ویزای برزیل

|

بدون شک برزیل جزو آن دسته از کشورهایی است که برای ما ایرانیان تداعی کننده فوتبال حرفه‌ای است و از بچگی آن را با رونالدینیو، رونالدو اورجینال و کاشته‌های روبرتوکارلوس شناختیم! اما این روزها برزیل به یکی از جاذبه‌های گردشگری هیجان‌انگیز تبدیل شده است و سالانه گردشگران بسیاری برای دیدن جاذبه‌های ویزای برزیل دریافت می‌کنند.

در ایران نیز شاهد آن هستیم که سفر کردن به کشورهای آمریکای جنوبی مانند همین برزیل یا مکزیک، پاناما، ونزوئلا یا آرژانتین بسیار رشد داشته و این نشان دهنده آن است که گردشگران به دنبال تماشای جاذبه‌ها و هیجانات بیشتری هستند. اگر شما هم از دیدن کشورهای حوزه خلیج فارس یا اروپایی خسته شدید برزیل می‌تواند انتخاب بسیار مناسبی برای شما باشد.

ویزای برزیل

از برزیل چه می‌خواهید؟ فوتبال؟ سواحل؟ کارناوال؟ جنگل؟ باید گفت هرآنچه که می‌تواند حال شما را در یک سفر خوب کند در برزیل یکجا جمع شده است. اگر تمامی سواحل دنیا را نیز گشته باشید باز هم سواحل شهر ریو بسیار برایتان جذاب است. مگه میشه از شن‌های سفید و نرم به این سادگی‌ها گذشت؟ اگر به دنبال موج سواری یا تفریحات آبی نیز باشید نیز بهترین مکان برای سواحل شرقی است که معروف‌ترین آن‌ها لمه، کوپاکابانا، آرپوادور، ایپانما، لبلون و بارا دا تیجوکا است می‌باشد.

ویزای برزیل

همانطور که در بالا نیز به آن اشاره شد، اخذ ویزای برزیل چندان کار پیچیده‌ای نیست، البته اگر با روند کار به طور کامل آشنایی داشته باشید. شما می‌توانید ویزای خود را از طریق سفارت برزیل در تهران اخذ نمایید که مدت اعتبار آن سه ماهه بوده و امکان تمدید آن نیز در خاک برزیل وجود نخواهد داشت.

حتما بخوانید:  ویزای دانمارک
حتما بخوانید:  ویزای دانمارک

سفارت برزیل در تهران+ویزا

برای اخذ ویزای برزیل نیازی به مراجعه حضوری به سفارت و انجام مصاحبه نیست که در اینصورت می‌توانید نماینده یا وکیل خود را برای انجام این کار به سفارت بفرستید. البته پیشنهاد میشود تا در صورتی که با روند کار آشنایی ندارید کار اخذ ویزا را به شرکت‌هایی که در این زمینه فعالیت می‌کنند بسپارید.

توجه داشته باشید که قبل از مراجعه به سفارت اقدام به گرفتن وقت سفارت برزیل نمایید.

انواع ویزای برزیل

  • ویزای توریستی
  • ویزای کاری
  • ویزای تحصیلی

آدرس سفارت برزیل در تهران

آدرس: تهران- خیابان ولیعصر- خیابان زعفرانیه- خیابان بهار- نبش خیابان یکتا- شماره ۲

شماره تلفن: ۱۰-۲۲۷۵۳۱۰۸-۰۲۱

فکس: ۲۲۷۵۲۰۰۹-۰۲۱

کدپستی: ۱۹۸۸۶۳۳۸۵۴

سایت: teera.itamaraty.gov.br

پست الکترونیک: consular.teera@itamaraty.gov.br

مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل

کسی نمی‌تواند ادعا کند که با ارائه مدارک زیر ویزای برزیل تضمینی در جیب شماست اما شانس بسیار زیادی برای دریافت آن خواهید داشت. لازم بذکر است که چنانچه با رویه کار آشنایی ندارید، دریافت ویزا برزیل را به شرکت‌هایی که در این زمینه فعالیت می‌کنند بسپارید.

ضمنا در نظر داشته باشید که با توجه به نوع درخواست شما (ویزای تجاری برزیل، ویزای کاری برزیل یا ویزای پژوهشی) ممکن است که نوع مدارک خواسته شده توسط سفارت تغییر یابد.

  • تکمیل فرم ویزای سفارت برزیل
  • بلیط رفت و برگشت
  • رزرو قطعی هتل
  • اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از تمامی صفحات
  • اصل گذرنامه امضا شده به همراه حداقل ۸ ماه اعتبار از تاریخ ورود به همراه کپی از صفحات ۱ تا ۵ و صفحاتی که مهر خورده‌اند.
  • وجود حداقل یک صفحه خالی برای چسباندن ویزا.
  • گذرنامه‌های قبلی (در صورت وجود) (الزامی نیست).
  • یک قطعه عکس ۴×۳ جدید رنگی با پس زمینه سفید و بدون روتوش که با عکس فعلی پاسپورت مطابقت نداشته باشد.
  • ارائه گواهی تمکن مالی به ارزش ۳۰ میلیون تومان به همراه پرینت ۳ ماهه آخر حساب
  • اصل و ترجمه سند مالکیت به نام شخص متقاضی ویزای برزیل (در صورت وجود)
حتما بخوانید:  راهنمای اخذ ویزای قطر برای ایرانیان
حتما بخوانید:  راهنمای اخذ ویزای قطر برای ایرانیان

مدارک شغلی ویزای برزیل

مشاغل دولتی: ارائه حکم کارگزینی به همراه آخرین فیش حقوقی یا ارائه نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق و تاییدیه مرخصی

مشاغل آزاد: ارائه گواهی اشتغال به کار به همراه اصل آخرین روزنامه رسمی شرکت.

صاحبان صنوف، صنایع و تجار: این اشخاص باید سند قانونی ثبت موسسه، صورت حساب بانکی (مشروح عملیان بانکی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب را ارائه دهند.

کارکنان مستقل و مشاغل آزاد: کارت صنفی، ‌صورتحساب بانکی (مشروح عملیات ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز شخصی با به همراه تاریخ گشایش آن

اشخاص تحت تکفل (زنان خانه‌دار یا فرزندان): گواهی اشتغال به کار، صورتحساب بانکی به همراه مشروح عملیات ماه گذشته یا دفترچه حساب پس‌انداز متکفل (شوهر یا پدر) با به همراه تاریخ گشایش آن.

بیمه مسافرتی: متقضیان ویزای برزیل باید بیمه مسافرتی فردی یا جمعی به همراه داشته باشند. نوع بیمه‌ای که هستید باید هزینه‌های احتمالی مانند بازگشت به ایران تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی مربوط به درمان یا بیمارستانی را پوشش دهند و تا پایان اقامت اعتبار داشته باشد. حداقل پوشش بیمه‌ای برای هر شخص باید ۳۰ هزار یورو باشد.

شرکتی که از آن بیمه را تهیه کرده‌اید باید نماینده معتبری در برزیل داشته باشد. همچنین شخص دعوت کننده در برزیل میتواند بیمه مسافرتی را با یک شرکت بیمه در برزیل انجام دهد.

هزینه ویزا برزیل

هزینه صدور ویزا و ارائه خدمات با استناد به سایت سفارت برزیل در تهران به شرح زیر می‌باشد.

ویزای توریستی ۸۰ دلار
ویزای پژوهشی ۱۰۰ دلار
ویزای تحصیلی ۱۰۰ دلار
ویزای کاری ۱۰۰ دلار
حتما بخوانید:  اقامت کانادا؛ شروع زندگی تازه با مهاجرت به کانادا
حتما بخوانید:  اقامت کانادا؛ شروع زندگی تازه با مهاجرت به کانادا

نکات مربوط به اخذ روادید برزیل

  • لازم بذکر است که تمامی مدارک ارائه شده باید به ترجمه رسمی زبان انگلیسی شده باشد و به تایید وزارت امور خارجه رسیده باشد.
  • توجه داشته باشید که مدارک خواسته شده تنها برای صدور ویزای توریستی است و برای اخذ ویزاهای دیگر باید طبق دستورالعمل‌های دیگر پیش بروید.
  • بطور معمول مدت زمان لازم برای اخذ ویزای برزیل ۷ روز کاری زمان میبرد اما ممکن است در برخی موارد این زمان بیشتر شود.
  • هزینه ویزای برزیل در سفارت تماما به دلار دریافت می‌شود.

4 دیدگاه ثبت شده “ویزای برزیل

سلام محترم. میخوایم که به برزیل سفر کنم و همچنان برزیل در افغانستان سفارت نداره و نزدیکترین کشور ایران است که باید درخواست ویزا کنم آیا کدام شرایط خاص به اتباع افغانستان داره یا نه میشه معلومات دهید ممنون‌تان.

    سلام. متاسفانه از مدارکی که اتباع افغانستان باید به سفارت برزیل برای اخذ ویزا ارائه دهند اطلاعی ندارم اما می‌توانید با شماره سفارت برزیل در تهران +۹۸۹۲۲۷۵۳۱۰۸ تماس بگیرید و جزئیات را مطلع شوید.

با سلام، میخواستم بدونم اگر کسی بیکار باشه یا مشغول به تحصیل هم نباشه و سند مالکیت هم نداشته باشه و دیگر شروط و مدارک رو داشته باشه آیا به مشکل برمیخوره؟ باتشکر

    درود. به هرحال شما باید مدارکی را به سفارت ارائه دهید که آن‌ها را قانع نمایید از پس هزینه‌های مربوط به سفرتان برخواهید آمد در غیراینصورت بعید است که ویزایی برایتان صادر گردد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *