ویزای قرقیزستان

شاید کمتر کسی را دیده باشید که تمایل داشته باشد تا به قرقیزستان سفر کند. بیشتر ما اطلاعات خاصی از جاذبه‌های گردشگری این کشور و شیوه اخذ ویزای قرقیزستان نداریم و نمی‌دانیم که این کشور استقلال یافته از شوروی چه طبیعت بکر و دست نخورده‌ای دارد. به عنوان مثال رشته کوه‌های متعدد و حیرت‌انگیز بخشی از جاذبه‌های طبیعی این کشور به شمار میرود که بهشتی برای کوهنوردان محسوب می‌شود.

ویزای قرقیزستان

تابحال به این فکر کرده‌اید که برای یکبار هم که شده به قرقیزستان سفر کنید؟ کشوری که از منظر سنت و فرهنگ بسیار به ایران شباهت دارد و آن هم نشات گرفته از آن است که در گذشته قسمتی از ایران بوده است. مردم خونگرم و میهمان‌نواز قسمتی جدا نشدنی از زیبایی‌های قرقیزستان هستند.

ویزای قرقیزستان

خوشبختانه سال گذشته طی تصمیمی که توسط سورونبای جینبکوف، نخست وزیر قرقیزستان گرفته شد، ایران در فهرست کشورهای دریافت روادید آسان قرار گرفت و بر همین اساس، ایرانی‌ها می‌توانند برای سفر به این کشور، براحتی ویزا دریافت کنند. این روند دریافت ویزای هم اکنون می‌تواند به صورت مراجعه به سفارت قرقیزستان یا اخذ به صورت الکترونیکی باشد.

 

ویزای الکترونیکی قرقیزستان

چنانچه قصد ارسال درخواست ویزای الکترونیکی قرقیزستان را دارید باید این را در نظر بگیرید که با این نوع ویزا تنها می‌توان از طریق مرز زمینی “آق جل” واقع در مرز میان قرقیزستان و قزاقستان و یا فرودگاه ماناس و اوش وارد این کشور شد.

بررسی صدور روادید الکترونیک طی مدت ۳ روز کاری انجام خواهد شد و در صورت رد شدن، هیچگونه وجهی مسترد نمی‌گردد.

برای اخذ ویزای قرقیزستان به صورت الکترونیکی باید به سایت evisa.e-gov.kg مراجعه نمایید و سپس مراحل را یک به یک پست سر بگذارید و در نهایت جواب ویزا حداکثر مدت ۳ روز کاری به اطلاع شما خواهد رسید.

ویزای الکترونیکی قرقیزستان

ویزای لب مرز قرقیزستان

آنطور که سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیشکک اعلام کرده است، شهروندان ایرانی می‌توانند در بدو ورود به قرقیزستان تنها از طریق فرودگاه “ماناس بیشکک” نیز اقدام به دریافت ویزا نمایند.

مدت زمان اعتبار ویزای توریستی یا تجاری در بدو ورود می‌تواند ۱ تا ۳ ماه باشد که فقط در فرودگاه بیشکک امکان‌پذیر است. ایرانیان می‌توانند با مراجعه به دفتر صدور ویزای وزارت امور خارجه مستقر در فرودگاه ماناس اقدام به اخذ روادید کنند. اکیدا توصیه می‌شود که از ورود به مبانی زمینی یا هوایی غیر از جاهای معرفی شده خودداری نمایید.

انواع ویزای قرقیزستان

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای کاری
  • ویزای دیدار خویشاوند
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای ترانزیت

آدرس سفارت قرقیزستان در تهران

آدرس: تهران- خیابان پاسداران- نارنجستان پنجم- پلاک ۱۲

تلفن: ۲۲۸۳۰۳۵۴-۰۲۱

فکس: ۲۲۲۸۱۷۲۰-۰۲۱

ساعت و روز کاری: یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه از ساعت ۹ الی ۱۸

آدرس سفارت قرقیزستان در مشهد

آدرس: مشهد- بلوار فرامرز عباسی- فرامرز عباسی ۶- پلاک ۶۱

تلفن: ۶۰۴۰۳۶۴-۰۵۱

فکس: ۶۰۴۰۳۶۴-۰۵۱

ساعت و روز کاری: یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه، پنج‌شنبه از ساعت ۹ الی ۱۴

مدارک موردنیاز ویزای قرقیزستان

  • اصل پاسپورت
  • ۲ قطعه عکس ۴×۶ با پس زمینه سفید که به تازگی گرفته شده باشد و با چهره فعلی متقاضی یکسان باشد.
  • رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • رزرو هتل ممکن است نیاز باشد.

نکات مربوط به ویزای قرقیزستان

  • ویزای توریستی با توجه به تاریخ بلیط هواپیما که به سفارت ارائه می‌کنید صادر می‌شود.
  • اگر قصد اقامت در هتل را ندارید باید پس از ۴۸ ساعت در اداره پلیس قرقیزستان ریجستر نمایید در غیر اینصورت هنگام خروج با مشکل مواجه خواهید شد.
  • ویزای فوری قرقیزستان وجود ندارد و باید از قبل برای سفر خود برنامه ریزی کنید.

هزینه ویزا قرقیزستان

بیزینس تجاری چندبار ورود ۹۰ روز ۹۲.۷۰ دلار
بیزینس تجاری چندبار ورود ۳۰ روز ۷۲.۱۰ دلار
بیزینس تجاری یک‌بار ورود ۹۰ روز ۷۲ دلار
بیزینس تجاری یک‌بار ورود ۳۰ روز ۶۱ دلار
خانوادگی چندبار ورود ۹۰ روز ۹۲.۷۰ دلار
خانوادگی چندبار ورود ۳۰ روز ۷۲.۱۰ دلار
خانوادگی یک‌بار ورود ۹۰ روز ۷۲ دلار
خانوادگی یک‌بار ورود ۳۰ روز ۶۱ دلار
تحصیلی چندبار ورود ۹۰ روز ۹۲.۷۰ دلار
تحصیلی چندبار ورود ۳۰ روز ۷۲.۱۰ دلار
تحصیلی یک‌بار ورود ۹۰ روز ۷۲ دلار
تحصیلی یک‌بار ورود ۳۰ روز ۶۱ دلار
جهانگردی دوبار ورود ۳۰ روز ۶۷ دلار
جهانگردی یکبار ورود ۹۰ روز ۵۱ دلار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

❤️ منتظر خبرهای خوب باشید