیا بدانید

  • هزینه‌ای که بابت ویزای کنیا پرداخت می‌کنید غیرقابل بازگشت خواهد بود.
  • ۱ دلار برای هزینه سرویس تمامی ویزاها بر روی مبلغ اصلی (۵۰ دلار) افزوده خواهد شد).
  • ویزایی که برای شما صادر میشود، به شما اجازه خواهد داد تا حداکثر ۳ ماه پس از صدور آن به کنیا سفر کنید.
  • چنانچه فرم‌های خواسته شده را به طور کامل پر نکنید، بدون شک رد خواهید شد.
  • داشتن ویزا ضمانت ۱۰۰% برای ورود به این کشور نیست و ممکن است تا پلیس از ورود شما به کنیا جلوگیری به عمل بیآورد.
  • چنانچه بدون مجوزهای لازم در کنیا مشغول به کار شوید، مرتکب جرم شده‌اید.
  • آسان بگرد مجدد اعلام می‌کند که شهروندان ایرانی برای ورود به صربستان حتما نیاز به ویزا دارند که می‌توانند آن را از سفارت، به صورت الکترونیکی یا در مقصد اخذ نمایند.
  • کودکان ۱۶ ساله و کمتر نیازی به پرداخت هزینه ویزا ندارند یا اصلا نیازی به پر کردن فرم درخواست ویزا ندارند.
  • چنانچه در عملیات پرداخت با مشکلی مواجه شدید مجددا فرم ویزا را ارسال نکنید و با ایمیل dis@immigration.go.ke در ارتباط باشید.
  • مجدد اعلام میکنیم که افراد ۱۶ سال و کمتر نباید درخواست ویزا کنند و می‌توانند تنها با گذرنامه خود وارد کنیا شوند.
حتما بخوانید:  ویزای زیمباوه
حتما بخوانید:  ویزای زیمباوه

فرم ویزای کنیا

اطلاعات خواسته شده را باید مرحله به مرحله و به دقت کامل نمایید.

توجه داشته باشید که کوچکترین اشتباه در فرم منجر به رد درخواست ویزای شما خواهد شد.

نکات مهم سفر به کنیا

اخذ ویزای کنیا در فرودگاه نایروبی برای ایرانیان امکانپذیر اما با توجه به اینکه ممکن است مدارک به صورت کامل همراه نداشته باشید و خطر بازگشت وجود دارد بهتر است تا ویزا را از سفارت کنیا در تهران یا به صورت اینترنتی اخذ نمایید تا با خیال راحت سفر کنید.

قبل از سفر حتما واکسیناسیون شوید (در هلال احمر یا انستیتو پاستور) و کارت آن را همراه داشته باشید.

در صورتی که درخواست ویزای شما رد شود، هزینه آن به شما بازگردانده نخواهد شد.

دسته‌بندی‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک دیدگاه ثبت شده