ویزای مجارستان

کشور مجارستان یکی از کشورهای اروپای مرکزی محسوب میشود که با اخذ ویزای مجارستان میتوانید آزادانه در کشورهای عضو پیمان شینگن تردد نمایید. شهروندان ایرانی برای سفر به کشور مجارستان و کشورهای شینگن نیازمند دریافت ویزا از سفارتخانه در تهران هستید. شهر بوداپست پایتخت مجارستان محسوب میشود و بدلیل جاذبه‌های بسیار زیبایی که در این کشور قرار گرفته به “پاریس شرق” شهرت یافته است.

این کشور بدلیل قرارگیری در اروپای میانه دسترسی بسیار راحتی به سایر کشورهای اروپایی دارد که در کنار فرهنگ و اقتصاد زنده، به مقصد بسیار عالی برای مسافران و گردشگران بدل گشته است. مجارستان جزو کشورهای اتحادیه اروپا بوده و از سال ۲۰۰۷ به عضویت پیمان شینگن درآمده است و همانطور که در بالا به آن اشاره شد ایرانیان متقاضی سفر به گرجستان باید پیش از سفر، از سفارتخانه آن در تهران کسب روادید کنند.

ویزای مجارستان

شهروندان ایرانی میتوانند با توجه به نوع ویزای موردنیاز به سفارت مجارستان در تهران مراجعه نمایند و با کامل نمودن و تحویل مدارک مربوطه به سفارتخانه و انگشت نگاری درخواست ویزای خود را برای این کشور و همچنین سایر کشورهای حوزه شینگن ثبت نمایند.

انواع روادید مجارستان

  • ویزای تجاری
  • ویزای شرکت در کنفرانس‌ها و سمینارها
  • ویزای ورزشی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای ملاقات با بستگان

آدرس کنسولگری مجارستان

آدرس: تهران-دروس-میدان هدایت-خیابان شادلو-پلاک ۱۶

تلفن: ۲۲۵۵۰۴۵۲ – ۲۲۵۵۰۴۶۰-۰۲۱

نمابر: ۲۲۵۵۰۵۰۳-۰۲۱

ایمیل: mission.thr@mfa.gov.hu

وب‌سایت: www.mfa.gov.hu/kulkepviselet/ir/hu

مدت اعتبار ویزا

حداکثر مدتی که میتوان با ویزای توریستی شینگن (به صورت یکبار، دوبار یا چندبار ورود) در حوزه شینگن تردد کرد ۹۰ روز بوده و مسافرانی که قصد دارند تا بیش از این مدت در این منطقه باشند باید از مبادی رسمی و قانونی اقدام کنند تا مشکلی برای آن‌ها پیش نیآید.

حتما بخوانید:  شیرینجه، روستای یونانی ها در ازمیر
حتما بخوانید:  شیرینجه، روستای یونانی ها در ازمیر

مدارک لازم برای اخذ ویزای مجارستان

  • تکمیل فرم درخواست ویزا – دانلود کنید
  • اصل گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه
  • اصل شناسنامه و کارت ملی
  • ۲ قطعه عکس رنگی زمینه سفید
  • کپی ویزاهای قبلی و مهرهای ورود و خروج (در صورتی که قبلا ویزای شینگن یا کشور دیگری را دریافت کرده‌اید)
  • نامه تمکن مالی (پرینت بانکی به ازای هر نفر ۴۰ میلیون تومان با مهر و امضای شعبه بانک)
  • گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، پروانه کسب، ثبت شرکت، کارت بازرگانی یا گواهی بازنشستگی (سندی که دال بر اشتغال و تمکن مالی متقاضی ویزا باشد)
  • بیمه‌ نامه معتبر
  • سند مالکیت
  • واچر هتل و بلیط رفت و برگشت هواپیما

دسته‌بندی‌ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *