بدون نظر
۱۸ بهمن, ۱۳۹۶

ویزای ازبکستان

سفر به ازبکستان به کسانی پیشنهاد می‌شود که عاشق فرهنگ و ناشناخته‌ها هستند. بدون شک نزدیکی ازبکستان با ایران باعث شده تا فرهنگ‌های دو کشور به یکدیگر بسیار نزدیک باشد. در این مقاله قصد داریم تا شما را پیرامون اخذ ویزای ازبکستان راهنمایی کنیم تا سفر خوبی را به این کشور تجربه کنید.

ویزای ازبکستان

ازبکستان دارای آثار باستانی و تاریخی، معماری‌های باشکوه و طبیعت غنی می‌باشد که همین امر باعث شده تا سالانه گردشگران بسیاری برای تماشای آن‌ها به این کشور سفر کنند. قرارگیری ازبکستان در راه جاده ابریشم یکی از همین دلایل پیشرفت صنعت گردشگری این کشور در طول سالیان دراز بوده است. همچنین ازبکستان پیشنهاد بسیار خوبی برای کسانی محسوب می‌شود که به علم و فرهنگ علاقه‌مندند.

ویزای ازبکستان

نوجه داشته باشید که شهروندان ایرانی برای ورود به ازبکستان نیازمند روادید هستند و به فکر ویزای ازبکستان لب مرز اصلا نباشید. در نظر داشته باشید که مدت زمان ویزای صادر شده با توجه به مدت رزرو هتل بوده و این زمان حداکثر ۱۵ روز می‌باشد. ضمنا پس از ورود به ازبکستان ۴۸ ساعت زمان دارید تا ریجستر انجام دهید، در غیر اینصورت هنگام بازگشت با مشکل مواجه خواهید شد.

انواع ویزای ازبکستان

متقاضیان ویزای ازبکستان می‌توانند با توجه به نیاز، درخواست خود را در قالب یکی از موارد زیر به سفارت این کشور ارسال نمایند.

  • ویزای عادی توریستی
  • ویزای فوری توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای کاری
  • ویزای تحصیلی

سفارت ازبکستان در تهران

آدرس: تهران- اقدسیه- خیابان بوستان- خیابان نسترن

تلفن: ۲۲۲۹۹۷۸۰-۰۲۱ / ۲۲۲۳۲۰۷۱-۰۲۱

ایمیل: uzembiri@mail.ru

سایت: uzbekembassy.ir

روزکاری: یک‌شنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه

شماره تماس وزارت خارجه ازبکستان: ۸۷۱۲۳۳۲۸۲۸-۰۹۹

آدرس دفتر کنسولگری: تهران- اقدسیه (خیابان موحد دانش)- پارک چهارم- کوچه دهم

تلفن کنسولگری: ۲۲۲۹۱۵۱۹-۰۲۱

*توجه داشته باشید که سفارت ازبکستان در مشهد احداث نشده و برخی سفارت ترکمنستان با آن اشتباه می‌گیرند.

مدارک لازم برای ویزای ازبکستان

  • اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • ۲ قطعه عکس ۴×۶ رنگی با پس زمینه سفید که با چهره فعلی متقاضی تطابق داشته باشد
  • رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • رزرو هتل به تعداد شب‌های اقامت

نکاتی پیرامون اخذ روادید ازبکستان

  • در ادامه به بررسی نکاتی می‌پردازیم که می‌تواند شما را در امر اخذ ویزا کمک یا راهنمایی کند:
  • مدت اقامت ازبکستان در ویزای توریستی بر اساس تعداد شب‌های رزرو هتل صادر می‌شود که این زمان حداکثر ۱۵ روز می‌باشد.
  • در صورت دارا بودن ویزای تجاری ازبکستان حداکثر ۱ ماه اجازه اقامت به شما داده می‌شود و تاریخ ویزا بنا به درخواست شرکت صادر می‌شود.
  • مسافران باید پس از ورود به ازبکستان حداکثر ظرف مدت ۴۸ ساعت ریجستر شوند در غیر اینصورت هنگام خروج با مشکل مواجه خواهند شد.
  • کسانی که شهروند آمریکا یا اروپا محسوب می‌شوند برای اقامت کمتر از ۳۰ روز نیازی به دعوتنامه ندارند. در صورتی که بخواهند بیش از این مدت اقامت داشته باشند بسیار سخت است که ویزایشان تمدید شود.
  • کسی که برای شما دعوتنامه ارسال کرده یا آژانس پذیرنده شما باید ورود شما را تایید و از فرودگاه شما را همراهی کند.
  • توجه داشته باشید که اقامت بیشتر از مدت تعیین شده در ویزا باعث بازداشت شما و جریمه ۱۰۰۰ دلاری خواهد شد.

مدت زمان و هزینه صدور ویزای ازبکستان

مدت زمان صدور ویزای توریستی و تجاری به صورت عادی حداقل ۲۰ روز و این زمان برای ویزای فوری حداقل ۱۰ روز می‌باشد.

ویزای توریستی عادی ۱۳۰ دلار
ویزای فوری توریستی ۱۸۰ دلار
ویزای تجاری ۲۱۰ دلار
دیدگاه خود پیرامون این مطلب بیان کنید!

برچسب‌ها:
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید