[vc_row][vc_column][vc_column_text]
بنده که هم اکنون این مقاله را برای شما مینویسم، شخصا علاقه عجیب و غریبی به کمپینگ و چادر زدن در طبیعت دارم، به خصوص اگر در فصل تابستان باشیم. به نظر من لذتی که در چادر خوابیدن در کنار یک طبیعت بکر وجود دارد، در اقامت هتلهای آنچنانی نیست. با آسان بگرد همراه باشید تا راهنمای کمپینگ را برای شما به طور مفصل توضیح دهیم.
اگر در فصل بهار و تابستان این مقاله را میخوانید این شانس را دارید تا که برنامهای ترتیب تا در چند روز آینده یک سفر خوب را تجربه کنید، گرچه در فصول دیگر نیز این شانس را خواهید داشت که این لذت را تجربه کنید، به همین خاطر پیشنهاد میکنم مقاله راهنمای کمپینگ در زمستان را مطالعه فرمایید.
هدف کمپینگ در اصل این است که چند روزی را از دود و هیاهوی شهر بدور باشید و از رودخانه، طبیعت، دریا یا جنگل پیرامون خود انرژی دریافت کرده تا روحتان شارژ شود. چه لذت فوقالعادهای که شبها با دوستان خود جمع شوید، آتش روشن کنید و در میانه طبیعت به شب نشینی بنشینید. یا اینکه چشم از خواب باز کنید و اولین منظرهای که با آن مواجه میشوید، صحنه کوه، جنگل یا دریا باشد، واقعا که حسی وصف نشدنی است. زیر آسمان پرستاره به خواب بروید و تنها صدای طبیعت گوش شما را نوازش کند، این چیزی است که همه دوست داریم اما برای لذت بردن از کمپینگ باید به برخی نکات نیز توجه کرد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
[/vc_column_text][vc_row_inner equal_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1498414130505{margin-top: 15px !important;background-image: url(http://file.asanbegard.com/2017/06/vjkfyo6.jpg?id=9645) !important;}”][vc_column_inner el_class=”full-img” width=”1/2″ css=”.vc_custom_1498414147588{padding-right: 25px !important;padding-left: 25px !important;background-color: rgba(10,10,10,0.8) !important;*background-color: rgb(10,10,10) !important;}”][vc_column_text]
در وسط جنگل معمولا هتلی وجود ندارد، از همین رو چادر زدن وسط جنگل، دیدن شبهای پر ستاره و روزهای گرم و گاها با بادهای خنک حسی کم نظیر را به هر گردشگری القا خواهد کرد، امتحانش یک بار ضرر ندارد مطمئنا
[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]
انواع چادرهای مسافرتی
در ادامه مقاله راهنمای کمپینگ به معرفی و بررسی چادرهای مسافرتی میرسیم. چادرهای مختلفی از نظر رنگ، طرح، اندازه، زخامت و… توسط شرکتهای کوچک و بزرگ تولید و روانه بازار میشوند که با توجه به اعضای خانواده میتوانید از چادر 4 نفره برای 2 نفر، 6 نفره برای 3 نفر، 8 نفره برای 4 نفر و… استفاده نمایید. در سالیان گذشته تنها چادر برزنتی تولید و روانه بازار میشد که بدلیل شیب تندی که داشت آب باران را به سمت زمین هدایت میکرد. اما امروزه جنس و نوع چادرها بسیار بسیار متنوع شدهاند که به شرح زیر میباشد.
-
چادرهای مسافرتی Quick Pitch
این نوع چادرها همانطور که از نامش پیداست بسیار سریع باز و بسته میشوند و به چادرهای سریع شهرت دارند. این چادرها برای کسانی مناسب است که بعد از یک پیاده روی طولانی دوست دارند به سرعت مکان خواب خود را آماده کنند. این نوع چادرها قطبهای یکپارچه دارند و مفاصلی که در آنها تعبیه شده این امکان را میدهد که مانند یک چتر به سرعت باز و پهن شود.
-
چادرهای مسافرتی Pop-up
بدون شک این نوع چادرهای مسافرتی در طول سالیان اخیر از محبوبیت انفجاری برخوردار بوده و بسیاری از مسافران به خصوص آنهایی که تجربه کمتری دارند به سراغ این نوع چادرها میروند. چادرهای پاپ آپ همانطور که از نامشان پیداست، برای آن طراحی شدهاند تا براحتی باز و بسته شوند مانند بالا بردن گره کراوات! این نوع چادرها به صورت کلی برای خوابیدن دو نفر طراحی شده و سهولت بینظیری در نصب و استفاده از آن وجود دارد.
-
چادرهای مسافرتی Dome
این نوع چادرها گنبدی شکل هستند و جزو محبوبهای طیف گسترده مسافران و طبیعت گردان میباشد. این چادرها ساختار قطب منحنی دارند که از دو یا سه قطب در بالای نیم دایره آن شکل گرفته است. در کف این چادرها ورقهای تعبیه شده است که میتواند تا حدودی به عنوان عایق ایفای نقش کند.
-
چادرهای مسافرتی Tunnel
چادرهای تونلی برای خانواده و افرادی مناسب است که تمایل دارند در چادر خود فضای اضافه بیشتری داشته باشند و اصطلاحا راحتتر باشند. این نوع چادرها از چند قطب منحنی تشکیل شدهاند که با باز کردن یک به یک آنها ساختاری تونلی شکل ایجاد میکنند و فضای بسیار بیشتری را نسبت به چادرهای گنبدی به شما ارائه میکنند.
-
چادرهای مسافرتی Ridge
این نوع چادرها معروف به چادرهای غاری هستند و یکی از اولین نوع چادرهای مسافرتی میباشند که چند سالی است از محبوبیت آن کاهش پیدا کرده است. دلیل اصلی نیز به نصب نسبتا زمانگیر آن بازمیگردد. چادر غاری شکلی کلاسیک دارد و دارای دو قطب مثلثی است که در ابتدا و انتهای چادر قرار گرفته است.
-
چادرهای مسافرتی Geodesic and Semi-geodesic
این نوع چادرها که به چادرهای جغرافیایی شهرت دارند، تقریبا ساختاری همانند چادرهای گنبدی دارد، با این تفاوت که قطبهای اضافی دارند که به یکدیگر متصل میشوند و به هم متصل میشوند تا مقاوت بیشتری در مقابل طوفان، باد و باران داشته باشند.
-
چادرهای مسافرتی Inflatable Air
این چادرها در واقع دارای قطب خاصی نیستند و تا حدودی شبیه به چادرهای تونلی هستند. این نوع چادرها برای مسافرتهای خانگی بسیار مناسب است، دلیل آن هم به فضای بسیار زیادی که در اختیار شما قرار میگیرد برمیگردد.
-
چادرهای مسافرتی Backpacking
این چادرها همانطور که از نامش پیداست برای کسانی مناسب است که با کوله پشتی سفر میکنند و نمیخواهند وزن بالایی را با خود حمل کنند. این چادرها بسیار آسان باز و بسته میشوند و از استحکام مناسبی نیز برخوردار است.
-
چادرهای مسافرتی Family Vis–à–Vis
این نوع چادرها نیز برای خانوادهها طراحی شده است و از فضای بسیار زیادی برخوردار میباشد. به طوریکه از چهار اتاق خواب یا بیشتر تشکیل شده است که با یک فضای نشیمن نیز توام شده است.
-
چادرهای مسافرتی Bell
این چادرها با چادرهای سرخپوستان بسیار شباهت دارد. فضای بزرگی را به شما ارائه میدهد اما از وزن نسبتا بالایی برخوردار است و نصب و جمع کردن آن نیز زمان زیادی را از شما میگیرد. با این حال چادرهای مسافرتی Bell در انگلستان بسیار محبوب است.
بهترین مکان برای چادر زدن کجاست؟
به طبع در هر مکانی که دوست داشتید نمیتوانید چادر برپا کنید، چرا که محدوده اقامت شما باید امن باشد تا مشکلی برایتان ایجاد نشود. به عنوان مثال چادر نباید در جایی زده شود که با بارش باران زیرش آب جمع شود و باعث بروز مشکل برای شما شود. همیشه به خاطر داشته باشید که در فصول بهار و پاییز که احتمال باران وجود دارد هیچ وقت نباید زیر درختان چادر زد. چادر بهگونهای برپا شود که در ورودی آن پشت به باد باشد تا در هنگام روشن کردن آتش، دود به داخل آن نفوذ نکند.
برای کمپینگ چه لوازمی نیاز دارید؟
در ادامه راهنمای کمپینگ به لوازمی میرسیم که باید به همراه داشته باشید. حتیالمقدور لوازمی را با خود همراه کنید که از آن استفاده میکنید و از حمل مواردی که به آنها نیاز مبرم ندارید اجتناب کنید. پیشنهاد میکنم که مقاله لوازم ضروری سفر را حتما مطالعه کنید تا با بدانید چه چیزی لازم خواهید داشت
کمپینگ در زمستان!
به انتهای راهنمای کمپینگ رسیدیم! شاید تعجب کنید که میتوان در زمستان هم کمپ زد و اقامت در هوای سرد امکانپذیر است. در جواب باید بگوییم که اگر از لوازم مخصوص به این کار استفاده کنید، قطعا سفری خاطره انگیز را در پیش خواهید داشت. در مقاله کمپینگ در زمستان به طور مفصل به راه و چاههای آن پرداختهایم.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]