بدون نظر
۲۵ بهمن, ۱۳۹۶

ویزای تونس

آیا تا بحال به فکر گرفتن ویزای تونس افتاده‌اید؟ به نظر شما سفر به شمال آفریقا چقدر می‌تواند خوشایند باشد؟ شاید برایتان جالب باشد اما تونس به عنوان یک مقصد ساحلی بسیار زیبا شناخته میشود و با توجه به نزدیکی بسیار زیاد این کشور به اروپا، مسافران بسیاری برای آفتاب گرفتن و ورزش‌های ساحلی به این کشور سفر می‌کنند.

اگر غیر از سواحل، بناهای تاریخی، سنت‌ها، فرهنگ و طبیعت نیز مهم است که کشور تونس می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌ها برای شما باشد. قدم زدن در بازارهای سنتی و بازدید از بناهای باستانی مطمئنا بسیار لذت‌بخش خواهد بود. اما آیا ویزای تونس به راحتی به ایرانیان تعلق میگیرد؟ در ادامه قصد داریم تا به بررسی همین مورد بپردازیم.

ویزای تونس

ویزای تونس

مسافرانی که قصد سفر دارند باید از قبل نسبت به اخذ ویزای تونس اقدام نمایند. مدت اعتبار ویزای توریستی تونس یک ماه است و امکان تمدید آن نیز وجود ندارد. درست است که لغو ویزای تونس با ایران همچنان اجرایی نشده است اما صدور آن برای ایرانیان بسیار آسان و سریع انجام میشود.

انواع ویزای تونس

شما می‌توانید با توجه به نیاز و نوع سفر خود، درخواست ویزا را به سفارت تونس در تهران ارائه دهید که آسان‌ترین صدور آن از نوع توریستی می‌باشد.

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای تجاری

سفارت تونس در تهران

سفارت کشور تونس در تهران دستخوش تغییرات شده و به آدرس جدیدی منتقل شده است پس از این پس به آدرس جدید سفارت تونس در تهران مراجعه کنید که در زیر ذکر شده است.

آدرس: شهرک غرب- فاز ۴- خیابان زرافشان شمالی- کوچه دوم- پلاک ۷

تلفن: ۸۸۵۶۳۷۶۷-۰۲۱ / ۸۸۵۶۳۳۵۸-۰۲۱

فکس: ۸۸۰۷۴۸۰۱-۰۲۱ / ۸۸۵۶۳۷۶۷-۰۲۱

ایمیل: at.teheran@diplomatie.gov.tn

ساعت و روز کاری: یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۴:۳۰ و پنج‌شنبه از که از ساعت ۱۰ تا ۱۳

مدارک موردنیاز برای ویزای تونس

  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • ۲ قطعه عکس ۴×۶ با زمینه سفید رنگی
  • رزرو هتل
  • رزرو پرواز رفت و برگشت
  • اطلاعات فردی
  • برای ویزای تجاری هماهنگی با شرکتی در تونس
  • برای ویزای تحصیلی هماهنگی با دانشگاه تونس

هزینه ویزای تونس

هزینه بررسی مدارک و صدور ویزای توریستی تونس حدودا ۲۰۰.۰۰۰ تومان می‌باشد که بدون در نظر داشتن نتیجه قابل استرداد نخواهد بود.

نکات مربوط به اخذ ویزای تونس

  • پس از صدور ویزای تونس شما نهایتا ۳۰ روز زمان خواهید داشت تا وارد این کشور شوید.
  • ویزای توریستی تونس ۱ ماهه بوده و امکان تمدید آن در تونس اصلا وجود نخواهد داشت.
  • مدت زمان صدور ویزا توسط سفارت کشور تونس در تهران حدود ۲ هفته کاری می‌باشد.
  • هزینه پرداختی در صورت رد یا تایید درخواست استرداد نخواهد شد.
دیدگاه خود پیرامون این مطلب بیان کنید!
پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را بخوانید