ویزای سیرالئون

شاید سفر به کشورهای آفریقایی، آن هم کشورهایی مانند سیرالئون در لیست مقاصد گردشگری هرکسی در رتبه آخر جای داشته باشد اما کسی که عاشق سفر کردن و دیدن جاذبه‌ها و فرهنگ‌های جدید است برایش تفاوتی ندارد که در سیرالئون باشد یا سوئیس، یک گردشگر واقعی دوست دارد دنیا از تمام زوایا ببیند. اما صدور ویزای سیرالئون برای ایرانیان چگونه است؟

ویزای سیرالئون

ویزای سیرالئون

ویزای سیرالئون برای ایرانیان جهت ورود به این کشور الزامی است. صدور ویزا به راحتی انجام خواهد شد و نیازی به مصاحبه و انگشت‌نگاری نخواهد بود. تنها با ارائه مدارک خواسته شده ویزای سیرالئون برای شما صادر خواهد شد. توجه داشته باشید که با ویزای توریستی سیرالئون می‌توانید ۲۰ روز در این کشور اقامت داشته باشید.

سفارت سیرالئون در ایران

آدرس: تهران، خیابان فیروزبخش، خیابان باستان، کوچه کامران، پلاک ۲

تلفن: ۲۲۲۹۱۶۱۹-۰۲۱

فکس: ۲۲۲۸۲۹۷۷-۰۲۱

ایمیل: sltehran@foreignaffairs.gov.sl

ساعت کاری: ۸:۳۰ الی ۱۵:۳۰

مدارک لازم ویزای سیرالئون

  • گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • ۲ قطعه عکس ۴×۶ رنگی با پس زمینه سفید
  • رزرو بلیط رفت و برگشت
  • رزرو هتل
  • واکسن تب زرد
  • کپی کارت ملی و شناسنامه

هزینه و مدت زمان صدور ویزا

برای صدور ویزای توریستی سیرالئون معمولا ۱۵ روز کاری زمان نیاز خواهد بود و این زمان برای ویزای تجاری بیشتر خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *