ویزای موزامبیک

سفر به کشورهای آفریقایی جدا از هیجان و تازگی که برای هر گردشگری دارد، ممکن است تا حدودی دلهره‌آور نیز باشد. موزامبیک یکی از کشورهای آفریقایی است که جدا از تجربه گردشگری جدیدی که برای شما دارد ممکن است در مواقعی نیز با توجه به وضع سیاسی کشور دلهره‌آور نیز شود. اما اخذ ویزای موزامبیک برای ایرانیان چه مراحلی را شامل می‌شود؟

ویزای موزامبیک

خوشبختانه با توجه به رایزنی‌های سیاسی که بین دو کشور انجام شده، شهروندان ایران می‌توانند در فرودگاه مقصد نسبت به اخذ ویزا اقدام کنند که با ویزای توریستی موزامبیک می‌توانند حداکثر ۳۰ روز در این کشور به سیاحت بپردازند.

ویزای موزامبیک

در صورتی که نیاز دارید تا بیش از زمان تعیین شده در این کشور بمانید باید ویزای مربوطه را از سفارت موزامبیک در یکی از کشورهایی که این کشور کنسولگری دارد در یافت نمایید.

در طول سفر خود سعی کنید که به استان‌های مرکزی این کشور سفر نداشته باشید و اگر هم رفتید بسیار مراقب سلامتی خود باشید. چراکه وضعیت این شهرها به دلیل کشمکش‌های سیاسی چندان تعریفی ندارد.

دسته‌بندی‌ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *