ویزای ونزوئلا

اگر قصد دارید تا به جایی سفر کنید که یک زندگی لاکچری و شاهانه را تجربه کنید بدون شک ونزوئلا در صدر قرار دارد، آن هم به واسطه تورم وحشتناک (حدود ۲۲۰ درصد). شرایط اقتصادی در این کشور به گونه‌ای است که زمانی که سوار هواپیما شوید و تا موقعی کهبه مقصد برسید قیمت‌ها در این کشور به واسطه تورم دستخوش تغییرات بسیاری میشود. اگر تصور می‌کنید برای سفر به این کشور نیاز به اخذ ویزای ونزوئلا هستید کاملا در اشتباه هستید، چراکه با توجه به روابط حسنه‌ای که این دو کشور با یکدیگر دارند، مسافران نیازی به دریافت ویزا نخواهند داشت.

قبل از هر چیز باید بدانید که سفر کردن به ونزوئلا اصلا کار راحتی نیست، اگر بخواهم دقیق‌تر بگم اصلا گشت و گذار در این کشور کار هر کسی نیست و ممکنه با خطرات یا سختی‌های زیادی روبرو بشید که به تمامی این موارد در مقاله راهنمای سفر به ونزوئلا پرداخته‌ایم. با آسان بگرد همراه باشید تا به بررسی بیشتر راهنمای اخذ ویزای ونزوئلا بپردازیم.

ویزای ونزوئلا

ویزای ونزوئلا

همانطور که در بالا نیز به آن اشاره شده، مسافران ایرانی می‌توانند حداکثر مدت ۱۵ روز را بدون نیاز به ویزا در این کشور حضور داشته باشند و به بازدید از چاذبه‌های این کشور آمریکای جنوبی بروند. چنانچه قصد دارید تا بیش از این مدت را تحت هر شرایطی دارید باید با مدارک خواسته شده به سفارت ونزوئلا در تهران مراجعه کنید.

سفارت ونزوئلا در تهران

آدرس: تهران- خیابان فرمانیه- خیابان کامرانیه شمالی

ویزای توریستی ونزوئلا

تمامی شهروندان ایرانی می‌توانند بدون نیاز به اخذ روادید به این کشور سفر کنند و حداکثر ۱۵ روز اقامت داشته باشند. در صورتی که تمایل دارید تا بیش از این مدت در این کشور به عنوان گردشگر در این کشور اقامت داشته باشید می‌بایست از سفارت این کشور ویزا اخذ نمایید.

حتما بخوانید:  پاییز خیره کننده در لهستان
حتما بخوانید:  پاییز خیره کننده در لهستان

ویزای دیدار با خویشاوندان و دوستان

  • تکمیل فرم تقاضای ویزای ونزوئلا که باید به یکی از دو زبان انگلیسی یا اسپانیولی کامل شود.
  • گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • ۳ قطعه عکس ۴×۳ رنگی با زمینه سفید که به تازگی گرفته شده باشد و با چهره فعلی متقاضی کاملا تطابق داشته باشد.
  • کپی از صفحات اول و دوم پاسپورت و تمامی صفحاتی که مهر خورده است.
  • گواهی اشتغال به کار که در آن سمت، درآمد و سابقه متقاضی ویزای ونزوئلا در آن درج شده باشد یا گواهی اشتغال به تحصیل
  • گردش ۳ ماه آخر حساب بانکی که بر روی سربرگ انگلیسی بانک چاپ و توسط امور بین‌الملل بانک مهر شده باشد.
  • رزرو قطعی بلیط رفت و برگشت
  • رزرو بلیط هتل یا دعوت‌نامه
  • گواهی سلامت پزشکی
  • در نهایت مصاحبه با بخش کنسولی که به یکی از زبان‌های اسپانیولی، انگلیسی یا فارسی انجام میشود.

ویزای تجاری ونزوئلا

  • تکمیل فرم تقاضای ویزای ونزوئلا که باید به یکی از دو زبان انگلیسی یا اسپانیولی کامل شود.
  • گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • ۳ قطعه عکس ۴×۳ رنگی با زمینه سفید که به تازگی گرفته شده باشد و با چهره فعلی متقاضی کاملا تطابق داشته باشد.
  • کپی از صفحات اول و دوم پاسپورت و تمامی صفحاتی که مهر خورده است.
  • ارائه مدارک شرکت
  • گردش ۳ ماه آخر حساب بانکی که بر روی سربرگ انگلیسی بانک چاپ و توسط امور بین‌الملل بانک مهر شده باشد.
  • رزرو قطعی بلیط رفت و برگشت
  • رزرو بلیط هتل یا دعوت‌نامه
  • گواهی سلامت پزشکی

نکات مربوط به اخذ ویزای ونزوئلا

مصاحبه با متقاضیان روادید ونزوئلا در روزهای سفه‌شنبه و در محل سفارت این کشور در تهران انجام میگیرد.

حتما بخوانید:  ویزای چک؛ کامل‌ترین راهنمای اخذ ویزای جمهوری چک
حتما بخوانید:  ویزای چک؛ کامل‌ترین راهنمای اخذ ویزای جمهوری چک

مدارک مربوطه و گواهی کار باید توسط مترجم رسمی به زبان اسپانیایی ترجمه و به تایید وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه ایران برسد.

چنانچه موفق به اخذ ویزای ونزوئلا شدید باید مبلغ ۳۰ دلار (برای ویزای تجاری ۶۰ دلار) را بابت رسیدگی به پرونده به حساب تعیین شده سفارت واریز نمایید.

سفارت هیچگونه اطلاعاتی از طریق تلفن به شما نخواهد داد و در صورت لزوم بخش کنسولگری با شما تماس خواهد گرفت.

معمولا مدت زمان پروسه اخذ ویزای ونزوئلا تا ۱۴ روز به طول خواهد انجامید.

دسته‌بندی‌ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 دیدگاه ثبت شده

  • به این سادگی هم نبود. ما پرواز گرفتیم بدون ویزا به قصد گردشگری رفتیم فرودگاه کاراکاس. بعد از دوازده ساعت پرواز به داخل کشور راهمون ندادن و گفت قصد شما از سفر برای ما مشخص نیست و بدون سوال و جواب سوار همون هواپیمامون کردن و دوباره دوازده ساعت نشستیم تو هواپیما برگشتیم. خواستید برید هم فقط با ویزا.

    1. داشتن برگه رزو هتل و بلیط برگشت ۱۰۰% مورد نیاز است. اگر شما ویزای توریستی هم داشتید بدون این موارد باز هم محال بود که اجازه ورودتان به ونزوئلا را صادر کنند. در حال حاضر در شرایطی هستیم که غیر از ترکیه تمامی کشورهای بدون ویزا هنگام ورود، از مسافر طلب بلیط برگشت و برگه رزرو هتل را دارند.