بدون نظر
۹ مرداد, ۱۳۹۶

ویزای تایلند

author:
Asanbegard

Reviewed by:
Rating:
۵
On ۹ مرداد, ۱۳۹۶
Last modified:۳ اسفند, ۱۳۹۶

Summary:

اطلاعات کامل راهنمای دریافت ویزای تایلند برای ایرانیان, ایرانیان چگونه میتوانند روادید تایلند را دریافت کنند, آیا ویزای تایلند فرودگاهی است؟ سفارت تایلند

تایلند کشوری است که سالانه گردشگران بسیاری به آن سفر میکنند و از جاذبه‌های دیدنی، طبیعی و تاریخی آن دیدن میکنند. خوشبختانه ویزای تایلند برای ایرانیان به راحتی صادر میشود و با تکمیل مدارک و تحویل آن‌ها به سفارت تایلند در تهران، برچسب ویزا در پاسپورت شما زده خواهد شد. جزایر بسیار زیبای تایلند با ماسه‌های خوشگل، در کنار جنگل‌های انبوه و پارک‌های آبی بی‌نظیر هر مسافری را شیفته کشور تایلند میکند. پیشنهاد میشود که سفرنامه پوکت و بانکوک را بخوانید تا با زیبایی‌های این کشور بیشتر آشنا شوید.

پادشاهی تایلند که در گذشته با نام سیام شناخته میشد در شبه جزیره هندوچین و در جنوب شرقی آسیا قرار گرفته است. تایلند با برمه و لائوس از شمال، با لائوس و کامبوج از شرق، با مالزی و خلیج تایلند از جنوب و با برمه و دریای آندامان از غرب همسایه است که هریک از این این کشورها زیبایی‌های خاص و منحصربفرد خود را دارند. زبان رسمی این کشور تایلندی است و پرجمعیت‌ترین شهر آن پایتخت یعنی بانکوک است. مذهب اکثریت مردم حدود ۹۵ درصد بودایی است که مذهب رسمی این کشور به حساب میآید. این کشور در طول تاریخ فراز و نشیب‌های بسیاری داشته و جنگ‌های متعددی را به چشم دیده است.

ویزای تایلند

لازم است بدانید که ویزای توریستی تایلند برای مسافرانی صادر خواهد شد که قصد تفریح و گردش در کشور تایلند را دارند و مدت اعتبار ویزای آن سه ماه پس از صدور است و می‌توانید با آن به مدت ۳۰ یا ۶۰ روز در خاک تایلند اقامت داشته باشید. ضمنا میزان بار مجاز گمرکی حداکثر ۳۰ کیلوگرم میباشد. برای درخواست روادید تایلند حضور متقاصی در سفارتخانه الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نخواهد شد. گرچه این وضع برای ویزای تجاری یا بلند مدت متفاوت بوده و حضور متقاضی در سفارت تایلند نیاز است.

شما نمیتوانید با ویزای توریستی در کشور تایلند کار یا تجارت کنید و در صورتی که بدون اجازه کار، مشغول شوید، با شما برخورد قانونی خواهد شد.

انواع روادید تایلند

  • ویزا توریستی تایلند
  • ویزا بازنشستگی تایلند
  • ویزا تحصیلی تایلند
  • ویزا تجاری تایلند

آدرس سفارت تایلند در تهران

آدرس: تهران- بهارستان- روبروی بیمارستان طرفه- کوچه استقلال- پلاک ۴

تلفن: ۷۷۵۳۱۴۳۳ – ۷۷۵۳۷۷۰۸-۰۲۱

شماره‌های داخلی بخش ویزا: ۱۰۷ – ۱۰۹ – ۱۲۰

نمابر: ۷۷۵۳۲۰۲۲-۰۲۱

ایمیل: info@thaiembassy-tehran.org

سایت سفارت تایلند: thaiembassy-tehran.org

ساعت و روزکاری کنسولگری تایلند: یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰

مدارک لازم برای اخذ روادید تایلند

  • پاسپورت

پاسپورت شما در هنگام درخواست ویزا باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.

پاسپورت شما باید تمامی صفحات آن موجود باشد و هیچ یک مخدوش یا پاره نشده باشد.

برای چسباندن ویزای تایلند باید حداقل یک برگ سفید در گذرنامه شما موجود باشد.

چنانچه تاریخ صدور، انقضا یا تاریخ تولد شما در گذرنامه ۲۹ فوریه قید شده باشد، لازم است تا کبیسه بودن سال چک شود.

چنانچه هرگونه مهر، علامت یای نوشته مشکوک تایلندی در پاسپورت شما درج شده باشد نیاز است تا از سفارت تایلند درخواست راهنمایی کنید.

اگر هم مهر اخراج در گذرنامه شما ثبت شده باشد حتما باید با سفارتخانه مشورت کنید.

  • تکمیل فرم ویزای تایلند که میتوانید آن را از سفارت تایلند دریافت نمایید یا از اینجا دانلود کنید (فرم ویزا حتما باید تایپ شده باشد).
  • هزینه ویزای تایلند

ویزای ترانزیت ۲۵ یورو

ویزای توریستی یکبار ورود ۳۵ یورو

ویزای توریستی دوبار ورود ۷۰ یورو

روادید غیر مهاجرتی (تجاری، تحصیلی، غیره)

روادید غیر مهاجرتی یکبار ورود ۶۰ یورو

روادید غیر مهاجرتی چندبار ورود ۱۴۰ یورو

هزینه صدور گذرنامه جدید (مخصوص اتباع تایلندی)

گذرنامه عادی ۵ ساله ۳۰ یورو

گذرنامه موقت ۱ ساله ۱۰ یورو

هزینه تایید مدارک ۱۵ یورو

  • اصل و کپی بلیط (حتما در یک صفحه A4) تایید شده هوایی به مقصد تایلند مورد نیاز است.
  • دو قطعه عکس ۴×۶ رنگی که باید تمام رخ و بدون عینک در چندماه اخیر گرفته شده باشد (عکس شما به فرم ویزا چسبانده خواهد شد).
  • کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی ایرانی که باید در یک صفحه A4 کپی گرفته شود.
  • پرینت گردش حساب بانکی در ۳ ماهه اخیر و مانده حساب که باید بر روی سربرگ انگلیسی بانک پرینت گرفته باشد.
  • بلیط هواپیمای رفت و برگشت به کشور تایلند
  • واچر هتل برای کل مدت اقامت در تایلند

نکات مربوط به اخذ روادید تایلند

  • چنانچه تمایل داشتید که زمان بیشتری را در تایلند بگذرانید، باید به اداره مهاجرت برود و تقاضای تمدید ویزا یا تغییر آن را دهید.
  • چنانچه از مدت زمان اعتبار ویزای تایلند شما باقی مانده باشد و قصد دارید که به کشورهای اطراف نیز سفر کوتاهی داشته باشید باید به اداره مهاجرت رفته تا اجازه ورود مجدد را بگیرید. چنانچه قصد اینکار را دارید باید مدارک زیر را همراه داشته باشید:
  • کپی گذرنامه از صفحه اصلی، صفحه ویزا و مهر آخرین ورود
  • فرم تکمیل شده TM-8 که در اداره مهاجرت به شما اعطا خواهد شد.
  • پرداخت مبلغی حدود ۱۰۰۰ بات برای یک‌بار ورود مجدد و ۳۸۰۰ بات برای چند بار ورود مجدد به کشور پادشاهی تایلند.
  • توجه کنید که اگر در تایلند به هر دلیلی بیش از زمان ویزا اقامت کنید (چه یک روز چه یک ماه) و توسط پلیس متوقف شوید با مشکلات بسیاری مواجه خواهید شد.
دیدگاه خود پیرامون این مطلب بیان کنید!
پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را بخوانید