سایت باچرخ

ویزای مهارتی استرالیا؛ اخذ اقامت دائم از طریق مهارت و تخصص

|

این روزها بسیاری هستند که به دلایل مختلف قصد مهاجرت به کشور دیگری را دارند که استرالیا یکی از مقاصد مهاجرپذیر است که سالانه هزاران نفر این کشور را برای ادامه زندگی انتخاب می‌کنند. ویزای مهاجرتی استرالیا یکی از روش‌های بسیار خوبی است که با آن می‌توان به اقامت دائم استرالیا دست پیدا کرد.

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای مهارتی یا همان ویزای ۱۸۹ این امکان را به افراد می‌دهد تا از طرق مهارت و تخصص خود بتوانند به اقامت استرالیا برسند. ویزای ۱۸۹ نیازی به اسپانسرشیپ از طرف کارفرما یا یکی از اعضای خانواده یا یکی از ایالت‌های استرالیا را ندارد.

ویزای مهارتی استرالیا

ویزای مهارتی استرالیا

متقضایان ویزای مهارتی استرالیا می‌توانند بر اساس مهارت‌ها، تخصص‌ها و مواردی که در لیست مربوطه ذکر شده امتیازات خود را بررسی کنند و در صورتی که به حدنصاب برسد قادر به دریافت اقامت استرالیا خواهند بود. هرچه امتیازتان بیشتر شود شانس دریافت ویزا نیز برایتان بیشتر خواهد بود.

حتما بخوانید:  راهنمای درخواست ویزای آنلاین استرالیا
حتما بخوانید:  راهنمای درخواست ویزای آنلاین استرالیا

این ویزا امکان مهاجرت به همراه خانواده و در نهایت اخذ اقامت دائم استرالیا را به شما خواهد داد. ضمنا خود و خانواده‌تان این امکان را خواهند داشت تا در بدو ورود به این کشور بتوانند تحصیل، کار و زندگی کنند. از طرفی این امکان برای فرد وجود دارد که از مزایای مدیکر استرالیا یا همان طرح درمان ملی نیز بهره‌مند شود.

حداقل شرایط لازم برای درخواست ویزای ۱۸۹ استرالیا

برای اخذ ویزای ویزای ساب کلاس ۱۸۹ استرالیا باید تمامی شرایط زیر را دارا باشید در غیر اینصورت شانسی برای دریافت آن نخواهید داشت. توجه کنید که حتی نداشتن حتی یک مورد نیز باعث رد درخواست‌تان خواهد شد.

  • دارا بودن سن کمتر از ۳۵ سال
  • رشته کاری‌تان جزو لیست مشاغل استرالیا ۲۰۱۸ باشد.
  • ارزیابی مدرک تحصیلی و اخذ معادل استرالیایی آن
  • حداقل مدرک زبان آیلتس جنرال ۶ یا معادل آن.
  • اخذ حداقل امتیاز ۶۵ در سیستم امتیازبندی مهاجرت به استرالیا
  • متقاضی پیش از درخواست ویزای ۱۸۹ استرالیا نباید هیچگونه ویزای کنسلی یا رد شده داشته باشد.

ویزای 189 استرالیا

مدارک لازم

  • ارائه تمامی مدارک شناسایی هویتی مانند شناسنامه و پاسپورت
  • مدارک زبان
  • مدرک پرداخت هزینه
  • عقدنامه در صورت تاهل
  • کارت پایان خدمت
  • عکس ۴×۶
  • داشتن حداقل یک سال سابقه کاری به صورت تمام وقت در ۲ سال گذشته
  • گواهی اشتغال به کار با ذکر زمان، مقام، وظایف و…
  • فیش حقوقی ویژه مشاغل دولتی
  • ارائه تمامی مدارک مانند دیپلم، لیسانس، مدارکی که از سازمان‌های دیگر گرفته‌اید برای اثبات صلاحیت کاری‌تان
  • گواهی سلامت
  • عدم سوء پیشینه

هزینه ویزای مهارتی

به طبع برای درخواست ویزای ۱۸۹ باید هزینه‌هایی نیز انجام دهید که این تعرفه‌ها از سوی سازمان اداره مهاجرت استرالیا به عنوان هزینه‌های دولتی یاد شده و به شرح زیر می‌باشد:

  • ویزا برای نفر اصلی (۳۷۵۵ دلار استرالیا)
  • ویزای برای نفر همراه (۱۸۷۵ دلار استرالیا)
  • ویزای برای هر فرزند (۹۴۰ دلار استرالیا)
  • ارزیابی مدرک تحصیلی (بسته به سازمان ارزیاب بین ۵۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار استرالیا)

اقدام برای دریافت ویزای مهارتی استرالیا

پیش از هر اقدام بهتر است تا با یک وکیل مهاجرت به استرالیا مشورت کنید، البته توجه داشته باشید که وکیل مذکور دارای کد ریجستری از اداره مهاجرت استرالیا باشد تا گول سودجویان را نخورید. برای پیگیری وضعیت وکیل مربوطه باید از طریق سایت mara.gov.au اقدام کنید.

انتخاب مهارت از لیست

پس از بررسی و داشتن حداقل‌های تعریف شده باید از لیست مشاغل استرالی ۲۰۱۸ رشته کاری خود را انتخاب نمایید. توجه داشته باشید که دقت و حساسیت بسیاری را برای آن بگذارید. در موارد بسیاری دیده شده که شباهت اسمی دو شغل باعث انتخاب اشتباه و در نهایت نرسیدن به ویزای ۱۸۹ استرالیا شده است.

امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا

مهمترین بخش درخواست ویزای مهارتی استرالیا همین بخش امتیازدهی است. در صورتی که شما بتوانید امتیازات لازم را به دست آورید امکان ارائه درخواست ویزا ۱۸۹ را به سفارت استرالیا خواهید داشت. در غیر اینصورت درخواست‌تان پذیرفته نخواهد شد. امتیازدهی بخش‌های مختلفی دارد که شامل: سن، میزان تحصیلات، مدرک زبان، مدارک شغلی و… می‌باشد.

ارزیابی مدارک تحصیلی

همانطور که گفته شد مدارک تحصیلی‌تان باید توسط یکی از ارگان‌های مربوطه استرالیا با توجه به رشته مهارتی معادل‌سازی شود تا قابل ارزش شود. لازم بذکر است که این ارزشیابی توسط ارگان مربوطه ممکن است بین یک هفته تا ۴ ماه صورت پذیرد که کاملا به رشته انتخابی شما وابسته است.

ثبت‌نام در EOI

پس از آنکه مدرک تحصیلی شما ارزیابی شد این اجازه به شما داده می‌شود که در EOI ثبت‌نام به عمل آورید. در این مرحله EOI امتیازات شما را به صورت آنلاین بررسی می‌کند و در صورتی که به امتیاز ۶۵ برسید در صف دریافت دعوتنامه قرار خواهید گرفت. هیچ زمان مشخصی برای دریافت جواب وجود ندارد و کاملا بسته به افرادی است که در سیستم رقابت می‌کنند.

همانطور که گقته شد پیش‌نیازهای مانند ارزیابی مدرک و نمره آیلتس باید در EOI وارد شود و اگر امتیازتان کامل نبود این امکان را خواهید داشت تا بعدا مدارک جدیدی را در سیستم اضافه کنید. البته در نظر داشته باشید که این افزایش مدارک تا پیش از اخذ دعوتنامه امکان‌پذیر خواهد بود.

ارسال دعوتنامه

پس از آنکه موفق به گذراندن مراحل مذکور شدید و سیستم دعوتنامه شما را تایید کرد، زمان آن فرا می‌رسد که دعوتنامه برایتان ارسال گردد. این دعوتنامه از طریق ایمیل برای‌تان فرستاده خواهد شد. در مقاله‌ای مفصلا به این موضوع پرداخته‌ایم که پیشنهاد می‌کنم حتما آن را مطالعه نمایید.

امتیاز بندی ویزای 189 استرالیا

اقدام برای ویزای ۱۸۹ استرالیا

پس از آنکه دعوتنامه به دست‌تان رسید، زمان آن فرا رسیده که کلیه مدارکی که قبلا ارسال کرده‌اید به همراه تست‌های پزشکی و پلیس چک خود و همراهان را انجام دهید. برای درخواست ویزا ۶۰ روز از تاریخ اخذ دعوتنامه زمان خواهید داشت تا برای ویزا اقدام کنید. مدت زمان صدور ویزا معمولا بین ۳ تا ۶ ماه زمان نیاز خواهد داشت. پس از اخذ ویزا زمان آن فرا رسیده که بلیط هواپیما به استرالیا را برای خود رزرو کنید.

پس از اخذ ویزای ۱۸۹ باید پیش از موعدی که آفیسر پرونده‌تان برای شما تعیین کرده به استرالیا سفر کنید تا ویزایتان باطل نشود و اگر تا پیش از موعد تعیین شده وارد خاک این کشور نشوید ممکن است اقامت استرالیا را برای همیشه از دست بدهید. پس از اولین ورود که First Entry شناخته می‌شود دیگر هیچ محدودیتی برای رفت و آمد به استرالیا نخواهید داشت.

حتما بخوانید:  ویزای استرالیا برای ایرانیان
حتما بخوانید:  ویزای استرالیا برای ایرانیان

شما پس از اولین ورود به مدت ۵ سال اجازه رفت و آمد به داخل و خارج از استرالیا را خواهید داشت که البته بعد از این مدت نیز دیگر به ویزا نیازی ندارید چراکه حالا شهروند استرالی به حساب میآیید و می‌توانید برای پاسپورت استرالیا درخواست دهید.

دارندگان ویزای ۱۸۹ استرالیا

کسانی که موفق به دریافت این ویزا شده‌اند حالا می‌توانند در هرجای استرالیا که بخواهند زندگی کنند و محدودیتی برای آن‌ها وجود نخواهد داشت. ضمنا آن‌ها می‌توانند از تمامی مزایای زیر بهره‌مند شود:

  • کار در هرجای استرالیا
  • ثبت‌نام رایگان در سیستم پزشکی استرالیا
  • فرزندی که در استرالیا به دنیا بیآید نیز به عنوان شهروند این کشور به حساب میآید.
  • استفاده از وام خرید خانه
  • اخذ اقامت برای خانواده دارنده ویزای ۱۸۹
  • برای تحصیلات می‌توانید از وام‌های بانکی استفاده کنید.
  • تحصیل فرزندان در مدارس رایگان

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹

اقامت استرالیا با ویزای استرالیا

پس از ۵ سال از ویزای اقامت ۱۸۹ این امکان به شما داده می‌شود که برای شهروندی و پاسپورت استرالیا اقدام کنید که البته باید شرایط مربوطه را داشته باشید. شما باید طی این مدت ۳ سال از ۴ سال را در استرالیا بوده باشید و سال آخر نیز حداکثر ۳ ماه اجازه خروج از این کشور را دارید.

حتما بخوانید:  ثبت شرکت در اسلواکی؛ دروازه‌ای رو به اروپا
حتما بخوانید:  ثبت شرکت در اسلواکی؛ دروازه‌ای رو به اروپا

اقامت کمتر از ۳ سال در استرالیا بدان معناست که نمی‌توانید سیتیزن شیبپ استرالیا را اخذ کنید و در چنین شرایطی یا باید این کشور را ترک کنید و یا مجددا برای یک ویزای ۵ ساله اقدام کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *