ویزای کامبوج را به صورت الکترونیک اخذ کنید

کامبوج یکی از کشورهایی است که تاریخ غنی، غذاهای لذیذ و شاید بعضا چندش آور، زندگی پرشور و نشاط و سواحل زیبا و خلوت آن توانسته در سال‌های اخیر گردشگران بسیاری را جذب خود کند. خوشبختانه ویزای کامبوج برای ایرانیان با توجه به الکترونیکی شدن آن، در سال‌های اخیر تسهیل شده و با اجرایی شدن آن میتوانند براحتی و بدون هیچ مشکلی ویزا را از سایت مربوطه دریافت کنند.

راهنمای دریافت ویزای کامبوج

مدتی پیش قانون ویزای الکترونیکی کامبوج برای ایرانیان اجرایی شد که این خبر خیلی خوبی بود، چراکه سفارتخانه کامبوج در ایران مستقر نمیباشد و تنها روش اخذ ویزای برای ایرانیان از طریق الکترونیکی است. در ادامه به تمامی موارد گفته شده بسیار توجه کنید تا بروز احتمال مشکل را به صفر برسانید.

۱- برای دریافت ویزای الکترونیکی در ابتدا باید وارد سایت www.evisa.gov.kh شوید تا پنجره زیر نمایان شود:

صفحه اصلی سایت اخذ ویزای الکترونیک کامبوج

۲- سپس از منوی بالای سایت گزینه Application را انتخاب کنید تا پنجره زیر نمایان شود. سپس در کادر مربوطه عبارت تصویر نمایش داده شده را وارد نمایید. توجه داشته باشید که عبارت امنیتی مربوط به Caps lock حساس است. پس از وارد کردن عبارت امنیتی، گزینه Apply now را بزنید تا وارد مرحله بعدی شوید.

ویزای کامبوج

۳- در این مرحله با صفحه زیر روبرو خواهید شد و باید فیلدهای مربوطه را با توجه به شرایط زیر که بازگو خواهیم کرد کامل نمایید.

فرم درخواست ویزای الکترونیک کامبوج

* کامل کردن تمای فیلدهای ستاره دار الزامی است.

اطلاعات شخصی

در ابتدا باید تصویر خود را با شرایط زیر آپلود نمایید:

  • تصویر شما باید به صورت کاملا واضح و شفاف در تصویر مشخص باشد. تصاویر غلط و تصویر درست که در سایت ویزای کامبوج مشخص شده به صورت زیر میباشد:

تصویر پرسنلی فابل قبول ویزا

  • تصویر باید جدید باشد.
  • صورت شما در عکس باید کاملا واضح و مشخص باشد.
  • عکس سیاه و سفید مورد قبول نیست.
  • تمامی اجزای صورت باید در تصویر مشخص باشد.
  • عکس نباید تار باشد.
  • تنها فایل عکس را آپلود کنید.
  • نهایت حجم تصویر میتواند ۲ مگابایت باشد.
  • تنها فرمت PNG و JPG برای تصویر مورد قبول میباشد.

تمامی فیلدها باید با حروف انگلیسی کامل شود و از وارد کردن عبارات فارسی جدا خودداری نمایید چراکه باعث عدم رسیدگی به درخواست شما خواهد شد.

Surname: نام خانوادگی

Givenname: نام

Telephone: شماره تلفن خود را با ذکر پیش شماره کشور وارد نمایید. مثال: ۹۸۹۲۱۲۲۰۰۰۰۰۰+

Email: ایمیل شخصی

Gender: جنسیت. Male: مرد – Female: زن

Date of Brith: تاریخ تولد خود را عینا مطابق پاسپورت وارد نمایید.

Country / Region of Brith: کشوری که در آن متولد شده‌اید.

Country of Citizenship: کشوری که اقامت آن را در اختیار دارید.

اطلاعات گذرنامه

در ادامه راهنمای اخذ ویزای کامبوج باید اطلاعات خواسته شده از پاسپورت خود را عینا وارد فیلدهای مربوطه نمایید.

Passport Number: شماره پاسپورت

Passport Date of Issue: تاریخ صدور گذرنامه

Passport Expiry Date: تاریخ انقضای گذرنامه

Country of Passport: کشور صادر کننده گذرنامه

جزییات سفر

Visa Type: باید نوع ویزای درخواستی خود را انتخاب کنید که تنها گزینه Tourist(T) 36$ در دسترس خواهد بود.

Port of Entry: از چه طریقی میخواهید وارد کامبوج شوید؟

  • فرودگاه Phnom Penh International
  • فرودگاه Siem Reap International
  • مرز زمینی تایلند و کامبوج Cham Yeam (Koh Kong)
  • مرز زمینی تایلند و کامبوج Poi Pet (Banteay Meanchey)
  • مرز زمینی ویتنام و تایلند Bavet (Svay Rieng)

قبل از سفر به کامبوج از نحوه سفر به این کشور اطمینان حاصل کنید.

Intended Date of Entry: تاریخی که قرار است وارد کامبوج شوید.

پس از تکمیل موارد گفته شده بر روی Next کلیک کنید تا اطلاعات ورودی خود را بازبینی کنید. توجه کنید کامل نمودن مواردی که در بالا ذکر نشده است، لزومی ندارد.

در ادامه راهنمای اخذ ویزای کامبوج به پرداخت هزینه صدور ویزا خواهید رسید که باید از ویزاکارت یا مسترکارت ۳۶ دلار برای ویزا و ۶ دلار برای انجام پروسه‌های اداری میباشد را پرداخت نمایید.

پس از پرداخت، ویزای شما صادر شده و قادر خواهید بود از مدخل ورودی که انتخاب کرده‌اید وارد کشور کامبوج شوید.

برای ورود بدون دردسر به کامبوج به این موارد توجه کنید

پیش از سفر حتما به یاد داشته باشید که ۲ نسخه کپی از ویزا به همراه داشته باشید، چراکه یکی را در هنگام ورود و دیگری را در زمان خروج از شما دریافت خواهند کرد. حتما از همان مبادی ورودی و خروجی که هنگام درخواست ویزای کامبوج در سایت وارد کرده‌اید حق ورود و خروج دارید و به هیچ عنوان اجازه عبور از مبادی دیگری داده نخواهد شد.

چنانچه تغییراتی در برنامه سفر خود ایجاد کرده‌اید اما فرم درخواست ویزا را قبلا ارسال کرده‌اید، اصلا جای نگرانی نیست! تا دو روز پیش از تاریخ درج شده برای سفر اجازه دارید وارد پروفایل کاربری‌تان شوید و تغییراتی را ایجاد کنید.

هنگام ورود به کامبوج، مدارک به شدت و با وسواس توسط افسر چک پاسپورت بررسی شده و از تمامی آن‌ها اسکن می‌گیرید. این مورد تنها برای مسافرانی که از ایران، عراق، سوریه به این کشور سفر می‌کند وجود دارد و دلیل آن جلوگیری از مهاجرت غیرقانونی به استرالیا عنوان شده.

اگر بلیط برگشت یا ویزای کشور بعدی، ووچر هتل یا حتی در مواردی برنامه سفر نداشته باشید به احتمال زیاد افسر پاسپورت اجازه ورود شما را صادر نکند. تفاوتی هم ندارد که ویزای را به صورت الکترونیک یا از سفارت گرفته باشید. با تمام این تفاسیر این افسر است که تصمیم ورود شما را به کامبوج خواهد گرفت.

در هر درخواست تنها میتوانید اطلاعات یک نفر را وارد کنید و افراد متاهل باید به صورت جداگانه اطلاعات و پرداختی‌های مربوطه را انجام دهند. البته با یک ایمیل می‌توانید برای چندین نفر اقدام نمایید.

با ویزای صادره شما ۳ ماه از تاریخی که در اپلیکیشن ثبت کرده‌اید زمان خواهید داشت تا وارد کامبوج شوید و حداکثر زمان اقامت در این کشور ۳۰ روز خواهد بود.

پروسه صدور ویزا طبق گفته سفارت کامبوج ممکن است تا ۷ روز به طول بیانجامد اما چیزی که تجربه نشان داده این زمان بیش از ۳ روز نخواهد شد.

پاسپورت باید حداقل ۶ ماه از تاریخی که برای ورود به کامبوج وارد کرده‌اید اعتبار داشته باشد.

پس از اتمام مراحل درخواست ویزا و گذشت ۳ روز کاری باید وارد آدرس evisa.gov.kh/check_change شوید و در صورت صدور ویزا فایل PDF را دانلود کرده و حتما دو نسخه چاپی و الکترونیکی آن را همراه داشته باشید.

دسته‌بندی‌ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 دیدگاه ثبت شده

  • سلام و عرض ادب.
    بنده قراره از ایران مستقیم به ویتنام بروم و پس از سه روز به کامبوج بروم و سه روز هم آنجا باشم و بعد برگردم ایران.
    دوتا سوال خدمتتون دارم:
    ۱- از ویتنام به کامبوج چطور باید برم زمینی، هوایی؟
    ۲- آیا زمان برگشتن مستقیم از کامبوج به ایران میشه یا باید مجددا به ویتنام برگردم و از اونجا پرواز داشته باشم؟
    سپاسگزارم

    1. درود، در ابتدا امیدوارم سفری بی‌خطر و همراه با هیجان داشته باشید. برای سوال اول باید گفت شما از هر دو مسیر می‌توانید برای سفر به کامبوج اقدام کنید (به مبادی ورودی که در ویزای کامبوج‌تان درج شده کاملا دقت داشته باشید). و سوال دوم نیز می‌توانید از هر دو طریق به ایران بازگردید اما بعید میدونم که پرواز مستقیم از کامبوج به تهران برقرار باشه.

  • سلام
    من ۲ ماه پیش به کامبوج سفر کردم.از قبل ویزای الکترونیکی گرفته بودم و از لائوس ( وین تیان ) به کامبوج ( سیم ریپ ) پرواز کردم.در فرودگاه سیم ریپ از من ( البته فقط من! به دلیل داشتن پاسپورت ایران ) سوالاتی پرسیدن در مورد بلیت برگشت،مقدار پولی که همراه دارم و رزرو محل اقامت؛ که چون من بلیت برگشتم رو برای مالزی رزرو نکرده بودم ( در واقع بلیت برگشت نداشتم ) و پولی که همراهم بود هم زیاد نبود ،مامور اداره مهاجرت می خواست اجازه ورود نده که با توضیحاتی که دادم و البته با مقداری شانس،متقاعد شد؛ ولی مدت ویزام رو که یک ماه بود به دو هفته کاهش داد. بنابراین دوستانی که قصد سفر به کامبوج رو دارن حتما: ۱.بلیت برگشت رو از قبل رزرو کرده باشید ۲.پول کافی همراهتون باشه (مثلا برای ۲ هفته بالای هزار دلار. دلار باشه چه بهتر چون بدون نیاز به اکسچنج به راحتی میتونید در کامبوج خرج کنید ) ۳.محل اقامتتون رو هم رزرو کرده باشید( هتل، هاستل،… . البته به نظر نیاز نیست پرداخت رو انجام داده باشید، بیشتر دو مورد بالا براشون مهمه) و در آخر، اگر از صف پاسپورت چک خواستند که همراهشون برید،آروم و با اعتماد به نفس باشید،فقط میخوان از شما همین سوالات رو بپرسن.

    1. با سلام. من ویزای آنلاین کامبوج را دریافت کردم ولی در فرم آنلاین تاریخ ورود به کامبوج را هیجدهم زدم ولی بلیط نوزدهم اوکی شده آیا برای ورود به کامبوج مشکلی نیست؟

      1. سلام.من تو سایت خارجی خوندم که دعوت نامه من ویزا رو از سفارت کامبوج گرفتم ۲ دقیقه ای.جالبه اول میگفتن در هنگام ورود. من دیروز از هواپیما پیاده کردن در یه کشور دیگه چون دیده بودم۵نیاز به ویزا نیست.الان نگران هستم دوباره تو فرودگاه کامبوج گیر ندن دعوت نامه بخوان دوشنبه پرواز دارم

        1. وقتی شما ویزای کشوری را اخذ می‌کنید به طبع می‌توانید وارد کشور مقصد شوید. تمامی مدارک موردنیاز برای اخذ ویزا قبل از اعطای آن درخواست میگردد و با استناد به سایت سفارت کامبوج، نیازی به دعوتنامه برای سفرهای گردشگری نمی‌باشد. آیا شما ویزای الکترونیکی خود را اخذ کرده‌اید؟

    1. سلام.
      طبق اعلام سایت ویزای الکترونیکی کامبوج، این نوع ویزا تنها در صورتی قابل استفاده است که از یکی از معابر ورودی ذکر شده وارد کامبوج شوید. اگر می‌خواهید که از معبر دیگری وارد کامبوج شوید باید به سفارت این کشور مراجعه نمایید.

    1. با سلام. شرکت‌های در ایران وجود دارند که هزینه را به ریال + کارمزد به آن‌ها پرداخت می‌کنید و آن‌ها با استفاده از مسترکارت یا ویزاکارت عملیات پرداخت شما را انجام میدهند.

  • سلام
    خیلی ممنون بابت اطلاعات مفیدی که در رابطه با ویزای کشورهای مختلف در سایت میذارید.
    در مورد ویزای کامبوج مطمئنید به ایرانیها راحت ویزا داده میشه؟ تا چند سال پیش ظاهرا ویزای بدو ورود داده میشده ولی چند وقت قبل که چک کردم برای ایرانیها گرفتن ویزا سخت تر شده و مثلا نیاز به دعوت نامه از یه آژانس معتبر در کامبوج هست!

      1. ممنونم از پاسختون.
        لطفا اگر ممکنه در مورد ویزای لائوس که همسایه کامبوج هست هم مطلبی بگذارید چون با توجه به اطلاعاتی که در سطح اینترنت وجود داره کاملا مشخص نیست لائوس به ما ویزای بدو ورود میدهد یا خیر و از چه مرزهایی!؟

        1. خوشبختانه لائوس شرایط آسانی را برای ایرانیان جهت اخذ ویزای این کشور قرار داده است و شما میتوانید در سفر به آسیای جنوب شرقی از سه کشور تایلند، کامبوج و لائوس دیدن کنید. در مطلب ویزای لائوس تمامی نکات و راه‌های دسترسی به این کشور از طریق هوایی، زمینی و آبی ذکر شده است و شما میتوانید با توجه به نیاز خود با یکی از آن‌ها خود را به این کشور زیبا برسانید. توجه داشته باشید که اگر قصد دارید تا از تایلند وارد لائوس شده و برای برگشت به ایران مجدد به تایلند بازگردید باید ویزای دوبار ورود تایلند را قبل از سفر تهیه نمایید.