ویزای فنلاند

ویزای فنلاند

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

فنلاند کشوری است که از هزاران دریاچه تشکیل شده و جاذبه‌های بسیار زیبا و بی‌نظیری را در دل خود جای داده است و مطمئن باشید که سفر به این کشور اروپایی هرگز پشیمان نخواهید شد. اما سوال اینجاست که چگونه می‌توان ویزای فنلاند را دریافت کرد. در ادامه با آسان بگرد همراه باشید تا به بررسی این موضوع بپردازیم.

با اینکه فنلاند جزو کشورهای حوزه اسکاندیناوی نیست اما خصوصیات و سیاست کاری تقریبا یکسانی را با آن‌ها دارد. چنانچه در فصل زمستان به فنلاند سفر می‌کنید این شانس را خواهید داشت تا در منطقه شمالی این کشور شاهد شفق قطبی باشید. اگر هم در فصل گرما مسافر هستید ک چه بهتر، می‌توانید به کلبه‌های تابستانی بروید و مشغول شنا، ماهیگیری، سونا و کباب خوردن شوید.

ویزای فنلاند

ویزای فنلاند

برای ورود به فنلاند نیاز به ویزای شینگن دارید که می‌توانید آن را از سفارت این کشور در تهران دریافت نمایید. لازم بذکر است که حضور شخص متقاضی در روز تعیین شده در سفارت به همراه انجام مراحل انگشت نگاری الزامی است.

انواع ویزای شینگن فنلاند

  • ویزای نوع A: به ویزای گفته میشود که مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارند و تنها میتواند در یکی از فرودگاه‌های محدوده شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از این محدوده شود.
  • ویزای نوع B: این ویزا برای کسانی صادر خواهد شد که قصد دارند از فرودگاه خارج و از طریق مرز زمینی خود را به کشوری در خارج از این محدوده برسانند و حق توقف بلند مدت در مسیر را ندارند.
  • ویزای نوع C: این ویزا همان است که اکثر ایرانیان به عنوان گردشگر میتوانند وارد محدوده شنگن شوند.
  • ویزای نوع D: این ویزا چندبار ورود است و به تجار و بازرگانان تعلق میگیرد و با آن قادرند که در طول سال بارها وارد محدوده شنگن شده و از آن خارج شوند.

این مساله را در نظر داشته باشید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شینگن بمانید باید در خواست اقامت دهید که از طریق سفارت نیز باید پیگیر مراحل کاری خود باشید. این نکته را فراموش نکنید که چنانچه از ۹۰ روز اقامت خود در این محدوده استفاده نمایید باید ۳ ماه خارج از آن سر کنید تا بتوانید مجدد درخواست ویزا دهید. گرچه در شرایط ویژه‌ای امکان صدور ویزای شینگن یکساله نیز وجود دارد.

توجه داشته باشید که تضمینی برای ورود به فنلاند حتی در صورت دارا بودن ویزای شینگن وجود ندارد. یعنی اگر شما ویزای خود را از فرانسه گرفته باشید و از مرز بخواهید وارد فنلاند شوید ممکن است مقامات مرزی به صورت کاملا قانونی از ورود شما به این کشور جلوگیری به عمل بیآورند و شما را به کشور دیگری در خارج از این محدوده اخراج کنند. پس توجه داشته باشید که اگر مسافر شینگن هستید باید خود را برای سوالات احتمالی مانند هدف از سفر، آدرس دقیق محل اقامت و مدارک تمکن مالی آماده کنید.

آدرس سفارت فنلاند

سفارت فنلاند در خیابان شریعتی- خیابان میرزاپور- کوچه حدادیان- شماره ۲ قرار دارد اما در این مکان امکان ارائه درخواست ویزا برای ایرانیان وجود ندارد و برای پیگیری امور ویزا باید به آدرس زیر مراجعه فرمایید:

آدرس: تهران- خیابان مقدس اردبیلی- مرکز خرید پالادیوم- طبقه ۱۱

ساعت و روز کاری: همه روزه از ساعت ۸ الی ۱۷ و برای پذیرش مدارک از ساعت ۸ الی ۱۵، لازم بذکر است که ساعت بازگردندن مدارک به متقاضی از ساعت ۱۵ الی ۱۷ می‌باشد.

ایمیل: info@finlandiran@vfshelpline.com

ایمیل نوبت سفارت فنلاند: appointmentfinland@vfshelpline.com

سایت: finland.org.ir

اخذ وقت سفارت فنلاند

جالب است بدانید که فنلاند امور درخواست ویزا در ایران را به شرکت ثالث واگذار کرده است. تمامی پروسه اخذ ویزای فنلاند تحت نظارت VFS Global بوده و در از تاریخ ۹ آذر ۱۳۹۶ در تهران شروع به کار کرده است. این شرکت روند اخذ ویزای فنلاند و استونی را برای ایرانیان تسهیل کرده است.

مدارک لازم برای اخذ ویزای فنلاند

برای اخذ ویزای شینگن فنلاند غیر از آنکه هنگام مراجعه به سفارت با فرم مربوطه کامل شده نیاز دارید، باید مدارک زیر را نیز همراه داشته باشید تا شانس بیشتری برای اخذ روادید فنلاند را داشته باشید.

توجه داشته باشید که قبل از آنکه مدارک خود را به سفارت فنلاند تحویل دهید باید از تمامی آن‌ها یک نسخه کپی تهیه کرده باشید. بخش سفارت فنلاند پس از تطابق اصل مدارک با کپی، نسخه اصل را به شما بازمی‌گرداند. ضمنا نیاز است که تمامی مدارک فارسی شما به صورت رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.

  • شناسنامه ایرانی
  • پاسپورت

اعتبار گذرنامه شما باید بیش از ۶ ماه از تاریخ پایان اعتبار ویزای درخواستی باشد. ضمنا از صفحات ۱ تا ۵ و صفحاتی که در آن‌ها مهر خورده است حتما کپی تهیه نمایید.

  • ۳ قطعه عکس جدید رنگی

چنانچه نام همراهانتان نیز در پاسپورت درخواست کننده ویزا درج شده باشد، باید دو قطعه عکس رنگی از آن‌ها نیز به همراه داشته باشید.

ویژگی‌های عکس‌ها باید از موارد زیر تبعیت کند:

رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، ابعاد ۴×۶ و کمتر از ۶ ماه گذشته گرفته شده و با ظاهر فعلی متقاضی ویزای فنلاند کاملا تطابق داشته باشد چراکه عکس شما بر روی ویزای شینگن شما چاپ خواهد شد.

  • دعوتنامه فنلاند

دعوتنامه باید از سمت کسانی صادر شود که شما را می‌شناسد و مقیم کشور فنلاند است. چنانچه دعوتنامه‌ای ندارید باید برگه‌ای همراه خود داشته باشید که ثابت کند در طول مدت اقامت در فنلاند هتل رزرو کرده‌اید. اگر هم در فنلاند صاحب مسکن هستید باید سند مالکیت، قبض مالیان ملکی یا قبض عوارض سکونت را ارائه دهید.

  • اجازه کتبی و رسمی والدین یا قیم قانونی برای کودکانی که به تنهایی یا همراه با شخص ثالثی سفر میکنند.
  • اسناد رسمی شغلی و منابع مالی

توجه داشته باشید که قصد سفر و مدت زمان آن باید با سطح امکانات مالی تناسب داشته باشد. این معیار به گونه‌ای محاسبه میشود که حداقل حقوق روزانه در تعتداد روزهای اقامت محاسبه خواهد شد.

صاحبان صنوف، صنایع و تجار: این اشخاص باید سند قانونی ثبت موسسه، صورت حساب بانکی (مشروح عملیان بانکی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب را ارائه دهند.

حقوق بگیران: گواهی اشتغال به کار (تاریخ دقیق شروع به کار و مدت مرخصی) به همراه فیش حقوقی ماه قبل و صورت حساب بانکی (همراه با مشروح عملیات بانکی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز شخصی با به همراه تاریخ گشایش آن

کارکنان مستقل و مشاغل آزاد: کارت صنفی، ‌صورتحساب بانکی (مشروح عملیات ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز شخصی با به همراه تاریخ گشایش آن

اشخاص تحت تکفل (زنان خانه‌دار یا فرزندان): گواهی اشتغال به کار، صورتحساب بانکی به همراه مشروح عملیات ماه گذشته یا دفترچه حساب پس‌انداز متکفل (شوهر یا پدر) با به همراه تاریخ گشایش آن

توچه داشته باشید که پرینت حساب بانکی باید بر روی سربرگ انگلیسی بانک به صورت مهر شده تحویل سفارت فنلاند شود.

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش‌آموزان و دانشجویان

  • بیمه مسافرتی

متقضیان ویزای فنلاند باید بیمه مسافرتی فردی یا جمعی به همراه داشته باشند. نوع بیمه‌ای که هستید باید هزینه‌های احتمالی مانند بازگشت به ایران تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی مربوط به درمان یا بیمارستانی را پوشش دهند و تا پایان اقامت در محدوده شینگن اعتبار داشته باشد. حداقل پوشش بیمه‌ای برای هر شخص باید ۳۰ هزار یورو باشد. شرکتی که از آن بیمه را تهیه کرده‌اید باید نماینده معتبری در فنلاند داشته باشد. همچنین شخص دعوت کننده در فنلاند میتواند بیمه مسافرتی را با یک شرکت بیمه در فنلاند انجام دهد.

  • بلیط یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت هواپیما به مقصد فنلاند
  • فاکتور رزرو قطعی هتل برای کل مدت اقامت به همراه پرداختی (در صورت لزوم)

هزینه صدور روادید فنلاند

  • سفارت فنلاند در تهران تمامی هزینه‌های مربوط به درخواست ویزا را تنها به صورت نقدی و به صورت یورو دریافت میکند.
  • لازم است بدانید که سفارت فنلاند به طور محدود اسکناس خرد در اختیار دارد پس پیشنهاد میشود در زمان مراجعه حتما مبلغ ذکر شده را در اختیار داشته باشید.
  • ضمنا کنسولگری فنلاند تنها اسکناس‌های پنج، ده، بیست، پنجاه و صد یورویی قبول میکند و از پذیرش سکه معذور است.
نوع ویزا پایین‌تر از ۶ سال بین ۶ تا ۱۲ سال بالاتر از ۱۲ سال
ترانزیت نوع A رایگان ۳۵ یورو ۶۰ یورو
ویزای شنگن نوع C رایگان ۳۵ یورو ۶۰ یورو
نوع ویزا پایین‌تر از ۱۸ سال بالاتر از ۱۸ سال
ویزای طولانی مدت (اقامت) ۳۰ یورو ۶۰ یورو

[/vc_column_text][vc_gallery type=”nivo” interval=”3″ images=”29814,29816,29813″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1516224349817{margin-top: 15px !important;}”][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search