بدون نظر
۲۵ بهمن, ۱۳۹۶

ویزای بولیوی مثل آب خوردن!

آیا تا بحال به این فکر کرده‌اید که به کشور بولیوی سفر کنید؟ وقتی به آسانی هرچه تمام‌تر می‌توانید ویزای بولیوی را دریافت کنید، چرا یکبار سفر به این کشور را امتحان نمی‌کنید؟ این کشور به عنوان فقیرترین کشور آمریکای جنوبی شناخته میشود که اکثر ساکنان آن بومی‌های سرخپوست هستند و همین باعث شده تا فرهنگ‌های سنتی در میان این مردم موج بزند.

اگر عاشق طبیعت و طبیعت‌گردی باشید باید بگم که این کشور به دو قسمت تقسیم میشود که شامل جنگل‌های گرمسیر آمازونی و مناطق سردسیر کوهستانی آند است که می‌تواند شما را با آب و هوایی آشنا کند که شاید تاکنون آن را تجربه نکرده باشید. ضمنا اکثر شهرهای مهم این کشور در ارتفاعات کوه آند قرار گرفته‌اند که همین باعث شده تا به آن لقب تبت آمریکا را داده‌اند. جالب است بدانید که کلمه بولیوی از شخصیت “سیمون بولیوار” قهرمان ونزوئلایی گرفته شده است.

ویزای بولیوی

ویزای بولیوی

اگر به دنبال کوله‌باری از مدارک لازم برای ویزای بولیوی هستید باید بگم که چنین چیزی وجود ندارد و این کشور براحتی برای ایرانیان ویزا صادر می‌کند. حتی ویزای بولیوی در بدو ورود نیز صادر میشود اما اصلا چنین چیزی را توصیه نمی‌کنیم چراکه ممکن است با مشکل مواجه شوید و نتوانید وارد این کشور شوید.

ویزای بولیوی در بدو ورود

قانونی وجود دارد که به ایرانیان این اجازه را میدهد تا بتوانند در بدو ورود به این کشور درخواست ویزا دهند و بتوانند در فرودگاه به سرعت آن را دریافت کنند. البته این قانون منوط به این است که ورود شما از یکی از فرودگاه‌های Cochabamba یا La Paz یا Santa Cruz باشد. با تمام این تفاسیری که گفته شد اصلا و اصلا پیشنهاد نمی‌شود که ریسک ویزا در بدو ورود را بپذیرید. بهترین کار اخذ ویزای بولیوی از سفارت این کشور در تهران است.

البته مدارک خواسته شده برای ویزای فرودگاهی بولیوی تفاوتی با سفارت ندارد و شما باید برگه رزرو هتل، بلیط برگشت، تمکن مالی و.. را ارائه دهید. به همین دلیل اکیدا توصیه می‌کنیم که مراحل را از سفارت بولیوی در تهران پیگیری کنید تا در صورت نقصی مدارک سریعا آن را برطرف نمایید.

مدارک لازم برای ویزای بولیوی

آدرس سفارت بولیوی در تهران

آدرس: تهران- سعادت آباد- میدان کوثر- خیابان قره تپه- پلاک ۷۹

تلفن: ۸۸۶۸۶۸۰۷-۰۲۱

فکس: ۸۸۶۸۶۸۰۸-۰۲۱

ایمیل: emboliran@gmail.com

ساعت و روز کاری: یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه از ساعت ۹ الی ۱۷

سفارت بولیوی در تهران از ۳ طبقه تشکیل شده است که یکی از طبقات مربوط به سفارت و دو طبقه دیگر سفیران و کارمندان در آن‌ها اقامت دارند.

مدارک لازم برای ویزای بولیوی

  • در ابتدا باید به سایت portalmre.rree.gob.bo مراجعه کنید و فرم ویزا را تکمیل و کلیه مدارک خواسته شده را اسکن نمایید.
  • فرمی که تکمیل کرده‌اید را باید پرینت و امضاء نمایید.
  • ارائه رزرو هتل در تمام طول مدت اقامت یا ارائه دعوتنامه بولیوی
  • یک قطعه عکس ۳×۳ با پس زمینه سفید که با تصویر فعلی پاسپورت متفاوت باشد.
  • کپی صفحه نخست گذرنامه در یک برگه A4
  • رزرو بلیط رفت و برگشت هوایی به مقصد بولیوی
  • گواهی عدم سوء پیشینه به همراه ترجمه رسمی اسپانیولی
  • گردش ۶ ماهه حساب بانکی که بر روی سربرگ بانک و به زبان انگلیسی پرینت و به امضا و مهر بانک رسیده باشد.
  • اصل و کپی پشت رو از گواهی واکسن تب زرد
  • همراه داشتن ۳۰ دلار وجه نقد

نکات مربوط به ویزای بولیوی

  • قبل از سفر قرض پیشگیری از مالاریا را به هیچ عنوان فراموش نکنید.
  • چنانچه قصد اخذ ویزای فرودگاهی بولیوی را دارید، باید گواهی عدم سوءپیشینه به زبان اسپانیولی که به تایید سفارت بولیوی در تهران رسیده باشد را به همراه داشته باشید.
  • توجه داشته باشید که قانونی به نام لغو ویزای بولیوی وجود ندارد و با موضوع ویزا در مقصد متفاوت است.
دیدگاه خود پیرامون این مطلب بیان کنید!
پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را بخوانید