ویزای قبرس جنوبی

اگر دوست دارید تا در کنار سواحل زیبای مدیترانه دراز بکشید و از آفتاب و مناظر لذت ببرید قبرس یکی از همین مکان‌ها است. زیبایی‌های این جزیره به قدری است که هر آدمی دوست دارد به سرعت ویزای قبرس جنوبی را گرفته و با اولین پرواز به سوی آن بشتابد. Cyprus که سومین جزیره بزرگ دریای مدیترانه به حساب میآید در سه گوشه خود، قاره آسیا، اروپا و آفریقا را می‌بیند. جمهوری قبرس از دو بخش ترک نشین و یونانی نشین تشکیل شده و هر دو زبان ترکی و یونانی زبان رسمی آن محسوب میشود.

قبرس از قدمتی ۱۰ هزار ساله برخوردار بوده که همین باعث استقرار حکومت‌های بسیاری در این سرزمین بوده و باعث گشته تا جاذبه های تاریخی بسیاری در آن قرار گرفته باشد. وجود سواحل بسیار زیبا و شن‌های سفید و دست نخورده در کنار طبیعت و سرسبزی به قدری شما را عاشق قبرس خواهد کرد که دلتان میخواهید از کنار ساحل تکان نخورید.

این زیبایی زمانی دوچندان خواهد شد که با آب و هوای همیشه دلپذیر و مطبوع همراه بشود که در طول سال همواره بر این جزیره حاکم است. این‌ها دلایلی محکم بود تا بسیاری از گردشگران و سفر دوستان قبرس را در لیست مقاصد سفری خود بگنجانند تا سفری خاطره انگیز را برای خود خلق کنند.

ویزای قبرس جنوبی

قبرس یکی از عضوهای اتحادیه اروپا محسوب میشود و درصدد پیوستن به کشورهای عضو پیمان شینگن میباشد به همین دلیل اخذ روادید قبرس برای شهروندان ایرانی کمی مشکل خواهد بود. توجه داشته باشید که ایرانیان از دریافت ویزای قبرس شمالی معاف هستند و این مطلب ویژه اخذ ویزای قبرس جنوبی می‌باشد.

حتما بخوانید:  5 جاذبه ای که انتظار ندارید در کپنهاگ ببینید
حتما بخوانید:  5 جاذبه ای که انتظار ندارید در کپنهاگ ببینید

آدرس سفارت قبرس در تهران

تهران- تجریش- خیابان شهید کریمی (بوعلی)- پلاک ۱۹۴

تلفن: ۲۲۲۱۹۸۴۲-۰۲۱

نمابر: ۲۲۲۱۹۸۴۳-۰۲۱

کدپستی: ۱۹۳۴۸۴۴۶۸۱

ایمیل: tehranembassy@mfa.gov.cy

وبسایت: www.mfa.gov.cy

روز و ساعت کاری: یکشنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۱:۰۰ تا ۱۲:۰۰

مدارک لازم روادید قبرس جنوبی برای ایرانیان

  • تکمیل فرم‌های درخواست توسط متقاضی ویزا (این فرم‌ها در آژانس‌های مسافرتی مورد تایید سفارت در دسترس می‌باشد)
  • اصل و کپی شناسنامه (تمام صفحات) به همراه کارت ملی متقاضی
  • پاسپورت دارای اعتبار (حداقل ۶ ماه)
  • دو قطعه عکس ۴×۶ رنگی با زمینه سفید و بدون روتوش
  • بلیط رفت و برگشت دو طرفه به نام متقاضی ویزا
  • واچر رزرو هتل در قبرس
  • گواهی اشتغال به کار متقاضی به زبان انگلیسی به همراه نسخه اصلی به فارسی که در آن میزان حقوق ماهیانه، سمت شغلی و تاریخ آغاز به کار بصورت دقیق ذکر شده باشد.
  • پرینت گردش حساب بانکی در شش ماه اخیر
  • کپی گذرنامه و ویزاهای موجود متقاضی در گذرنامه دارای اعتبار
  • کپی گذرنامه‌ها و ویزاهای قدیمی متقاضی
  • ارائه سند مالکیت و قرارداد خرید ملک ویژه افرادی که در قبرس دارای ملک هستند.
  • دعوت‌نامه تجاری از شرکت قبرسی برای افرادی که به منظور انجام امور تجاری به قبرس سفر می‌کنند
  • تاییدیه حضور در کنفرانس به همراه ریز برنامه کنفرانس برای افرادی که به منظور شرکت در کنفرانس به قبرس سفر می‌کنند.
  • متقاضیانی که برای دیدار با بستگان خود قصد سفر به قبرس را دارند، الزامی برای رزرو و ارائه واچر هتل نداشته و کافی است تا سایر مدارک مانند دعوت نامه، کپی مدارک شناسایی خود و میزبان، تعهدنامه پذیرش مسئولیت یا گارانتی بانکی از جانب دعوت کننده را ارائه نمایند.
  • افرادی که برای شرکت در مصاحبه سفارتخانه‌های خارجی به قبرس سفر می‌کنند، باید علاوه بر مدارک فوق “گواهی کتبی وقت مصاحبه” را نیز برای توجیه دلیل سفر به قبرس ارائه کنند.
حتما بخوانید:  موزه شهر پالاموس از تاریخچه ماهیگیری سخن میگوید
حتما بخوانید:  موزه شهر پالاموس از تاریخچه ماهیگیری سخن میگوید

هزینه و مدت صدور ویزا

هزینه بررسی مدارک جهت صدور ویزای قبرس جنوبی برای یکبار ورود ۲۰ یورو و برای دوبار ورود ۶۰ یورو بوده که میبایست نقدا در سفارت قبرس در تهران پرداخت گردد.

نکاتی پیرامون اخذ روادید

  • دارندگان گذرنامه‌های دیپلماتیک و خدمت نیازی به اخذ ویزا ندارند.
  • ارائه مدارک فوق تضمینی برای صدور ویزا ورود به قبرس ندارد.
  • حضور شخص متقاضی در زمان تحویل مدارک الزامی است.
  • برای صدور ویزای قبرس در حدود ۸ روز کاری زمان نیاز خواهد داشت، پس بهتر است زمانبندی صحیحی برای سفر خود انجام دهید.
  • توصیه میشود کلیه افرادی که مهر قبرس شمالی (قسمت ترک نشین) را در گذرنامه خود دارند، بهتر است تا پیش از درخواست ویزا، گذرنامه خود را تعویض کنند، زیرا در غیر اینصورت صدور ویزای قبرس جنوبی، یونان، ایتالیا و چند کشور دیگر اروپایی برای آن‌ها دشوارتر خواهد بود.
  • افرادی که از طریق قبرس اروپایی (جنوبی) به این کشور سفر خواهند کرد، میتواند به صورت زمینی وارد قبرس شمالی شوند، اما خروج آن‌ها حتما باید از خاک قبرس جنوبی انجام گیرد.
  • کلیه افرادی که مهر ویزای شینگن دوبار ورود را در گذرنامه خود دارند، به شرط ورود اول با آن ویزا قادر خواند بود تا بدون دریافت ویزا وارد قبرس جنوبی شده و به اندازه باقی مانده از زمان ویزای خود در این کشور اقامت داشته باشند.
  • مسافران غیر اروپایی ملزم به ورود به خاک این کشور از طریق مبادی مشخص شده مانند فرودگاه لارناکا یا پافوس، یا بنادر لارناکآ، لیماسول، لاتسیس و پافوس هستند. سایر مبادی ورودی که تحت نظر دولت این کشور قرار ندارند، غیر قانونی تلقی شده و جریمه‌های سنگینی مانند اخراج در انتظار آنان است.
  • شهروندان ایرانی از دریافت ویزا برای قبرس شمالی معاف هستند، اما حق ورود و بازدید از قبرس جنوبی را ندارند.
  • برای شهروندان ایرانی معمولا ویزا مطابق با برنامه سفر صادر خواهد شد و مسافر مجاز به تغییر برنامه سفر پس از صدور ویزا نیست.
حتما بخوانید:  ویزای اکوادور
حتما بخوانید:  ویزای اکوادور

دسته‌بندی‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *