ویزای بنگلادش

حیف نیست که به کشورهای جنوب شرق آسیا مثل تایلند، کامبوج و ویتنام سفر کنید، اما بدون آنکه از بنگلادش دیدن کنید به خانه برگردید؟ اما اخذ ویزای بنگلادش برای ایرانیان چگونه است؟ چگونه می‌توانید ویزای بنگلادش را دریافت کنید؟ در ادامه با آسان بگرد همراه باشید تا به بررسی راهنمای ویزای بنگلادش بپردازیم.

زمانی که این مقاله را می‌خوانید، مطمئنا از زیبایی‌ها و جاذبه‌های تاریخی جنوب شرقی آسیا اطلاعات دارید، وگرنه سراغ ویزای بنگلادش نبودید! اگر هم قصد سفر به این کشور را دارید و نیم‌نگاهی هم به کشورهای همسایه آن دارید، حتما مقالات ” راهنمای اخذ ویزای کامبوج “، ” ویزای ویتنام برای ایرانیان ” و ” ویزای تایلند ” را مطالعه کنید.

ویزای بنگلادش

ویزای بنگلادش

این کشور برای جذب گردشگر بیشتر، قوانین آسانی را برای صدور ویزا پیش گرفته است و این موضوع برای ایرانیان نیز صدق می‌کند. شما برای ویزای توریستی بنگلادش کار چندان سختی را پیش رو نخواهید داشت و تنها با ارائه چند مدرک، ویزا را دریافت خواهید کرد.

انواع ویزای بنگلادش

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری

سفارت بنگلادش

آدرس: تهران- یوسف آباد شمالی- خیابان ۶۴ شرقی- کوچه یکم- خیابان دوازده متری احداثی- پلاک ۷

تلفن: ۸۸۶۰۱۷۸۱-۰۲۱

ایمیل سفارت بنگلادش

سایت سفارت بنگلادش در تهران

ساعت و روزکاری: روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه از ساعت ۹ الی ۱۶

سفارت بنگلادش در تهران

مدارک لازم برای ویزای بنگلادش

  • تکمیل فرم درخواست ویزای بنگلادش (دانلود نمونه فرم *دقت کنید که این تنها نمونه است و فرم اصلی را باید از سفارت بنگلادش تهیه کنید)
  • گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • دو قطعه عکس با پس زمینه سفید
  • کپی جواز کسب
  • رزرو هتل
  • رزرو پرواز رفت و برگشت
  • احتمال انجام مصاحبه حضوری نیز وجود دارد

هزینه و مدت زمان صدور ویزای بنگلادش

حداقل زمان موردنیاز برای صدور ویزای بنگلادش بین ۷ الی ۱۴ روز کاری می‌باشد که این زمان بسته به شرایط شما ممکن است بیشتر نیز شود.

نکات صدور ویزای بنگلادش

  • دارندگان پاسپورت کشورهای ایالات متحده، کانادا، استرالیا و کشورهای اروپایی می‌توانند بدون ویزا وارد بنگلادش شوند.
  • اعتبار ویزای بنگلادش حداکثر ۲ ماه پس از صدور است و هزینه آن نیز با توجه به ملیت درخواست کننده متفاوت می‌باشد.
  • امکان تمدید ویزا در بنگلادش وجود دارد و متقاضیان برای اینکار باید به اداره مهاجرت داکا مراجعه نمایند.

مدارک لازم برای ویزای بنگلادش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

❤️ منتظر خبرهای خوب باشید